Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Legenden om Sleepy Hollow

Bokbloggar - 15 May 19 kl. 16:14

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Legenden om Sally Jones

Bokbloggar - i förrgår: 07:02

UFC-legenden Chuck Liddell: “Khabib är orolig för Conor McGregor…”

MMAnytt - 07 May 20 kl. 06:12

UFC-legenden Chuck Liddell tror att det finns en god anledning till att en returmatch mellan lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor inte bokats in än. “The Ice Man” Liddell tror nämligen att “The Eagle” Khabib är orolig att McGregor blivit bättre och kan besegra honom.  – I deras sista match så gjorde [McGregor] vad han behövde för att ha en chans att besegra Khabib, sade Liddell.

Teasertrailer för The Green Knight

Feber.se - 13 Feb 20 kl. 17:20

Ny tolkning av legenden om Sir Gawain En teasertrailer har släppts för den kommande filmen The Green Knight som baseras på legenden om Kung Arthurs brorson Sir Gawain som accepterar en utmaning från den gröne riddaren. Filmen regisseras av David Lowery, som tidigare gjort The Old Man & the Gun och A Ghost Story, och medverkar gör bland annat Dev Patel, Alicia Vikander, Joel Edgerton och Sean Harris. The Green Knight har premiär 29 maj.

Tio år av filmtrailers i ett klipp

Feber.se - 02 Jan 20 kl. 18:00

En mashup Det släpptes ett gäng filmer mellan 2010 och 2019 och i det här åtta minuter långa klippet har Sleepy Skunk slagit ihop många av dem. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Swede Hollow

Bokbloggar - 15 Dec 19 kl. 07:00


Fler inlägg från Bokbloggar

Skinn på näsan

Bokbloggar - 5 timmar sedan