Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Kvartersklubben har nått finrummet

Nyhetspressen - 20 Oct 18 kl. 10:40

För tio år sedan drog Assyriska IK igång fotbollsverksamheten på nytt. Sedan har det gått fort uppåt. – Vi har gjort en fantastisk resa, säger ordföranden Gabriel Remmo efter avancemanget till division 1.. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Erik Åsbrink: Släpp inte in SD i finrummet

Nyhetspressen - 29 Oct 18 kl. 06:04

Den tidigare socialdemokratiska finansministern Erik Åsbrink har en klar uppfattning om det politiska läget: SD får inte släppas in i finrummet, och det har blivit dags för en ny rejäl skattereform i Sverige, säger han i en intervju med Realtid.se .

Tog andra segern på hela säsongen

Nyhetspressen - 10 Feb 17 kl. 21:32

IK Tellus från Stockholmsförorten Midsommarkransen halkade upp i elitserien tack vare att IFK Kungälv tvångsnedflyttades. Väl uppe i finrummet har det gått trögt för klubben, men borta i Kalix kom på fredagskvällen en ovan ljusglimt för lagets smala supporterskara.(TT).

Omtvistat formspråk tar plats i finrummet

Nyhetspressen - 06 Jan 17 kl. 15:43

För första gången anordnas en renodlad gatukonstutställning i Åmål. Sex svenska och en brittisk målare håller som bäst på att täcka konsthallens bleka väggar med läckra sprayfärger, penseldrag och trådar..

Jonas Selberg Augustsén: "Öppnat dörren till finrummet"

Nyhetspressen - 05 Jan 17 kl. 15:00

Bodenregissören långfilmsdebuterade med hjälp av helt obeprövade skådisar..

22 år senare kvalar Slätta igen – vägrar göra om jättemissen: "Samhörigheten försvann"

Nyhetspressen - 14 Oct 16 kl. 18:37

Ola Tollsten, 45, och Magnus P-son Lennholm, 45, har varit en del av historien som tog kvartersklubben Slätta SK från gärdesgårdsserierna till svensk fotbolls finrum i mitten av 1990-talet.22 år senare är klubben på väg att göra samma resa – men om så blir fallet gör man inte om ett gammalt misstag.– Alla lag ska spela här på Slätta IP annars faller lite av hela idén, säger Magnus P-son Lennholm..

Ludvika City gör saker annorlunda hela vägen till finrummet

Nyhetspressen - 14 Aug 16 kl. 08:00

Ludvika City saknar anor. De har ingen klassisk hemmaplan, de saknar historia och lokal förankring. Allt det där är det som brukar definiera en fin klubb och ingenting av det där har Ludvika City.

SD måste sparka ut Kent Ekeroth nu

Nyhetspressen - 11 Aug 16 kl. 08:44

Nolltoleransen skulle rensa SD på extremism och föra in dem i finrummet. Men så länge Kent Ekeroth finns kvar i partiet är verktyget meningslöst, skriver Henrik Johansson från sajten interasistmen.se..

Hockey-Sveriges val: Vill ha Leksand i SHL

Nyhetspressen - 15 Mar 16 kl. 15:53

Leksand är inte bara "folkets lag". När röster i hockey-Sverige får välja mellan Leksand och Tingsryd i SHL vill majoriteten se Dalalaget i finrummet. – Leksand, där är mestadels mycket publik, säger Magnus Nygren, kapten i Färjestad..

Avspark: Täfteå IK tillbaka i finrummet

UNDERBARACLARA - 23 Apr 15 kl. 13:00

I helgen drar division III norra Norrland i gång. Nykomlingen Täfteå IK är ett ungt och spelande lag men… - Måste vi spela grisigt för att vinna så kommer vi att göra det, säger tränaren Tony Pihlajamaa som gästar Avspark. Förutom Tony Pihlajamaa så kan ni se… … varför Kiruna anses vara den tråkigaste bortamatchen.

[PLUS] Film – för populär för finrummet?

UNDERBARACLARA - 09 Jan 15 kl. 08:00

Det sägs att det inte längre finns någon skillnad på fin-och fulkultur. Men kollar vi på hur det...


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

CNN stämmer Donald Trump för behandlingen av Jim Acosta

Nyhetspressen - 13 Nov 18 kl. 15:26

CNN meddelar att de kommer att stämma den amerikanska presidenten för att ha dragit in Vita huset-reportern Jim Acostas pressackreditering..

Mardrömsprognosen: årets julhandel ökar till nära 80 miljarder kronor

Nyhetspressen - 13 Nov 18 kl. 14:56

Under årets julhandel kommer svenskarna shoppa prylar och mat för 79,7 miljarder kronor. Men få pratar om de mörka baksidorna med masskonsumtionen.  Det är ingen nyhet att vi måste konsumera mindre för att rädda klimatet och miljön.

”Jag är trött på att vi får ta skit”

Nyhetspressen - 13 Nov 18 kl. 14:37

Nilla Fischer kritiserade den bristande jämställdheten inom fotbollen i Globen i går kväll.Andreas Granqvist gillade inte utspelet.– Det blir lite orättvist när man drar alla över en kam, säger "Granen".

M-toppens hårda anklagelse mot Lööf

Nyhetspressen - 13 Nov 18 kl. 14:29

Moderatledaren Ulf Kristersson får stöd av partikamraterna efter sitt Facebookinlägg om sveket från Annie Lööf och Jan Björklund. "Detta kan bara tolkas som att Alliansen som regeringsunderlag inte längre existerar. En trist dag, men vi vet alla vem som bär skulden", skriver M-toppen Lars-Ingvar Ljungman, ordförande för Moderaterna i Skåne.

Polisinsats i Åstorp – unga män jagas efter rån på äldre kvinnor

Nyhetspressen - 13 Nov 18 kl. 14:21

Två äldre kvinnor, 65 respektive 84 år gamla har attackerats i centrala Åstorp..

Nellas misstänkta mördare: ”Ville hitta en tjej att döda”

Nyhetspressen - 13 Nov 18 kl. 14:13

Här är den misstänkta mördarens eget brev – om vad som hände med småbarnsmamman Nella Olander, 28.”Jag ville hitta en tjej/kvinna att döda”, skriver han i sin egen berättelse om vad som hände under mordkvällen..

Stor polisinsats i Majorna

Nyhetspressen - 13 Nov 18 kl. 14:11

Polisen har under förmiddagen slagit till mot en bostad i Majorna. Enligt vittnen gick det in poliser med dragna vapen och sköldar. – Detta är en utredningsåtgärd som en avledning gör i ett annat ärende, säger polisens presstalesperson Jenny Widén..

Kvinna med rullator rånad av två män – blev omkullknuffad

Nyhetspressen - 13 Nov 18 kl. 14:03

En kvinna i Åstorp blev på tisdagseftermiddagen rånad av två män.Männen knuffade omkull kvinnan och tog saker ur rullatorn.Polis är på platsen just nu..

Rolf Lassgård överraskas i sändningen: "Hej gumman"

Nyhetspressen - 13 Nov 18 kl. 13:21

Rolf Lassgård är aktuell i nya tv-serien "Jägarna".När skådespelaren var med i "Nyhetsmorgon" på TV4 överraskades han totalt när hans motspelare i filmen, hunden Bella, plötsligt dyker upp i sändningen.— Det här är en otrolig hund, berättar han i sändningen.

Lööf: Behövs inga fler statsministerkandidater

Nyhetspressen - 13 Nov 18 kl. 12:58

C-ledaren Annie Lööf vill fortsätta att hålla ihop Alliansen trots att hon på onsdag kommer att rösta nej till Ulf Kristersson som statsminister. Samtidigt säger hon nej till att bli regeringschef. – Vi behöver inga ytterligare statsministerkandidater, säger Annie Lööf..

SL-kortet höjs igen vid årsskiftet

Nyhetspressen - 13 Nov 18 kl. 12:52

SL:s månadskort höjs med 30 kronor från årsskiftet, uppger Stockholm Direkt.Det nya priset blir 890 kronor per månad..

M-profil lämnar i protest mot SD-närmande

Nyhetspressen - 13 Nov 18 kl. 12:52

Edith Escobar: ”Jag hittar inga ursäkter längre”..

”Vi gick backstage och pratade efteråt”

Nyhetspressen - 13 Nov 18 kl. 12:43

De fick ta emot Zlatan Ibrahimovics pris på Fotbollsgalan.För Grunden Bois betyder det mycket – och Joakim Andersson, ordförande i föreningen, erkänner att det var nervöst att kliva upp på scenen i Globen.– Nu vill vi få ännu fler att börja spela fotboll, säger han dagen efter galan..

”Det går inte – då blir man utkastad”

Nyhetspressen - 13 Nov 18 kl. 12:37

Zlatan Ibrahimovic var på plats på Fotbollsgalan i Globen.Men nobbade både att sitta bland övriga gäster och att möta media. – Det är synd.