Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Läst: Feber av Johan Brännström

Bokbloggar - 26 Oct 20 kl. 21:30

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Johan åkte inlines genom Sverige

Feber.se - 14 Oct 20 kl. 19:00

Från Göteborg till Hälsingland Feber-läsaren Johan Bodell hade massa filmprojekt på gång men pandemin satte stopp för alla planer. Han bestämde sig då för att snöra på sig sina nyinköpta inlines och rulla från Göteborg upp till Hälsingland. Något han givetvis såg till att dokumentera vilket vi får ta del av här.

Bakom kulisserna på Partisan

Feber.se - 31 Aug 20 kl. 19:20

Träffa Amir och skådisarna Jag har fastnat för den svenska serien Partisan, skapad av Amir Chamdins och Fares Fares som också regisserar respektive spelar huvudrollen. Serien är rätt annorlunda och rätt creepy. Dessutom med bra musik.

Ny kriminalthriller-serie med Fares Fares och Johan Rheborg

Feber.se - 01 Jul 20 kl. 12:40

Här är teasern för Partisan Den 16 augusti har Partisan premiär på Viaplay. Det är en ny kriminalthriller-serie som handlar om att något döljer sig under den vackra ytan i jordbrukssamhället Jordnära. I rollerna ser vi bland annat Fares Fares, Johan Rheborg, Anna Björk och Sofia Karemyr.

Johan Renck regisserar The Last of Us-avsnitt

Feber.se - 08 Jun 20 kl. 08:40

Peppen! Vi vet sedan tidigare att HBO jobbar på att göra serie av det kritikerrosade spelet The Last of Us. Chernobyl-skaparen Craig Mazin kommer tillsammans med Naughty Dogs Neil Druckmann, producera och skriva manus, men de kommer få sällskap av ytterligare en Chernobyl-veteran.

Bra sak: Läst i påsk

Bokbloggar - 13 Apr 20 kl. 19:28

Hur ser läget ut i matvaruaffärerna just nu?

Feber.se - 17 Mar 20 kl. 15:22

En ICA-handlare svarar på frågor Johan Hedberg tog sig till ICA Maxi Lindhagen för att fråga ICA-handlaren Mats hur läget är i affärerna just nu. Han svarar på frågor som Johan har fått via olika sociala kanaler. Kort så är läget under kontroll och man befinner sig under en julhandel deluxe i en tid där man normalt har helt vanlig försäljning.


Fler inlägg från Bokbloggar

Tunn is

Bokbloggar - i förrgår: 20:15

Villebråd

Bokbloggar - i förrgår: 18:12