Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Lego presenterar två nya Star Wars-byggen - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Lego presenterar två nya Star Wars-byggen

Feber.se - 30 May 22 kl. 18:30

Från Andor och Fallen Order Lego och Disneys fortsätter och då båda har nu visat upp lite nya grejer. Under helgens Star Wars Celebrations 2022 presenterades två nya lego-modeller baserade på händelser och karaktärer i Star Wars-universumet. Bygget som syns på bilden ovan innehåller 1062 legobitar som ihopbyggda blir en cirka 30 cm hög modell av droiden BD-1 som dyker upp i spelet Star Wars Jedi: Fallen Order. BD-1-byggsatsen släpps 1 augusti och kommer då att kosta cirka 1150 kronor. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Candela presenterar ännu en ny elbåt

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:00

Det här är P-8 Voyager Den svenska elbåtstillverkaren Candela har nu visat upp sin nya modell P-8 Voyager i Venedig. Det är en bärplansbåt med plats för upp till sex passagerare och två kaptener. Den svävar fram över vattnet och lämnar bara en väldigt liten svallvåg efter sig.

Jude Law spelar huvudrollen i ny Star Wars-serie

Feber.se - 30 May 22 kl. 17:30

Star Wars: Skeleton Crew kommer nästa år Det var som bekant varit storhelg för alla Star Wars-fans då den stora tillställningen Star Wars Celebrations 2022 arrangerades i Los Angeles i helgen. Då presenterades det en hel del nyheter och en av dessa var att Disney snart ska börja spela in en ny Star Wars-serie. Den nya tv-serien kommer att heta Star Wars: Skeleton Crew och det blir den gamle charmören Jude Law som kommer att spela en av huvudrollerna i den.

LG släpper Star Wars-tv

Feber.se - 30 May 22 kl. 15:00

Som låter som Darth Vader LG har inlett ett samarbete med Disney vilket resulterat en Star Wars-brandad OLED-tv från LG. TV:n är 65 tum stor och baseras på LG:s C2 OLED evo-modeller. LG:s Star Wars-tv kommer att levereras med diverse Star Wars-bakgrunder, se exempel nedan, och ett omgjort gränssnitt för att styra tv:n.

Hasbro börjar sälja ny ljussabel från Star Wars

Feber.se - 30 May 22 kl. 13:30

Om du vill strida som Third Sister i Obi-Wan Kenobi Är du sugen på att utöka din samling av ljussablar så har Hasbro tagit fram en ny modell som man håller på och crowdfundar nu. Den nya ljussabeln är modellerad efter det vapen som Reva, även kallas Third Sister, använder i den senaste Star Wars-serien Obi-Wan Kenobi. Det handlar om vapen med en cirkelformad hållare från vilken två "laser-klingor" sticker ut.

Trailer för andra säsongen av The Bad Batch

Feber.se - 30 May 22 kl. 08:00

Snart dags för mer animerat Star Wars på Disney+ Gillade ni den animerade Clone Wars-spinoffen The Bad Batch så är det snart dags för en ny säsong med Hunter, Echo och de andra misfits-klonerna. Under den sista dagen av Star Wars Celebration 2022 släppte Disney en första trailer för den andra säsongen i den animerade Star Wars-serien. Det ser ut att ha gått lite tid mellan seriens första säsong och handlingen i den andra men exakt vad för äventyr klonerna ska ge sig ut på den här säsongen saknas det än så länge information om.

Star Wars Jedi: Fallen Order får en uppföljare

Feber.se - 28 May 22 kl. 15:00

Star Wars Jedi: Survivor heter den Respawns Stjärnornas krig-spel Star Wars Jedi: Fallen Order ska få sig en uppföljare. Uppföljaren kommer heta Star Wars Jedi: Survivor och tanken är att det ska släppas någon gång under 2023 till Playstation 5, Xbox Series X/S samt Windows. I Survivor får vi än en gång styra Cal Kestis dock utspelar sig spelet fem år efter händelserna i första spelet.

Ferrari Daytona SP3 nu även som Lego

Feber.se - 27 May 22 kl. 19:00

Har fungerande växelpaddlar I november förra året delade Ferrari med sig av modellen Daytona SP3. Nu presenteras den som ny Lego Technic-medlem och det handlar om detaljerad skapelse i skala 1:8. Lådan innehåller 3778 bitar och när man har pusslat ihop alla dessa får man ett bygge som mäter 59 centimeter på längden, 14 på höjden och 24 på bredden.

En första teaser för Andor

Feber.se - 26 May 22 kl. 20:45

Den där nya Stjärnornas krig-serien Disney släppte nyss en första liten teaser för den kommande Stjärnornas krig-serien Andor som handlar om spionen Cassian Andor som vi fick lära känna i Rogue One: A Star Wars Story. Diego Luna kommer reprisera sin roll och får sällskap av bland annat Stellan Skarsgård som ska spela rebelledaren. Serien utspelar sig mellan republikens fall samt händelserna i Rogue One och ska ge oss en bättre bild av vardagen ser ut för rebellerna.

Obi-Wan Kenobi kommer till Fortnite

Feber.se - 23 May 22 kl. 08:00

Landar i spelet dagen innan tv-serien drar igång på Disney+ Disney och Epic Games har inlett ett nytt samarbete vilket innebär att den gamle Jedi-riddaren Obi-Wan Kenobi snart kommer att bli en spelbar karaktär i spelet. Från och med 25 maj kommer det bli möjligt att spela som Obi-Wan Kenobi. Det kommer även gå att införskaffa ett paket som bland annat innehåller en Obi-Wan-ryggsäck, en glider samt hacka om man vill matcha Obi-Wan-stilen i Fortnite.

Ewan McGregor snackar om Obi-Wan Kenobi

Feber.se - 19 May 22 kl. 19:00

Snart dags för McGregor att plocka upp ljussabeln igen 27 maj drar Disney+ senaste Star Wars-serie Obi-Wan Kenobi igång och här snackar huvudrollsinnehavaren Ewan McGregor lite mer om karaktären han porträtterar i serien. McGregor berättar bland annat om när han för första gången såg Alec Guiness spela Obi-Wan Kenobi såväl som när han själv fick välja ut ljussabeln han skulle använda när han skulle spela rollen som Obi-Wan i Star Wars: The Phantom Menace. Vill ni lyssna mer på McGregor så hittas ett bonusklipp från Vanity Fair nedan där McGregor, Hayden Christensen (Anakin Skywalker/Darth Vader) och Moses Ingram (Reva/Third Sister) snackar lite mer om sina Star Wars-erfarenheter.


Fler inlägg från Feber.se

Apple verkar ha varumärkesskyddat realityOS

Feber.se - 31 May 22 kl. 12:00

Operativsystemet som sägs vara hjärtat i Apples VR/AR-satsning Flera källor rapporterar att Apple antagligen har registrerat varumärket "realityOS" på en lång rad marknader. Det har sedan i början av året spekulerats att Apples satsning på VR/AR kommer att drivas av ett operativsystem som går under namnet "realityOS". Varumärket realityOS har inte registrerats direkt av Apple.

5G-användandet ökar i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:30

Över 95 procent av datatrafiken körs dock via 4G fortfarande Runt en miljon mobilabonnenter i Sverige kopplade förra året upp sig mot något av landets 5G-nätverk. Detta framkommer i Post- och telestyrelsens (PTS) nya rapport "Svensk telekommarknad 2021". Majoriteten av datatrafiken i de svenska mobilnäten körs dock fortsatt via 4G.

Stephen King skriver på en uppföljare till Cujo

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:00

Verkar dock handla om ormar och inte om hundar Den gamle skräckmästaren Stephen King verkar efter över 60 romaner långt ifrån vara klar med sitt skrivande. Nu rapporteras det att King har en uppföljare till sin klassiska skräckroman Cujo på gång. Cujo släpptes 1981 och handlar om en rabiessmittad St.

Nu finns Chromecast med Google TV officiellt i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:50

Äntligen? Chromecast är ju en riktigt trevlig manick, men om man vill ha något mer än att bara strömma till så finns det nu ett trevligt alternativ i Chromecast med Google TV. Eller den har funnits sedan oktober 2020, men nu finns den officiellt i Sverige i Googles egna butik.

ESA ska testa att samla in rymdskrot 2024

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:30

Så att vi får lite ordning och reda i rymden i framtiden Den europeiska rymdorganisationen ESA fortsätter att försöka hitta lösningar för att rensa bort uttjänta satelliter från jordens omloppsbana. Nu har ESA inlett ett samarbete med rymdinternet-operatören OneWeb och rymdföretaget Astroscale som förhoppningsvis kan resultera i ett system för att ta hand om rymdskrot. Tanken bakom ESA:s senaste projekt är att Astroscales farkost ELSA-M ska skickas upp till rymden 2024 och där testa att fånga in uttjänta satelliter.

Pixel 7-prototyp dyker upp på eBay

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:00

Den redan annonserade telefonen släpps egentligen i höst Bara veckor efter att någon från Google lämnat kvar en Pixel Watch på en restaurang dyker nu ännu en av företagets ej släppta enheter upp i det vilda, denna gång Pixel 7 som egentligen inte ska släppas förrän i höst. Telefonen lades upp på eBay för försäljning och i den nu borttagna annonsen skrev säljaren att Pixel 7-prototypen körde Android 13, med 128 GB lagring och 8 GB RAM. Utropspriset låg på 450 dollar.

Snubbar sätter larvfötter på en Tesla

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:45

Vill Elon åka med? Tesla Model 3 är ju inte direkt någon terrängbil, men det går ju att ändra på. Grabbarna på den tyska kanalen The Real Life Guys byggde helt enkelt på larvfötter på en Model 3 och det gör den nog redo för skogen.

Nu kan du få andnöd i den virtuella verkligheten

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:30

Forskare tar fram VR-tillbehör som kan kväva dig Forskare på Salzburg University of Applied Sciences har utvecklat ett tillbehör till kommersiella VR-headset som kan både kan övervaka en VR-användares andning och styra lufttillförseln till användaren. Forskarna kallar sin lilla kvävnings-manick för "AirRes Mask" och tänker sig primärt två syften där denna kan användas. Dels säger man att AirRes Mask kan användas för att kontrollera en persons andning.

Långa Land Rover Defender är här

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:00

Har plats för åtta Den som vill trycka in lite fler passagerare i sin Defender kan nu glädjas åt att 90 och 110 får sällskap av versionen 130. Den är 34 centimeter längre, har en tredje sätesrad och plats för upp till åtta personer. När alla stolar är uppfällda är bagagerummet minimalt men fäller man andra och tredje raden sväljer utrymmet rejält med prylar.

Trailer för Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:30

Dokumentärserie om näthat som lett till våldsamma konsekvenser Här är trailern för en kommande dokumentärserie på Netflix där man dokumenterat vad som kan hända när digitalt hat och hot leder till våld och annat även utanför den virtuella världen. Serien heter Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet och handlar om tre specifika fall där trakasserier på nätet lett till så kallad swatting och andra otrevligheter för några drabbade. Bakom den nya serien står Brian Knappenberger som tidigare bland annat gjort We Are Legion, som handlar om hacktivistgruppen Anonymous, och The Internet's Own Boy: The Story of Aaron Swartz, en dokumentär som handlar om programmeraren och hacktivisten Aaron Swartz som begick självmord efter det att han anklagats för datorintrång mot det digitala biblioteket JSTOR.

EU inför sanktioner mot rysk olja

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:00

Med en del undantag Sent igår kväll kom EU-länderna överens om att införa sanktioner mot köp av olja från Ryssland. Stoppet av rysk olja blir en del i det sjätte sanktionspaket som införs från EU mot Ryssland. Det kommer dock att bli en del undantag i oljestoppet från Ryssland.

Humble Bee Bio vill fixa bioplast från djurriket

Feber.se - 30 May 22 kl. 21:00

Bin duger till mer än att bara pollinera blommor Det Nya Zeeländska företaget Humble Bee Bio har utvecklat teknik för att skapa en slags bioplast som efterliknar den som en speciell bi-arten producerar. Det handlar om en sorts citronbin som inte kan producera honung men för att kompensera det kan de spinna en slags bioplast där de kan lägga sina larver. Humble Bee Bios CTO Ryan Graves säger till TechCrunch: "It’s resistant to acids and bases.

Ransomwaret GoodWill kräver att drabbade gör goda gärningar

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:30

Låser filerna på datorn tills användaren donerat till fattiga och sjuka Säkerhetsföretaget CloudSEK har analyserat ett nytt ransomware som, till skillnad från de flesta andra ransomware, inte verkar vara framtaget för att berika kriminella. Ransomwaret kallas för "GoodWill" och låser filerna på en användares dator tills den drabbade donerat tillräckligt med pengar eller annat till fattiga och sjuka. Mer specifikt föreslås det att den drabbade ska donera kläder till fattiga, ta med fattiga barn till Pizza Hut samt donera pengar till fattiga som behöver läkarvård.

Candela presenterar ännu en ny elbåt

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:00

Det här är P-8 Voyager Den svenska elbåtstillverkaren Candela har nu visat upp sin nya modell P-8 Voyager i Venedig. Det är en bärplansbåt med plats för upp till sex passagerare och två kaptener. Den svävar fram över vattnet och lämnar bara en väldigt liten svallvåg efter sig.

Snubbe lurar turister som anländer till Gatwick i London

Feber.se - 30 May 22 kl. 19:30

"Welcome to Luton" Det finns flygplatser som kan vara ganska härliga, sen finns det också flygplatser som man verkligen inte vill vistas på. I videon ovan från Max Fosh sätter han upp en skylt vid flygplatsen Gatwick i London som säger "Welcome to Luton". Luton är inte bara den lägst betygsatta flygplatsen nära London, den ligger också en bra bit bort.