Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från KENZA

LBD

KENZA - 06 Mar 19 kl. 20:01

Dress from Numéroter, heels from Zara En look från en kväll i Marrakech! Den här klänningen kommer jag inte i nu kan jag lova er, haha. Vettefan vad jag kommer i, och jag måste hitta något att bära till en fest jag ska gå på om 2 veckor! Kommer kännas lite konstigt att gå på fest med en stor mage med en sparkande bebis i, men vår vän fyller 30 och har en stor fest och det måste vi ju vara med och fira såklart! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Mena Survari ansöker om skilsmässa... IGEN!!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 16 Jan 12 kl. 09:25

Hoppsan! Det verkar som om ännu en Hollywood-kändis har ansökt om en skilsmässa efter kort tid, denna gång är det skådisen Mena Suvari. Hon gifte sig med sin Simon i Italien 2010 men nu drar det alltså inte jämt längre.

Mena Suvaris materialmix! Het vintertrend!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 08 Dec 11 kl. 15:09

Mena Suvari sågs i Bevery Hills med en vän, och hon såg både sofistikerad och avslappnad ut. Mixen av material och textur är vågad och snygg. Gör som Mena nu när kylan kryper på, och bär din skinnjacka med en lurvig halsduk och stickad tröja!

Alicia Silverstone har döpt sin bebis till Bear Blu!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 10 May 11 kl. 08:49

Skådespelaren från Clueless, Alicia Silverstone har precis fått en liten pojke, som hon märkligt nog döpt till Bear Blue (Björn Blå). Uhhm, ok...Vi är givetvis glada för Alicia och hennes lilla son, men vi undrar verkligen över namnet.

LaCie Little Big Disk Thunderbolt

Prylkoll.se - 26 Feb 11 kl. 09:00

En något billigare och enklare lösning för dig som vill prova på den nya supersnabba Thunderbolt-porten i din nya MacBook Pro är LaCie Little Big Disk i senaste versionen. Precis som gårdagens RAID-burk Promise Pegasus dröjer LaCie Little Big Disk till sommaren och såväl pris som storlekar är ännu okända. Läs mera hos LaCie.

Alicia Silverstone blir snart en mamma!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 18 Jan 11 kl. 07:15

Aw vi insåg inte att Alicia Silverston redan var höggravid! Vi såg Clueless-stjärnan och hennes make Christopher Jarecki shoppa på farmer's market i Hollywood igår och hennes mage fanns ute för hela världen att se! Hon börjar bli stor!


Fler inlägg från KENZA

BF +10

KENZA - 12 Jun 19 kl. 17:17

BF +8

KENZA - 10 Jun 19 kl. 15:37

8 days pass due date and the little one is very comfy in there!  Kan tiden gå mer långsamt eller…..haha.

BF +6

KENZA - 08 Jun 19 kl. 18:56

3 snapshots from today Idag är vi 6 dagar förbi BF och de senaste två dagarna har varit minst sagt omtumlande. På torsdag kväll började jag få riktigt smärtsamma värkar och det höll på hela natten med 4-5 min mellanrum, för att sedan……stanna av. Vi var inne på förlossningen (vi åkte in pga för lugn bebis) under natten där de även kunde konstatera att det hade startat men då jag knappt öppnat mig något så åkte vi hem och fortsatte hemma med värkarna.

PREGNANCY WEEK 41

KENZA - 06 Jun 19 kl. 19:00

GRAVID VECKA 41  4 DAYS PASS DUE DATE Bebors status: Och så blev det en till graviduppdatering ändå! NU får vi hoppas att denna är sista. Åh vad jag inte hoppas att det blir en vecka 42 haha.

BF +3

KENZA - 05 Jun 19 kl. 19:21

Dress & headband from Indiska Först och främst vill jag tacka er för ert stöd efter händelsen igår. Verkligen, tack.

Hemsk kväll

KENZA - 04 Jun 19 kl. 21:24

Jag är så jäkla ledsen. Nu ikväll har vi behövt handskas med en gammal stalker som kommit hit från Italien för att leta reda på mig. En man i 40-årsåldern som för några år sedan skickade brev, trosor, mail, ringde….

BF +2

KENZA - 04 Jun 19 kl. 15:58

Nu är vi 2 dagar efter BF och jag försöker bara leva på som vanligt, även om det är svårt att tänka på något annat hehe. Min DM svämmar över på insta så fort jag inte postar något på story på några timmar och plötsligt kan alla se in i framtiden. “Fick en sån stark känsla att du är och föder nu.

DUE DATE

KENZA - 02 Jun 19 kl. 19:31

Due date is here!

SWEEPING

KENZA - 31 May 19 kl. 21:09

Waiting  Idag var vi hos barnmorskan på vad jag hoooooppas var vårt sista besök där, men om inte så har vi ett ultraljud inbokat en vecka efter BF samt en kontroll den 12e. Vi fick även ett slutdatum, senast den 17e blir jag igångsatt (15 dagar efter BF) men jag hoppas verkligen att det inte går så långt. Men om det gör det så är det iallafall skönt att vi har ultraljudet inbokat så att vi kan kolla så att han mår bra där inne.

PREGNANCY WEEK 40

KENZA - 30 May 19 kl. 11:56

GRAVID VECKA 40 (39+3) 3 DAGAR KVAR/ 3 DAYS LEFT Bebors status: Finns inte så mycket att säga, Bebor är klar och vill förhoppningsvis komma ut snart. :-)) Han är runt 51 cm lång och väger runt 3,5 kg. Hans rörelser gör så satans ont ibland men hellre det än att han är stilla och oroar mig.

NEW CAR

KENZA - 29 May 19 kl. 18:48

Our new car! Well not exactly this one, but the same model (with other rims and different interior) TACK till min älskade lilla Mini som varit mig trogen sedan dagen jag tog körkort för 7 år sedan. Vi har haft det bra ihop du och jag och det har varit så lätt att hitta parkering med dig här i stan hehe, men nu är det dags att säga adjö för vi ska få plats med bebis, vagn och hela köret också!

TUESDAY

KENZA - 28 May 19 kl. 20:05

Phone snapshots from today! Dress from Ivy & Oak, sunglasses from Chimi, shoes from Superga Hur fördriver man tiden såhär i vecka 40 när man håller på att bli galen av längtan efter sin bebis? Jo… Man hänger med vänner såklart!

1 WEEK TIL DUE DATE

KENZA - 26 May 19 kl. 12:10

Photos by Emelie Ohlsson, dress by Ida Sjöstedt Grattis på Mors dag alla mamas! Även om jag ändå är mamma till den fullt levande bebisen i min mage så sa jag till Aleks att jag inte vill bli firad förrän nästa år då jag är mamma “på riktigt” hehe. Tror faktiskt inte att jag kommer se mig själv som en mamma förrän ett bra tag efter att vi haft honom hos oss dock?

WEEK 39 VLOG

KENZA - 25 May 19 kl. 11:10

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .

SUMMER LUNCH

KENZA - 24 May 19 kl. 19:06