Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Lista: 100 böcker från 2000-talet. Vilka jag har läst?

Bokbloggar - 02 Nov 18 kl. 06:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Vill ta bort böcker på utländska språk

Nyhetspressen - 12 timmar sedan

ESLÖV Ett SD-förslag om förbud mot böcker ”på utländska språk” på Eslövs bibliotek väckte livlig debatt på kommunfullmäktigemötet.Nyvalde SD-ledamoten Ted Bondesson krävde att Eslövs bibliotek skulle avskaffa alla böcker som inte är på svenska eller engelska. Han vill istället att böckerna på andra språk ska ersättas av litteratur på ”lättare svenska”.

Hallenius val – blir bäst betald genom tiderna

Nyhetspressen - 15 Dec 18 kl. 14:16

Här är glädjebeskedet till Gif Sundsvall. Enligt SportExpressens uppgifter har Linus Hallenius bestämt sig för att stanna i klubben - och anfallaren är överens med Giffarna om ett kontrakt som sträcker sig över fem år. Kontraktet gör att han blir bäst betald i klubbens historia.

Bokbloggarhjälpen 2018

Bokhora - 14 Dec 18 kl. 22:48

Jag har fått 12 signerade böcker av författare och förlag och 2 biljetter till Feelgoodfestivalen! På min traderasida går det att buda under helgen och jag skickar snabbt efter avslutad auktion så att alla hinner få sina böcker och biljetter innan julafton! Alla pengar går direkt till Musikhjälpen som samlar in pengar på temat ”Alla har rätt att funka olika”.

Bah Kuhnke och Holmgren toppar MP-lista

Nyhetspressen - 13 Dec 18 kl. 11:28

Alice Bah Kuhnke och Pär Holmgren står främst på Miljöpartiets lista till nästa års Europaparlamentsval..

De är Nordens mest jagade män – tre för mord i Sverige

Nyhetspressen - 07 Dec 18 kl. 16:40

Emil Amir Ingmanson som misstänks för bedrägerier på hundratals miljoner kronor klippte av sig fotbojan – och är nu spårlöst försvunnen.Kristofers Kastellanoss knivmördade en man – men lyckades fly från fångtransporten.Nu finns de båda med på den lista som polisens specialenhet Fast har satt ihop över de tolv mest jagade brottslingarna i Norden..

Svenskarna vet inte om utsläppen ökar eller minskar

Nyhetspressen - 06 Dec 18 kl. 07:45

Svenskarna är dåligt pålästa om den svenska klimatomställningen.En ny Novusrapport visar att de flesta tror att utvecklingen under 2000-talet varit negativ – trots att utsläppen har minskat.– Det intressanta är människors okunskap, dels om hur långt vi har kommit och dels om vilka möjligheter som finns framåt, säger Svante Axelsson på Fossilfritt Sverige, som beställt rapporten..

MKBHD gör stort blindtest med mobilkameror

Feber.se - 04 Dec 18 kl. 08:05

Med 16 lurar! Vilken mobilkamera levererar bäst bilder? Det har Marques Brownlee spenderat de senaste dagarna med att lista ut.

Två assist igen i natt för poängligaledaren – Rantanens poängsvit nu uppe i åtta matcher

Nyhetspressen - 03 Dec 18 kl. 06:24

Colorado Avalanche har inte hört till de bättre lagen i NHL sedan Joe Sakics och Peter Forsbergs dagar under 1990-talet och början av 2000-talet. Men det ser ut att ha skett en förändring på den punkten. Inte minst tack vare den fantastiska förstakedjan med Mikko Rantanen som höger ytter..


Fler inlägg från Bokbloggar

Julminnen

Bokbloggar - 7 timmar sedan