Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Kirk Douglas stjärnspäckade 100-årsfest

Nyhetspressen - 10 Dec 16 kl. 15:15

Är du osäker på hur du ska fira din 100-årsdag?. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Sarah Sjöström inelder EM-veckan

Nyhetspressen - 03 Aug 18 kl. 10:00

I dag inleds EM-veckan – med största möjliga stjärnfaktor. Se försökspassen från Glasgow, där Sarah Sjöström simmar 50 meter fritt och 100 meter fjäril..

Sarah Sjöström in i hetluften direkt

Nyhetspressen - 03 Aug 18 kl. 10:00

I dag inleds sim-EM – med högsta möjliga stjärnfaktor. Se försökspassen från Glasgow, där Sarah Sjöström simmar 50 meter fritt och 100 meter fjäril..

pollinatörsfest!

Bokbloggar - 22 Jul 18 kl. 08:59

LISTAN: Här är welterviktarna som gör upp i Bellators stora turnering

MMAnytt - 17 Jul 18 kl. 20:44

Det börjar dra ihop sig inför Bellators welterviktsturnering, som beräknas dra igång den 29 september då organisationen anordnar en gala i San Jose, Kalifornien. Relaterat: Bellator MMA håller stor monstergala med ny turnering Nu har Bellator släppt turneringens deltagarlista – och den innehåller en hel del spännande namn. Förutom UFC-veteraner som Rory MacDonald, Lorenz Larkin och Jon Fitch kommer vi få se bland andra Michael ”Venom” Page och Douglas Lima i turneringen.

16-årig jamaicanska JVM-prinsessa

Nyhetspressen - 14 Jul 18 kl. 21:33

Armand Duplantis kom till JVM som en redan etablerad stjärna. En blivande tändes i form av 16-åriga jamaicanskan Briana Williams som tog den sällsynta dubbeln 100 och 200 meter..

Festfixaren Elin! Här kommer videon från min 30-årsfest!

- N E V N A R I E N - - 14 Jun 18 kl. 15:51

 Jajemen, det blev en video från min 30-årsfest också! Här får ni se alla förberedelser och några fina ögonblick från kvällen! Vi körde bland annat två lekar, som min syster hade fixat.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Stefan Löfven: Vad fan håller ni på med?

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Statsminister Stefan Löfven deltog under morgonen i Ekots partiledarutfrågning, och tog då upp natten bränder i Göteborg. – Jag blir förbannad. På riktigt.

SD:s valstuga har brunnit ner – misstänks vara anlagd

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Under natten har Sverigdemokraternas valstuga i Linköping brunnit. Polisen misstänker att branden är anlagd. – Vi har en del uppgifter från vittnen som tyder på det, säger Thomas Agnevik, presstalesperson på polisen region Öst.

Erika Grönqvist har haft bybutiken i Fagersta i tjugo år: "Ibland förlorar jag nattsömnen men det här är världens roligaste jobb"

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Många bybutiker får kämpa och ta till nya lösningar för att få verksamheten att gå runt. Service i närområdet är viktigt, enligt en ny utredning som Kesko har beställt. Men ändå är det färre som handlar allt i bybutiken..

P-avgifterna slopas den här veckan

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Från och med denna vecka återinförs två timmars fri parkering med P-skiva i Visby..

Hat mot Duplantis i USA efter succén

Nyhetspressen - 1 timme sedan

BERLIN. Armand Duplantis sensationella 6,05-hopp var inte bara svenskt rekord. Märkligt nog räknas det även som amerikanskt rekord.

Lund rasar i tillväxtmätning bland Sveriges största städer

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Tappar jobb till Malmö: ”Varningssignaler”..

13 bilar har brunnit i Stockholm och Uppsala under natten

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Under natten har sammanlagt 13 bilar brunnit i områden i Stockholm och Uppsala. – Att 13 bilar börjar brinna av sig själv på en natt är ju inte så troligt, säger Lars Lindberg, ledningsbefäl på Stockholms räddningscentral. Bränderna inträffar efter gårkvällens oroligheter i Västsverige, där omkring 80 bilar har brunnit.

Över 80 bilar förstörda efter bränder i Göteborg

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Under måndagskvällen och natten startades bränder på flera platser runtom i Göteborg och Västra Götaland. I Frölunda eldhärjades över 60 bilar av maskerade ungdomar och i Trollhättan blockerade ungdomar vägar och kastade sten på polisen..

I Sjöstedts sköna värld finns inga målkonflikter

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

När Vänsterpartiet raggar röster saknas varken pengar eller personal.

Kristdemokraterna satsar på sjukvården

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Kristdemokraterna vill se att staten tar mer ansvar i sjukvårdsfrågan för att få en mer jämlik sjukvård. Därför satsar partiet stora pengar. Det berättar regionrådet Behcet Barsom och partisekreteraren Acko Ankarberg Johansson under ett besök på Karolina vårdcentral..

"Finland har missat tåget" – hård och glädjelös träning hör till det förgångna

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Den allra största delen av alla idrottare presterar bäst i en trygg och glädjefylld gemenskap, det visar många studier. Den idrottspsykologiska rådgivaren Christoph Treier säger att det inte blir några finländska friidrottsmedaljer i framtiden ifall förbundsledningen inte tar det här på allvar..

Det kontantlösa samhället ställer till stora problem

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Utvecklingen mot det kontantlösa samhället drivs främst av bankerna som drar in stora pengar på kortavgifter. Samtidigt ställer det till rejäla problem för många äldre, problem som inte får viftas bort som grinig teknikfientlighet utan måste tas på allvar, skriver Jöran Rubensson..

Mamman kom från Afghanistan i går – i dag måste hon ha bank-ID

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Många invandrare kommer till Sverige som analfabeter, möter högar av byråkrati och riskerar att hamna vid sidan av samhället. Tolken Ali Shafiei skriver om en familjs första timmar i landet. .

Sveriges vägval

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

På vilken sida av historien vill man egentligen stå när dammet har lagt sig? Kanske är det dags att ställa sig den fråga inför höstens val. Jag tror att vi i efterhand kommer att se den tid vi nu lever i som rätt avgörande för Sverige..