Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Kvartersklubben har nått finrummet

Nyhetspressen - 20 Oct 18 kl. 10:40

För tio år sedan drog Assyriska IK igång fotbollsverksamheten på nytt. Sedan har det gått fort uppåt. – Vi har gjort en fantastisk resa, säger ordföranden Gabriel Remmo efter avancemanget till division 1.. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Tidemand klar för högsta klassen i rally-VM

Nyhetspressen - 21 Dec 18 kl. 14:10

Den svenska rallyföraren Pontus TIdemand har dominerat WRC2 och till och med blivit mästare i den klassen, men nu tar han klivet upp till finrummet, WRC. Han kommer att köra säsongsinledningen med Monte Carlo-rallyt och Svenska rallyt för stallet M-Sport Ford..

Talangfabriken Kärra slutar aldrig producera

Nyhetspressen - 06 Dec 18 kl. 13:00

Kärra är fabriken som aldrig slutar att producera. I åratal har föreningen radat upp SM-guld på ungdomsnivå och utbildat det ena stora handbollslöftet efter det andra. GP åkte till Norra Hisingen för att få höra berättelsen om kvartersklubben som är experter på att få talanger att blomstra.

Erik Åsbrink: Släpp inte in SD i finrummet

Nyhetspressen - 29 Oct 18 kl. 06:04

Den tidigare socialdemokratiska finansministern Erik Åsbrink har en klar uppfattning om det politiska läget: SD får inte släppas in i finrummet, och det har blivit dags för en ny rejäl skattereform i Sverige, säger han i en intervju med Realtid.se .

Tog andra segern på hela säsongen

Nyhetspressen - 10 Feb 17 kl. 21:32

IK Tellus från Stockholmsförorten Midsommarkransen halkade upp i elitserien tack vare att IFK Kungälv tvångsnedflyttades. Väl uppe i finrummet har det gått trögt för klubben, men borta i Kalix kom på fredagskvällen en ovan ljusglimt för lagets smala supporterskara.(TT).

Omtvistat formspråk tar plats i finrummet

Nyhetspressen - 06 Jan 17 kl. 15:43

För första gången anordnas en renodlad gatukonstutställning i Åmål. Sex svenska och en brittisk målare håller som bäst på att täcka konsthallens bleka väggar med läckra sprayfärger, penseldrag och trådar..

Jonas Selberg Augustsén: "Öppnat dörren till finrummet"

Nyhetspressen - 05 Jan 17 kl. 15:00

Bodenregissören långfilmsdebuterade med hjälp av helt obeprövade skådisar..

22 år senare kvalar Slätta igen – vägrar göra om jättemissen: "Samhörigheten försvann"

Nyhetspressen - 14 Oct 16 kl. 18:37

Ola Tollsten, 45, och Magnus P-son Lennholm, 45, har varit en del av historien som tog kvartersklubben Slätta SK från gärdesgårdsserierna till svensk fotbolls finrum i mitten av 1990-talet.22 år senare är klubben på väg att göra samma resa – men om så blir fallet gör man inte om ett gammalt misstag.– Alla lag ska spela här på Slätta IP annars faller lite av hela idén, säger Magnus P-son Lennholm..

Ludvika City gör saker annorlunda hela vägen till finrummet

Nyhetspressen - 14 Aug 16 kl. 08:00

Ludvika City saknar anor. De har ingen klassisk hemmaplan, de saknar historia och lokal förankring. Allt det där är det som brukar definiera en fin klubb och ingenting av det där har Ludvika City.

SD måste sparka ut Kent Ekeroth nu

Nyhetspressen - 11 Aug 16 kl. 08:44

Nolltoleransen skulle rensa SD på extremism och föra in dem i finrummet. Men så länge Kent Ekeroth finns kvar i partiet är verktyget meningslöst, skriver Henrik Johansson från sajten interasistmen.se..

Hockey-Sveriges val: Vill ha Leksand i SHL

Nyhetspressen - 15 Mar 16 kl. 15:53

Leksand är inte bara "folkets lag". När röster i hockey-Sverige får välja mellan Leksand och Tingsryd i SHL vill majoriteten se Dalalaget i finrummet. – Leksand, där är mestadels mycket publik, säger Magnus Nygren, kapten i Färjestad..


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

SD-politikern: "Christer Pettersson, var är du?"

Nyhetspressen - 1 timme sedan

I samband med att Stefan Löfven valdes till statsminister valde Sverigedemokraten Erik Wennerström att reagera på Twitter.Politikern lade ut en bild på Christer Petterson, som länge misstänktes för mordet på Olof Palme, och skrev:"Christer Pettersson, var är du nu när Sverige behöver dig?”..

Alliansen redo att acceptera miljonförlust för Skeppsbron

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Alliansen är redo att ta en förlust på 860 miljoner kronor och hoppas på sikt att en höjning av bygghöjden ska mildra smällen. Men kommunstyrelsen är fortsatt oenig och ärendet ser ut att bli en långdragen historia. – De har tankar som inte känns förankrade i verkligheten, säger Karin Pleijel (MP)..

Kallas reaktion efter kärleksuppgifterna

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

OTEPÄÄ. Det är dryga två år sedan Charlotte Kalla separerade från sambon Anders Svanebo.Sedan dess har hon levt ensam.

Tysk borgmästare bjuder in Trelleborg till fest

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

I ett brev till kommunalråd Mikael Rubin (M) föreslår borgmästaren i Sassnitz att de tillsammans anordnar en fest i dagarna två i sommar. En dag i Trelleborg och en i Sassnitz. Allt för att fira vänskapen mellan städerna..

Hallbys tunga skalp: ”Superstolt”

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Hallby Handboll slog till med en riktig skalp i toppen av Handbollsligan. Hemmamatchen mot serietvåan OV Helsingborg slutade 27–24 till Jönköpingslaget. .

Jim borta – då var Kim världsklass: ”Grymt av den gamle!”

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Sverige har inlett huvudrundan i VM på bästa sätt och har krattat för en semifinalplats. Kim Andersson var en av härförarna mot Tunisien och hyllades unisont av experter och lagkamrater i segern med ....

Sverige körde över Tunisien

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Sverige inledde huvudrundan i VM på allra bästa sätt. Efter imponerande spel krossade man Tunisien med 35-23..

Vikings tappade huvudet – plockade upp det och vann

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

60 minuters himmel och helvete. Johan Järlefelt lyfte hela Liljas Arena med 42 sekunder kvar. – Det blev en bra lördagskväll, säger matchhjälten..

Fartun vägrade gifta sig som 12-åring – våldtogs som straff

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Fartun var 12 år när hon vägrade bli bortgift med en man i 40-årsåldern som tillhörde en mäktig klan i Somalia.Som straff blev hon våldtagen, knivskuren och attackerad med frätande medel.För fem år sedan flydde hon till Europa och hamnade slutligen i Sverige där hon äntligen funnit en trygg plats.

Löfvenpakten blundar för de verkliga problemen

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Den nya S+MP+C+L-alliansen har inga svar på Sveriges mest brännande samhällsproblem. Det bäddar för ökad misstro och polarisering..

Hundar på rehab och hästar på klinik drog storpublik

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Vården av fyrbenta patienter lockade ett par tusen besökare i alla storlekar när djursjukhuset i Ultuna höll öppet hus på lördagen..

”En värld där kvinnor får ta plats kommer inte av sig själv”

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Våld och trakasserier mot kvinnor tar sig många uttryck. Från scenen på Norrmalms torg vittnade talare efter talare om könsstympning, hedersförtryck, övergrepp mot funktionsnedsatta och rätten till preventivmedel vid den tredje upplagan av Women’s March  i Stockholm på lördagseftermiddagen..

Dubbla Salah-mål när Liverpool vann – igen

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Liverpool rycker i tabelltoppen.Mohamed Salah i skytteligan.Målkungen utnyttjade Crystal Palace-målvaktens jättetavla och fixade 4-3-segern.