Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Land of darkness av Margaret Oliphant

Bokbloggar - 17 Oct 20 kl. 19:33

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Nya Land Rover Defender mot gamla

Feber.se - i förrgår: 20:00

Vilken är bäst offroad? Förra Land Rover Defender var kanske mer bastant än den nya, men den nya är fylld med mer teknik som gör den bättre på många punkter. Så vilken av de två är bäst när det kommer till offroad-körning?

Darkness Klassiker

Bokbloggar - 01 Oct 20 kl. 10:46

Ny animerad Resident Evil-filmserie på gång

Feber.se - 27 Sep 20 kl. 14:00

Resident Evil: Infinite Darkness heter den UPPDATERING: Tydligen kommer detta inte vara en långfilm utan istället en animerad serie. Teasern har nu också släppt officiellt och kan beskådas ovan. -------------------- Om du är sugen på att se fler animerade långfilmer baserade på Resident Evil-serien efter Resident Evil: Degeneration, Resident Evil: Damnation och Resident Evil: Vendetta då har du tur.

Ny animerad Resident Evil-film på gång

Feber.se - 27 Sep 20 kl. 14:00

Resident Evil: Infinite Darkness heter den Om du är sugen på att se fler animerade långfilmer baserade på Resident Evil-serien efter Resident Evil: Degeneration, Resident Evil: Damnation och Resident Evil: Vendetta då har du tur. Det officiella Twitter-kontot för Netflix Portugal råkade nämligen under gårdagen posta en teaser-trailer för Resident Evil: Infinite Darkness. Detta är en ny datoranimerad Resident Evil-långfilm med Leon Scott Kennedy och Claire Redfield i huvudrollerna.

Liten radiostyrd Land Rover Defender

Feber.se - 13 Aug 20 kl. 12:20

Pilligt! En kille vid namn Luke Towan gillar att pyssla med små saker och här får vi se när han gör en liten modellbil i skala 1:87 radiostyrd. Bonusklipp nedan.


Fler inlägg från Bokbloggar

Lov att läsa

Bokbloggar - i förrgår: 23:29

Elias & Agnes Våhlund

Bokbloggar - i förrgår: 21:20

Åter till Marstrand

Bokbloggar - i förrgår: 17:24