Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Kompiskväll på MiNilla & Gästar Nyhetsmorgon imorgon Söndag!

Pernilla Wahlgrens värld - 12 Nov 17 kl. 00:39

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

OnePlus 5T Star Wars Edition kommer till Sverige

Feber.se - 05 Dec 17 kl. 10:15

Börjar säljas 14 december OnePlus har nu berättat lite mer om den kommande Star Wars-versionen av 5T och vi kan meddela att enheten kommer släppas i Sverige. Säljstart är 14 december och det är varianten med 8GB ram och 128GB lagring som fått nytt färgschema och flådiga Star Wars-relaterade bakgrundsbilder. Som ni ser i klippet ovan kommer Star Wars-versionen ha en vit baksida i stället för svart och ha en röd Star Wars-logotyp på telefonens nedre kant.

TV4 försökte stoppa tröjan

Nyhetspressen - 04 Dec 17 kl. 10:58

Hans Ebenman planerade en kupp när han gästade TV4 Nyhetsmorgon.Då fick han höra att hans tröja behövde åka av – 20 sekunder innan sändningen. – Jag blev väldigt förvånad, säger Ebenman.

Öresundsbron blir adventsljusstake i år

Nyhetspressen - 01 Dec 17 kl. 18:44

Öresundsbron har fyra 203,5 meter höga pyloner och varje söndag i advent kommer varje pylon att lysa upp lite extra i mörkret – som en alternativ adventsljusstake i juletid. Första ljuset i toppen av den ena pylonen tänds klockan 15 på söndag. "Lamporn.

Jennys stora miss: "Jag är i chock"

Nyhetspressen - 30 Nov 17 kl. 19:09

Jenny Strömstedt gjorde en klädmiss – och höll på att visa rumpan.I "Nyhetsmorgon" på TV4 berättar programledaren om missen – och reaktionerna.– Jag är i chock, säger hon i programmet..

Flera djur brann inne i ladugård

Nyhetspressen - 26 Nov 17 kl. 11:26

Hästar, kaniner och höns har brunnit inne i ladugård i Säffle som eldhärjades under natten till söndag. Händelsen rubriceras som misstänkt mordbrand. – Det kommer inte gå att kunna undersöka än på ett tag på grund av att det fortfarande är väldigt varmt vid platsen, säger Jan Materne, vakthavande befäl vid polisen i Värmland..

Star Wars Death Star Disco Ball

GeekAlerts - 22 Nov 17 kl. 15:08

The Star Wars Death Star Disco Ball is the perfect way for Star Wars fans to get down and boogie. So go on and get down with your bad self and crank the music up. It measures 16 inches in diameter.


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld