Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Karl Marx 200 år -möte på ABF-Stockholm kl 18 idag

Bokbloggar - 13 Jun 18 kl. 22:19

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Löfven: Tror inte på europeisk asyllösning

Nyhetspressen - Igår: 14:48

EU:s ordförande Donald Tusk har idag besökt Stockholm och träffat statsminister Stefan Löfvén inför EU:s toppmöte nästa vecka..

Uniqlo-butik öppnar i augusti i Stockholm

Nyhetspressen - Igår: 09:10

Nu är det klart att den japanska modekedjan Uniqlo öppnar sin första butik i Stockholm i slutet av augusti. Märket flyttar in i det så kallade Sverigehuset på hörnet Hamngatan och Kungsträdgården i centrala Stockholm och öppnar den 24 augusti..

Prestigemöte mellan Spanien och Portugal

Nyhetspressen - 15 Jun 18 kl. 19:25

Förbundskaptenskaos i Spanien och Portugals storstjärna Cristiano Ronaldo dömdes idag för skattebrott. Nu möts de i gruppspelets första runda..

Fridolin om religiös påverkan i förskolor: ”Solklara brott”

Nyhetspressen - 05 Jun 18 kl. 18:13

”Solklara brott mot värdegrunden, och väldigt allvarligt”, så kommenterar Gustav Fridolin (MP) det avslöjande som GP gjort om religös påverkan i flera kommunala förskolor. Nu kallar utbildningsminister till möte med Skolinspektionen och länsstyrelserna i Stockholm, Göteborg och Malmö..

Fridolin rasar mot förskolorna: "Solklara brott"

Nyhetspressen - 05 Jun 18 kl. 12:19

GP:s granskning av religiösa påtryckningar i skolan upprör utbildningsminister Gustav Fridolin (MP). Nu kallar han Skolinspektionen och huvudmännen i Göteborg, Stockholm och Malmö till möte för att diskutera situationen.– Flera av exemplen är solklara brott, säger Gustav Fridolin..

Opinionskris för S – partistyrelsen möts

Nyhetspressen - 01 Jun 18 kl. 07:56

I dag fredag hålls ett möte i Socialdemokraternas partistyrelse.  Partiet har under våren rasat i opinionen och på dagens möte måste Stefan Löfven förklara hur han ska vända den vikande trenden.  – Det är klart att det är allvarligt så här nära inpå valet att vi ligger så lågt, säger Lars Stjernkvist (S) i TV4 Nyhetsmorgon..

Michael ”Venom” Page kan tänka sig möta Paul Daley – på ett villkor

MMAnytt - 30 May 18 kl. 21:13

Welterviktarna Michael ”Venom” Page och Paul Daley är två av Bellators största rivaler – men de har inte mött varandra ännu. Detta trots att matchen varit på gång ett flertal gånger. Relaterat: Michael ”Venom” Pages varning till Paul Daley inför Bellator 200 31-årige Page – som besegrade Dave Rickels under helgens Bellator 200 – säger sig nu ha tröttnat på att skriva på kontrakt för ett möte med Daley som sedan aldrig blir av.

Morgan Johansson i möte med Facebook

Nyhetspressen - 30 May 18 kl. 15:25

Under onsdagen träffar justitieminister Morgan Johansson (S) representanter från Facebook i Stockholm. De kommer bland annat att prata om olagligt innehåll på Facebook och påverkansoperationer. .

Krismöte i FN efter attacker mot Israel

Nyhetspressen - 30 May 18 kl. 03:46

FN:s säkerhetsråd kommer att hålla ett extrainsatt möte under onsdagen med anledning av tisdagens granat- och raketbeskjutning från Gazaremsan mot israeliskt territorium..

Kungaparet till Japan – kan bli sista mötet med kejsaren

Nyhetspressen - 30 Mar 18 kl. 07:44

Kung Carl Gustaf och drottning Silvia kommer att göra ett officiellt besök i Japan.I slutet av april reser de till landet – och på agendan står bland annat ett möte med Japans kejsare.Det kan komma att bli kungaparets sista möte med kejsaren..


Fler inlägg från Bokbloggar

Aicha

Bokbloggar - 30 minuter sedan

Glasfåglarna

Bokbloggar - 45 timmar sedan

Världen utan dig

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Uppgörelsen

Bokbloggar - 5 timmar sedan