Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Kommer snart, sa Laban och Labolina Inger & Lasse Sandberg

Bokbloggar - 14 Dec 18 kl. 14:49

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

LO om överenskommelsen: ”Ökar klyftorna – inger oro”

Nyhetspressen - 11 Jan 19 kl. 18:18

En av knäckfrågorna i förhandlingen har varit turordningsreglerna i LAS – Lagen om anställningsskydd. I utkastet till överenskommelsen mellan S, MP, C och L skriver parterna att det ska göras ”tydligt utökade undantag från turordningsreglerna”. Landsorganisationen LO anser att uppgörelsen ökar klyftorna i Sverige och ”inger oro”..

Berghagens kärleks- hyllning till Lill-Babs

Nyhetspressen - 01 Jan 19 kl. 01:07

Lasse Berghagen sjöng den egna låten "Du är för alltid en del av mig" under ”Bingolotto” – samtidigt som de som gått bort under året uppmärksammades.När Lill-Babs bild dök upp på skärmen i programmet blev Lasse Berghagen tagen av sin kärlekshyllning. – Fantastiskt Lasse, vilka rysningar vi fick, sa programledaren Rickard Olsson under direktsändningen.

Lasse Kronér tillbaka med Doobidoo i SVT

Nyhetspressen - 14 Dec 18 kl. 14:27

Musikprogrammet ”Doobidoo” är tillbaka i SVT nästa höst.Lasse Kronér gör comeback som programledare, skriver GP.– Det känns jättekul.

Klart: Då kommer Doobidoo tillbaka – med Lasse Kronér

Nyhetspressen - 13 Dec 18 kl. 17:26

Nu är det klart. Tittarfavoriten Doobidoo kommer tillbaka nästa år, med Lasse Kronér som programledare. Detta efter att den sista förundersökningen mot honom lagts ner..

Bilden på ministerns Ipad stoppade avtal

Nyhetspressen - 12 Dec 18 kl. 12:07

Danska ministern Inger Støjberg har misslyckats med att få till ett flyktingavtal med Iran.Konflikten beror på ministerns egen bakgrundsbild på en Ipad – en Muhammed-bild.– Jag kommer att fortsätta visa min uppbackning och sympati för Muhammed-tecknarna i Danmark, säger Inger Støjberg till DR..

"Efter olyckan erövrade jag gården"

Nyhetspressen - 06 Dec 18 kl. 18:30

För tre år sedan ändrade en olycka Inger Anderssons liv på gården i Väte..

Martin Gelin: Facebooks beteende är uppenbart oetiskt

Nyhetspressen - 01 Dec 18 kl. 08:40

Efter att finansmannen och filantropen George Soros riktat svidande kritik mot Facebook krävde företagets operativa chef Sheryl Sandberg en undersökning av Soros finanser. Sandberg ville veta om Soros själv kunde tjäna pengar på att Facebooks aktiekurs föll. Det är rutinmässigt beteende för en företagsledare på Sandbergs nivå, men det ser illa ut i kölvattnet av avslöjanden om Facebooks smutskastningskampanjer mot kritiker..

Pekings osannolika guld – kan nu upprepa miraklet

Nyhetspressen - 10 Nov 18 kl. 09:06

Den ena hjälten: Janne Kalén som inte spelat en match på tre månader, byttes in med 10 sekunder kvar - och avgjorde.Den andre: Lasse Eriksson som agerat levande vägg hela hösten - och räddade tre straffar i avgörandet.– Det hela var ju egentligen rätt otroligt, säger Lasse Eriksson.


Fler inlägg från Bokbloggar

trevligt misstag

Bokbloggar - 4 timmar sedan

Beskyddaren

Bokbloggar - 5 timmar sedan