Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Lamborghini V12 Vision Gran Turismo i trä - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Lamborghini V12 Vision Gran Turismo i trä

Feber.se - 23 May 22 kl. 20:00

En lite mer avancerad "lådbil" Där en annan kanske bara hade smackat på ett Lambo-märke på lådbilen man byggt av virke som hittats i ett dike gick ND Woodworking Art all in när hans son skulle få ett nytt åk. Det blev en kopia av sonens favorit Lamborghini V12 Vision Gran Turismo och även om ramen är i stål är resten i trä. Imponerande bygge! Bonusklipp nedan. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Suzuki visar Vision Gran Turismo Concept

Feber.se - 30 May 22 kl. 09:00

Hittepå-bil med Hayabusa-motor Suzuki visar nu upp ett nytt koncept som man kommer kunna köra i TV-spelet Gran Turismo 7. Det handlar om en öppen fyrhjulsdriven sportbil som under det påhittade skalet har en Hayabusa-motor parad med tre stycken elmotorer. Inspirationen till designen ska komma från den gulliga lilla klassikern Cappuccino samtidigt som man har blandat in lite av dagens Swift Sport.

Sony ska filmatisera God of War och Gran Turismo

Feber.se - 27 May 22 kl. 16:30

Samt Horizon Zero Dawn PlayStation fortsätter satsa på föra över deras populära spelserier till film och tv-världen. Under gårdagen meddelade de nämligen att God of War, Gran Turismo och Horizon Zero Dawn alla ska filmatiseras. God of War har plockats upp av Amazon medan Horizon ska bli något på Netflix.

Lyssna på Ferrari Purosangue

Feber.se - 25 May 22 kl. 14:00

Mysigt med V12 För ett tag sedan fick vi reda på att Ferraris kommande SUV Purosangue begåvas med V12:a under huven, och i det här klippet får vi höra lite hur den kommer att låta. Förmodligen är det en version av den icke-överladdade maskinen på 6,5 liter som sitter i modellen 812 Superfast som Ferrari använt i suven men vad den kommer bjuda på för effekt här återstår att se. Premiär blir senare i år.

Det här är Mercedes Vision AMG Concept

Feber.se - 20 May 22 kl. 12:30

Taycan-utmanare som ska lanseras 2025 Mercedes eldrivna modell Vision EQXX är effektiv, men inget prestandamonster när det kommer till att åka fort eller snabbt. Det ska istället Vision AMG Concept som man nu visar upp vara, och det här kanske kan bli en potentiell Porsche Taycan-utmanare när den väl lanseras 2025. Bilen mäter 5,1 meter på längden och är en stor GT-vagn med plats för fyra personer.

Renault presenterar konceptet Scénic Vision

Feber.se - 19 May 22 kl. 12:30

En eldriven familjebil Idag slänger Renault ut bilder på Scénic Vision som är en helt eldriven konceptbil för den lilla familjen. Med den här bilen vill man bana väg för en mer hållbar, säker och inkluderande mobilitet. Under skalet finns en vätgas-drivlina och 70 procent av materialen som används i bilen kan återvinnas och över 95 procent av fordonet är återvinningsbart - även batteriet.

Lamborghini Aventador-versioner rejsar mot varandra

Feber.se - 18 May 22 kl. 10:00

Hur stor är skillnaden? 2011 släppte Lamborghini modellen Aventador. Sedan dess har det blivit ett gäng olika versioner - den ena vassare än den andra.

Lamborghini ska börja tävla i LMDh 2024

Feber.se - 17 May 22 kl. 15:30

Teasar hybrid-racer Lamborghini Squadra Corse meddelar nu att de håller på att utveckla en hybrid-driven racerbil för tävlingsklassen LMDh. 2024 ska de börja köra och den här teasern är det första vi får se av bilen, som utseendemässigt påminner en hel del om Sián FKP 37 och Essenza SCV12. Vdn Stephan Winkelmann säger följande: "This step up into the highest echelon of sports car racing marks an important milestone for our company.

Nya Aston Martin V12 Vantage är galen

Feber.se - 11 May 22 kl. 20:00

Men samtidigt underbar I mitten på mars rullade Aston Martin ut nya V12 Vantage som blir den sista i sitt slag. Ett kraftigt farväl som enligt Henry Catchpole är galen men på samma gång alldeles, alldeles underbar. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Mercedes teasar Vision AMG-koncept

Feber.se - 10 May 22 kl. 09:00

Vassare version av elbilen EQXX på gång Gorden Wagener är chief design officer hos Mercedes och han har nu via sin Instagram visat upp följande teaserbild. Den visar den nya konceptbilen Vision AMG som är en vassare version av elbilen EQXX som presenterades i början av året. Linjerna ser samma ut även här men det lär vara lite mer krut under skalet.

Ferrari bekräftar: Purosangue får V12

Feber.se - 05 May 22 kl. 10:00

"Was the right option for the market" När Lamborghini rullade ut suven Urus blev jag lite besviken. Inte bara för att det typ är en omstylad Audi Q8 men för att det satt en turbomatad V8:a under huven. En Lamborghini ska ha V12, basta.


Fler inlägg från Feber.se

Apple verkar ha varumärkesskyddat realityOS

Feber.se - 31 May 22 kl. 12:00

Operativsystemet som sägs vara hjärtat i Apples VR/AR-satsning Flera källor rapporterar att Apple antagligen har registrerat varumärket "realityOS" på en lång rad marknader. Det har sedan i början av året spekulerats att Apples satsning på VR/AR kommer att drivas av ett operativsystem som går under namnet "realityOS". Varumärket realityOS har inte registrerats direkt av Apple.

5G-användandet ökar i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:30

Över 95 procent av datatrafiken körs dock via 4G fortfarande Runt en miljon mobilabonnenter i Sverige kopplade förra året upp sig mot något av landets 5G-nätverk. Detta framkommer i Post- och telestyrelsens (PTS) nya rapport "Svensk telekommarknad 2021". Majoriteten av datatrafiken i de svenska mobilnäten körs dock fortsatt via 4G.

Stephen King skriver på en uppföljare till Cujo

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:00

Verkar dock handla om ormar och inte om hundar Den gamle skräckmästaren Stephen King verkar efter över 60 romaner långt ifrån vara klar med sitt skrivande. Nu rapporteras det att King har en uppföljare till sin klassiska skräckroman Cujo på gång. Cujo släpptes 1981 och handlar om en rabiessmittad St.

Nu finns Chromecast med Google TV officiellt i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:50

Äntligen? Chromecast är ju en riktigt trevlig manick, men om man vill ha något mer än att bara strömma till så finns det nu ett trevligt alternativ i Chromecast med Google TV. Eller den har funnits sedan oktober 2020, men nu finns den officiellt i Sverige i Googles egna butik.

ESA ska testa att samla in rymdskrot 2024

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:30

Så att vi får lite ordning och reda i rymden i framtiden Den europeiska rymdorganisationen ESA fortsätter att försöka hitta lösningar för att rensa bort uttjänta satelliter från jordens omloppsbana. Nu har ESA inlett ett samarbete med rymdinternet-operatören OneWeb och rymdföretaget Astroscale som förhoppningsvis kan resultera i ett system för att ta hand om rymdskrot. Tanken bakom ESA:s senaste projekt är att Astroscales farkost ELSA-M ska skickas upp till rymden 2024 och där testa att fånga in uttjänta satelliter.

Pixel 7-prototyp dyker upp på eBay

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:00

Den redan annonserade telefonen släpps egentligen i höst Bara veckor efter att någon från Google lämnat kvar en Pixel Watch på en restaurang dyker nu ännu en av företagets ej släppta enheter upp i det vilda, denna gång Pixel 7 som egentligen inte ska släppas förrän i höst. Telefonen lades upp på eBay för försäljning och i den nu borttagna annonsen skrev säljaren att Pixel 7-prototypen körde Android 13, med 128 GB lagring och 8 GB RAM. Utropspriset låg på 450 dollar.

Snubbar sätter larvfötter på en Tesla

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:45

Vill Elon åka med? Tesla Model 3 är ju inte direkt någon terrängbil, men det går ju att ändra på. Grabbarna på den tyska kanalen The Real Life Guys byggde helt enkelt på larvfötter på en Model 3 och det gör den nog redo för skogen.

Nu kan du få andnöd i den virtuella verkligheten

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:30

Forskare tar fram VR-tillbehör som kan kväva dig Forskare på Salzburg University of Applied Sciences har utvecklat ett tillbehör till kommersiella VR-headset som kan både kan övervaka en VR-användares andning och styra lufttillförseln till användaren. Forskarna kallar sin lilla kvävnings-manick för "AirRes Mask" och tänker sig primärt två syften där denna kan användas. Dels säger man att AirRes Mask kan användas för att kontrollera en persons andning.

Långa Land Rover Defender är här

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:00

Har plats för åtta Den som vill trycka in lite fler passagerare i sin Defender kan nu glädjas åt att 90 och 110 får sällskap av versionen 130. Den är 34 centimeter längre, har en tredje sätesrad och plats för upp till åtta personer. När alla stolar är uppfällda är bagagerummet minimalt men fäller man andra och tredje raden sväljer utrymmet rejält med prylar.

Trailer för Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:30

Dokumentärserie om näthat som lett till våldsamma konsekvenser Här är trailern för en kommande dokumentärserie på Netflix där man dokumenterat vad som kan hända när digitalt hat och hot leder till våld och annat även utanför den virtuella världen. Serien heter Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet och handlar om tre specifika fall där trakasserier på nätet lett till så kallad swatting och andra otrevligheter för några drabbade. Bakom den nya serien står Brian Knappenberger som tidigare bland annat gjort We Are Legion, som handlar om hacktivistgruppen Anonymous, och The Internet's Own Boy: The Story of Aaron Swartz, en dokumentär som handlar om programmeraren och hacktivisten Aaron Swartz som begick självmord efter det att han anklagats för datorintrång mot det digitala biblioteket JSTOR.

EU inför sanktioner mot rysk olja

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:00

Med en del undantag Sent igår kväll kom EU-länderna överens om att införa sanktioner mot köp av olja från Ryssland. Stoppet av rysk olja blir en del i det sjätte sanktionspaket som införs från EU mot Ryssland. Det kommer dock att bli en del undantag i oljestoppet från Ryssland.

Humble Bee Bio vill fixa bioplast från djurriket

Feber.se - 30 May 22 kl. 21:00

Bin duger till mer än att bara pollinera blommor Det Nya Zeeländska företaget Humble Bee Bio har utvecklat teknik för att skapa en slags bioplast som efterliknar den som en speciell bi-arten producerar. Det handlar om en sorts citronbin som inte kan producera honung men för att kompensera det kan de spinna en slags bioplast där de kan lägga sina larver. Humble Bee Bios CTO Ryan Graves säger till TechCrunch: "It’s resistant to acids and bases.

Ransomwaret GoodWill kräver att drabbade gör goda gärningar

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:30

Låser filerna på datorn tills användaren donerat till fattiga och sjuka Säkerhetsföretaget CloudSEK har analyserat ett nytt ransomware som, till skillnad från de flesta andra ransomware, inte verkar vara framtaget för att berika kriminella. Ransomwaret kallas för "GoodWill" och låser filerna på en användares dator tills den drabbade donerat tillräckligt med pengar eller annat till fattiga och sjuka. Mer specifikt föreslås det att den drabbade ska donera kläder till fattiga, ta med fattiga barn till Pizza Hut samt donera pengar till fattiga som behöver läkarvård.

Candela presenterar ännu en ny elbåt

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:00

Det här är P-8 Voyager Den svenska elbåtstillverkaren Candela har nu visat upp sin nya modell P-8 Voyager i Venedig. Det är en bärplansbåt med plats för upp till sex passagerare och två kaptener. Den svävar fram över vattnet och lämnar bara en väldigt liten svallvåg efter sig.

Snubbe lurar turister som anländer till Gatwick i London

Feber.se - 30 May 22 kl. 19:30

"Welcome to Luton" Det finns flygplatser som kan vara ganska härliga, sen finns det också flygplatser som man verkligen inte vill vistas på. I videon ovan från Max Fosh sätter han upp en skylt vid flygplatsen Gatwick i London som säger "Welcome to Luton". Luton är inte bara den lägst betygsatta flygplatsen nära London, den ligger också en bra bit bort.