Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Långa Land Rover Defender är här - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Långa Land Rover Defender är här

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:00

Har plats för åtta Den som vill trycka in lite fler passagerare i sin Defender kan nu glädjas åt att 90 och 110 får sällskap av versionen 130. Den är 34 centimeter längre, har en tredje sätesrad och plats för upp till åtta personer. När alla stolar är uppfällda är bagagerummet minimalt men fäller man andra och tredje raden sväljer utrymmet rejält med prylar. Tredje raden har stolsvärme, egen taklucka och på tillvalslistan finns även klimatanläggning med fyra zoner så att alla ska bli nöjda. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Land Rover Defender 130 har premiär den 31 maj

Feber.se - 19 May 22 kl. 18:00

Med plats för åtta personer Behöver du många sittplatser och är sugen på en Land Rover Defender får du vänta ett litet tag till. Defender 130 är på väg och i den kan du trycka in åtta personer. Här får vi en första teaserbild och den 31 maj ska den presenteras i sin helhet.

Det här är nya Range Rover Sport

Feber.se - 11 May 22 kl. 09:00

Kommer som helt eldriven 2024 Nu presenterar Land Rover helt nya Range Rover Sport. Precis som namnet antyder handlar det om en sportigare version av vanliga Range Rover. Nytt är att den får V8:a från BMW och att den 2024 kommer att erbjudas i ett helt eldrivet utförande.

Apple släpper 3 meter lång Thunderbolt-kabel

Feber.se - 05 May 22 kl. 12:45

Den enda Thunderbolt 4-kabeln med den längden på marknaden Apple har släppt en ny Thunderbolt 4-kabel för dem som kanske har lite längre avstånd mellan sin dator och dess tillbehör. Den nya Thunderbolt 4 Pro-kabeln från Apple är på 3 meter och stödjer att skicka 40 Gbit/s via Thunderbolt 3, Thunderbolt 4 och usb 4 eller 10 Gbit/s via usb 3.1 Gen 2.

Top Gear har kört nya Range Rover

Feber.se - 29 Apr 22 kl. 20:00

Denna vill jag bli körd i I oktober förra året rullade Land Rover ut helt nya Range Rover. För många kanske det endast ser ut som en facelift, men det finns faktiskt mängder av nyheter. Exempelvis att det nu går att få bilen som laddhybrid och längre fram även helt eldriven.

Teasers för nya Range Rover Sport

Feber.se - 26 Apr 22 kl. 09:00

Presenteras den 10 maj I oktober förra året presenterade Land Rover nya Range Rover. Den 10 maj är det dags för Sport-versionen att presenteras och nu får vi ett gäng första teasers på den. Som väntat blir detta en bil med ytterligare fokus på sportighet, lite annat utseende och också en högre prislapp.

Hedin Bil kommer att sälja Ineos Automotive Grenadier

Feber.se - 12 Apr 22 kl. 14:00

Den rejäla terrängbilen I början av året skrev i att det snart är dags för lansering av Ineos Grenadier - en offroadmaskin som typ är en spirituell uppföljare till klassiska Land Rover Defender. Nu får vi reda på att Hedin Bil kommer att bli distributör och återförsäljare till modellen och att den kommer att säljas här i Sverige, men även i Belgien, Nederländerna, Luxemburg, Danmark, Norge, Finland, Estland, Lettland, Litauen och Schweiz genom Hedin. De ska även ta hand om eftermarknaden och distribution av reservdelar.

Så här tar sig Perseverance fram på Mars

Feber.se - 11 Apr 22 kl. 21:30

NASA förklarar hur deras rover vet var den ska köra Nu har det gått över ett år sedan NASA:s senaste Mars-rover Perseverance landade på Mars. Sedan dess har den bland annat observerat den lilla helikopterns Ingenuitys första flygningar och samlat in sina första prover från den röda planeten. Förra sommaren gav sig Perseverance iväg på egen hand för att utforska Mars, något som den gjort sedan dess.

Va ute i god tid om du ska flyga från Arlanda!

Feber.se - 09 Apr 22 kl. 08:59

Väldigt långa köer Det är dags för påsklov och med det börjar resandet, som nu verkar vara uppe på nivåer som innan pandemin. Det är dock inte bemanningen på Arlanda, så Swedavia har helt enkelt kort om folk och det gör att säkerhetskontroller och annat tar tid. Lång tid.

Alternativt boende – husbil, husvagn och Land Rover

Freedomtravel - 06 Apr 22 kl. 06:00

Gästskribenter: Maria och Jöran Hej på er! Nu sitter jag och skriver på nästa del i vår serie om att bo alternativt. Utanför fönstret är våren på gång med sol, värme och massa fågelkvitter.

NASA och ESA gör lite ändringar i avancerat Mars-uppdrag

Feber.se - 29 Mar 22 kl. 11:30

Mars Sample Return kommer även att senareläggas NASA har meddelat att det har skett lite förändringar i det väldigt avancerade Mars-uppdraget Mars Sample Return (MSR) som man kommer att genomföra tillsammans med ESA om några år. Det handlar om uppdraget som går ut på att hämta hem prover från Mars som ska analyseras här på jorden. Mars Sample Return består av sammanlagt tre farkoster varav två kommer att landa på Mars.


Fler inlägg från Feber.se

Apple verkar ha varumärkesskyddat realityOS

Feber.se - 31 May 22 kl. 12:00

Operativsystemet som sägs vara hjärtat i Apples VR/AR-satsning Flera källor rapporterar att Apple antagligen har registrerat varumärket "realityOS" på en lång rad marknader. Det har sedan i början av året spekulerats att Apples satsning på VR/AR kommer att drivas av ett operativsystem som går under namnet "realityOS". Varumärket realityOS har inte registrerats direkt av Apple.

5G-användandet ökar i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:30

Över 95 procent av datatrafiken körs dock via 4G fortfarande Runt en miljon mobilabonnenter i Sverige kopplade förra året upp sig mot något av landets 5G-nätverk. Detta framkommer i Post- och telestyrelsens (PTS) nya rapport "Svensk telekommarknad 2021". Majoriteten av datatrafiken i de svenska mobilnäten körs dock fortsatt via 4G.

Stephen King skriver på en uppföljare till Cujo

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:00

Verkar dock handla om ormar och inte om hundar Den gamle skräckmästaren Stephen King verkar efter över 60 romaner långt ifrån vara klar med sitt skrivande. Nu rapporteras det att King har en uppföljare till sin klassiska skräckroman Cujo på gång. Cujo släpptes 1981 och handlar om en rabiessmittad St.

Nu finns Chromecast med Google TV officiellt i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:50

Äntligen? Chromecast är ju en riktigt trevlig manick, men om man vill ha något mer än att bara strömma till så finns det nu ett trevligt alternativ i Chromecast med Google TV. Eller den har funnits sedan oktober 2020, men nu finns den officiellt i Sverige i Googles egna butik.

ESA ska testa att samla in rymdskrot 2024

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:30

Så att vi får lite ordning och reda i rymden i framtiden Den europeiska rymdorganisationen ESA fortsätter att försöka hitta lösningar för att rensa bort uttjänta satelliter från jordens omloppsbana. Nu har ESA inlett ett samarbete med rymdinternet-operatören OneWeb och rymdföretaget Astroscale som förhoppningsvis kan resultera i ett system för att ta hand om rymdskrot. Tanken bakom ESA:s senaste projekt är att Astroscales farkost ELSA-M ska skickas upp till rymden 2024 och där testa att fånga in uttjänta satelliter.

Pixel 7-prototyp dyker upp på eBay

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:00

Den redan annonserade telefonen släpps egentligen i höst Bara veckor efter att någon från Google lämnat kvar en Pixel Watch på en restaurang dyker nu ännu en av företagets ej släppta enheter upp i det vilda, denna gång Pixel 7 som egentligen inte ska släppas förrän i höst. Telefonen lades upp på eBay för försäljning och i den nu borttagna annonsen skrev säljaren att Pixel 7-prototypen körde Android 13, med 128 GB lagring och 8 GB RAM. Utropspriset låg på 450 dollar.

Snubbar sätter larvfötter på en Tesla

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:45

Vill Elon åka med? Tesla Model 3 är ju inte direkt någon terrängbil, men det går ju att ändra på. Grabbarna på den tyska kanalen The Real Life Guys byggde helt enkelt på larvfötter på en Model 3 och det gör den nog redo för skogen.

Nu kan du få andnöd i den virtuella verkligheten

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:30

Forskare tar fram VR-tillbehör som kan kväva dig Forskare på Salzburg University of Applied Sciences har utvecklat ett tillbehör till kommersiella VR-headset som kan både kan övervaka en VR-användares andning och styra lufttillförseln till användaren. Forskarna kallar sin lilla kvävnings-manick för "AirRes Mask" och tänker sig primärt två syften där denna kan användas. Dels säger man att AirRes Mask kan användas för att kontrollera en persons andning.

Långa Land Rover Defender är här

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:00

Har plats för åtta Den som vill trycka in lite fler passagerare i sin Defender kan nu glädjas åt att 90 och 110 får sällskap av versionen 130. Den är 34 centimeter längre, har en tredje sätesrad och plats för upp till åtta personer. När alla stolar är uppfällda är bagagerummet minimalt men fäller man andra och tredje raden sväljer utrymmet rejält med prylar.

Trailer för Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:30

Dokumentärserie om näthat som lett till våldsamma konsekvenser Här är trailern för en kommande dokumentärserie på Netflix där man dokumenterat vad som kan hända när digitalt hat och hot leder till våld och annat även utanför den virtuella världen. Serien heter Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet och handlar om tre specifika fall där trakasserier på nätet lett till så kallad swatting och andra otrevligheter för några drabbade. Bakom den nya serien står Brian Knappenberger som tidigare bland annat gjort We Are Legion, som handlar om hacktivistgruppen Anonymous, och The Internet's Own Boy: The Story of Aaron Swartz, en dokumentär som handlar om programmeraren och hacktivisten Aaron Swartz som begick självmord efter det att han anklagats för datorintrång mot det digitala biblioteket JSTOR.

EU inför sanktioner mot rysk olja

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:00

Med en del undantag Sent igår kväll kom EU-länderna överens om att införa sanktioner mot köp av olja från Ryssland. Stoppet av rysk olja blir en del i det sjätte sanktionspaket som införs från EU mot Ryssland. Det kommer dock att bli en del undantag i oljestoppet från Ryssland.

Humble Bee Bio vill fixa bioplast från djurriket

Feber.se - 30 May 22 kl. 21:00

Bin duger till mer än att bara pollinera blommor Det Nya Zeeländska företaget Humble Bee Bio har utvecklat teknik för att skapa en slags bioplast som efterliknar den som en speciell bi-arten producerar. Det handlar om en sorts citronbin som inte kan producera honung men för att kompensera det kan de spinna en slags bioplast där de kan lägga sina larver. Humble Bee Bios CTO Ryan Graves säger till TechCrunch: "It’s resistant to acids and bases.

Ransomwaret GoodWill kräver att drabbade gör goda gärningar

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:30

Låser filerna på datorn tills användaren donerat till fattiga och sjuka Säkerhetsföretaget CloudSEK har analyserat ett nytt ransomware som, till skillnad från de flesta andra ransomware, inte verkar vara framtaget för att berika kriminella. Ransomwaret kallas för "GoodWill" och låser filerna på en användares dator tills den drabbade donerat tillräckligt med pengar eller annat till fattiga och sjuka. Mer specifikt föreslås det att den drabbade ska donera kläder till fattiga, ta med fattiga barn till Pizza Hut samt donera pengar till fattiga som behöver läkarvård.

Candela presenterar ännu en ny elbåt

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:00

Det här är P-8 Voyager Den svenska elbåtstillverkaren Candela har nu visat upp sin nya modell P-8 Voyager i Venedig. Det är en bärplansbåt med plats för upp till sex passagerare och två kaptener. Den svävar fram över vattnet och lämnar bara en väldigt liten svallvåg efter sig.

Snubbe lurar turister som anländer till Gatwick i London

Feber.se - 30 May 22 kl. 19:30

"Welcome to Luton" Det finns flygplatser som kan vara ganska härliga, sen finns det också flygplatser som man verkligen inte vill vistas på. I videon ovan från Max Fosh sätter han upp en skylt vid flygplatsen Gatwick i London som säger "Welcome to Luton". Luton är inte bara den lägst betygsatta flygplatsen nära London, den ligger också en bra bit bort.