Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Kung Pow – serie som är spännande för 9-12 år

Bokbloggar - 21 Oct 20 kl. 20:22

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

UFC-legendaren klar för Khamzat-galan

MMAnytt - 20 Nov 20 kl. 13:13

Den 19 december avgörs årets sista UFC-event i Las Vegas, där den topp 15-rankade svensken Khamzat Chimaev möter världstrean Leon Edwards från England i huvudfajten. Nu börjar också flera andra spännande matcher färdigställas för galan. Nyligen kunde MMAnytt bekräfta att Sveriges Pannie Kianzad är klar för fajt, och i det senaste tillägget på matchkortet ser vi ingen mindre än den brasilianske ex-mästaren Jose Aldo.

Max Holloway är tillbaka – bokad för spännande toppfajt

MMAnytt - 17 Nov 20 kl. 21:50

Den tidigare UFC-mästaren Max Holloway är tillbaka för ett spännande toppmöte i fjädervikt (65,8 kilo). Detta efter två raka förluster i otroligt jämna titelmatcher mot Alexander Volkanovski, som numera regerar som divisionens titelhållare. Under tisdagen lät UFC avslöja att Holloway kommer att göra upp mot världssexan Calvin Kattar den 16 januari.

WOW SÅ SPÄNNANDE

Bokbloggar - 17 Nov 20 kl. 21:24

JerryRigEverything stresstestar iPhone 12 Pro Max och Mini

Feber.se - 16 Nov 20 kl. 16:00

Hur står sig jätten mot lillen? Apple kompletterade nyligen iPhone 12-serie genom att börja sälja jätten iPhone 12 Pro Max och minitelefonen iPhone 12 Mini. JerryRigEverything har givetvis lagt vantarna på båda modellerna och låter båda genomgå en rad stresstester för att se vilken som är mest hållbar.

Trailer för Ip Man: Kung Fu Master

Feber.se - 15 Nov 20 kl. 13:00

Börjar bli mycket Ip Man nu Det finns väl en sisådär fem stycken Ip Man-filmer och de flesta av dem är helt ok. Dessa filmer handlar om den legendariska Wing Chun-kamportsmästaren Ip Man som bland annat tränade Bruce Lee en gång i tiden. Innan årets slut kommer den senaste Ip Man-filmen släppas här i västvärlden.

Mindre spännande dag

Blondinbella - 13 Nov 20 kl. 18:48

Idag har jag haft en mindre spännande dag hemma. Det finns ju inte så mycket att hitta på om man inte åker in till ett kontor. Jag sitter ibland där Paul sitter bara för att byta miljö vid min bokskrivning.

Spännande svenskmöte klart för Superior Challenge 21!

MMAnytt - 27 Oct 20 kl. 15:11

Superior Challenge 21 har fått ytterligare ett tillskott. LÄS MER: Storgalan tillbaka i höst – rivalmötet blir huvudmatch! Det handlar om ett spännande svenskmöte, där Superior-rutinerade Moraad Moreno (1-1) tar sig an den hittills obesegrade Oskar Biller (2-0).

Spännande möten, inspirerande TV-serie och tråkig diet

Freedomtravel - 23 Oct 20 kl. 06:00

Den här veckan har varit fylld av spännande möten kring olika intressanta samarbeten. På kvällarna har vi ätit en tråkig diet och tittat på en inspirerande TV-serie som ger reslust. Happy Friday!


Fler inlägg från Bokbloggar

Tunn is

Bokbloggar - 29 Nov 20 kl. 20:15

Villebråd

Bokbloggar - 29 Nov 20 kl. 18:12