Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Khloe Kardashian: "Jag är redo att gifta mig med Tristan Thompson"

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 12 Apr 17 kl. 11:32

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

"Säkraste IT-systemet är en avstängd och trasig mobil"

Nyhetspressen - 12 Apr 17 kl. 07:00

Uppkopplade föremål eller "internet of things" (IOT) gör banker sårbara för så kallade belastningsattacker. IOT-apperatur dras ofta med säkerhetsproblem och kan orsaka stor skada om de hackas. Det säger IT-experten Bogdan Botezatu i en intervju med Realtid.

Världen visas upp i ny miniatyrutställning

Nyhetspressen - 11 Apr 17 kl. 23:44

En ny utställning med miniatyrer föreställande 50 olika länder ska få besökarna att känna sig som jättar. Utställningen "Gulliver's gate" i New York har kostat över 360 miljoner kronor att uppföra och består bland annat av världskända landmärken som Taj Mahal, Mecka och Den förbjudna staden, men även kulturhistoriska ögonblick som Beatles promenad över Abbey Road som förevigats på skivomslaget till albumet "Abbey Road". Det finns även interaktiva inslag: en flygplats i miniformat med pyttesmå flygplan som lyfter och landar, räls med små tåg som tuffar fram och venetianska gondoler som glider fram i förkrympta kanaler.

Eriksson: BKV är redo, vi är redo, är ni redo?

Nyhetspressen - 07 Apr 17 kl. 19:02

Sex månaders lång väntan är över. Nu är det äntligen dags att sparka igång fotbollssäsongen 2017. Och vi gör det med en rejäl satsning på den lokala fotbollen..

Komikern Don Rickles är död

Nyhetspressen - 06 Apr 17 kl. 20:37

Komikern Don Rickles har gått bort vid 90 års ålder, skriver Varitey. Rickles beskrivs som en "hedersmedlem" i den legendariska underhållningssammanslutningen Rat Pack (som funnits i flera konstellationer), tack vare sin vänskap med Frank Sinatra. Rickles ståuppkarriär sträckte sig över 60 års tid, men för svensk publik är han kanske främst bekant som den engelska rösten till Mr Potato head i "Toy story.

Spansk patrullbåt provocerar Gibraltar

Nyhetspressen - 04 Apr 17 kl. 19:54

Ett spanskt marinfartyg kom utan tillstånd in på Gibraltars territorium på tisdagen, twittrade den brittiska kronkolonins regering indignerat: "Illegal inbrytning på brittiska Gibraltars territorialvatten av spanska marinens patrullbåt Infanta Cristina i eftermiddags." Texten åtföljdes av en 16 sekunder lång video som bevis. På kvällen dementerade en talesperson för Spaniens utrikesdepartement att det förekommit något intrång.

Trodde hon skulle gifta sig - tvingades sälja sex till mannens kompisar

Nyhetspressen - 04 Apr 17 kl. 14:18

Mannen lurade med sig kvinnan från Bulgarien till en ort i Västsverige genom att få henne att tro hon skulle få gifta sig. Men vägen till den trånga lägenheten i Västsverige gick via en bordell i Tyskland och väl här tvingades hon sälja sex till mannens vänner och bekanta. Och alla pengar lade mannen i 20-årsåldern beslag på.


Fler inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Brad Pitt sågs flörta med Sienna Miller

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 11 Apr 17 kl. 11:26

Är Brad Pitt redo att börja dejta igen?