Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Körde bil med 2,65 promille i blodet – åtalas för grovt rattfylleri

Nyhetspressen - 12 Apr 17 kl. 10:44

En man i 55-årsåldern har åtalats misstänkt för grovt rattfylleri. Detta då han ska ha kört bil med 2,65 promille alkohol i blodet.. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Många onyktra bakom ratten i Österbotten

Nyhetspressen - 19 Nov 17 kl. 09:45

Under de senaste två dygnen har 16 personer i Österbotten åkt fast för rattfylleri, flera av dem översteg gränsen för grovt rattfylleri. På tok för många, säger kommissarie Vesa Ojanperä..

I natt: Såg vinglig färd över bron – följde efter rattfyllerist

Nyhetspressen - 19 Nov 17 kl. 07:52

En uppmärksam bilist larmade polisen när en bil framfördes vingligt på Ölandsbron. Nu är en 19-årig man misstänkt för rattfylleri..

Norges rikaste kvinna tagen för rattfylla

Nyhetspressen - 17 Nov 17 kl. 18:21

Katharina Andresen, 22, Norges rikaste kvinna, har kört berusad och blivit tagen av polisen.Och nu kommer "notan" för fyllekörningen: 255 000 kronor i böter, indraget körkort och fängelse.– Jag är leden att jag körde trots promille , säger hon till Finansavisen.

Nytt förslag föreslår 0,0 promille som gräns

Feber.se - 16 Nov 17 kl. 19:37

För nya förare och yrkesförare Europaparlamentet föreslår att nya bilister ska ha 0,0 promille som gräns för att köra bil under de två första åren efter att man har skaffat sitt körkort. Förslaget ska gälla alla nyblivna förare och yrkesförare över hela EU. Bakgrunden är att det varje år dödas 26.

Mannen som körde på 9-årige Mustafa har kontaktat polisen

Nyhetspressen - 16 Nov 17 kl. 16:28

– Föraren har kommit in på polisstationen och erkänt att han körde bilden som körde på pojken, säger förundersökningsledaren Claes Lundström vid Norrtäljepolisen..

Massiva knarkfyndet – hos elitidrottaren

Nyhetspressen - 15 Nov 17 kl. 16:22

När polisen slog till mot lägenheten i Västsverige fann man stora mängder narkotika – bland annat flera kilo amfetamin och ett kilo marijuana.En elitidrottare som tävlat på hög nivå sitter nu häktad misstänkt för grovt narkotikabrott och grovt dopingbrott.– Det är väldigt stora mängder och flera typer av narkotika, säger kammaråklagare Stina Lundqvist.

Död hund kördes över flera gånger – polisen utreder smitning

Nyhetspressen - 15 Nov 17 kl. 09:10

Polisen utreder smitning från en trafikolycka sedan en hund blivit påkörd av en bil i Vallentuna. Efter olyckan körde ett flertal andra fordon på vovven, som blivit liggande på vägbanan..

Undersköterska bröt sig in hos sina vårdtagare när de sov – åtalas för grovt rån mot 97-åring

Nyhetspressen - 13 Nov 17 kl. 13:46

Undersköterskan greps i en bil med stöldgods, bland annat 97-åringens vigselring..

Snart kan kvinnor i Saudiarabien köra bil och dricka Coca-Cola

Feber.se - 09 Nov 17 kl. 10:15

Här är reklamfilmen Change Has A Taste I september blev det klart att Saudiarabien skulle börja låta kvinnor köra bil från och med mitten av nästa år. Kanonbra såklart, och givetvis finns det bolag som vill rida på denna nyhetsvåg. Coca-Cola är ett av dem och här har vi deras reklamkampanj som heter Change Has A Taste.

Susannes skräck på E6 – bilens tak exploderade

Nyhetspressen - 09 Nov 17 kl. 06:00

På tisdagsmorgonen körde Susanne Fors, 49, sin bil, en Kia, på E6 i riktning mot Kungsbacka.Vid en omkörning av en lastbil hörde hon och dottern en kraftig smäll – bilens glastak hade exploderat och innertaket som var stängt räddade de båda från att få glassplittret över sig.– Det bara small till, man är ju lite chockad.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

In depth: Why is Sweden deporting its foreign professionals?

Nyhetspressen - Just nu

International workers have been hard hit by bureaucratic residence permit rules. The Local takes a closer look at why Sweden needs to act before it's too late..

Asylboendet i Klintehamn försvinner

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Från och med sista januari stängs Gotland sista kvarvarande asylboende..

Två våldtäkter i Malmö – två män gripna

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Två män har frihetsberövats misstänkta för våldtäkt.Våldtäkterna ska ha skett inomhus i Malmö.– Båda har skett inomhus i lägenheter, säger polisens pressinformatör Nils Norling.

BIK byter tränare – Czarnecki tillbaka

Nyhetspressen - 1 timme sedan

BIK Karlskogas tränare Tobias Thermell och Kristofer Näslund tackar för sig.In i båset kliver i stället Niklas Czarnecki och Daniel Wessner..

Anders Borg: Det lär inte ske någon djup bostadskrasch

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Före detta finansminister Anders Borg anser att den goda ekonomin i Sverige och omvärlden gör att man bör ta tillfället i akt att skärpa kraven på bostadsinnehavare och börja trappa ner ränteavdragen. Det säger han i Börsmorgon på fredagen..

Han berättade ”en farlig historia” – för att få stanna kvar i Sverige

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Medelklassparet Anna och Göran bestämde sig för att göra en insats hösten 2015.Benyamin blev en del av deras familj.När sanningen kom fram – den afghanske pojkens historia hängde inte ihop – ledde det till starka känslor.

Kiruna: 40 centimeter snö - snöröjningen på högtryck

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Det har fallit 40 centimeter snö i Kiruna det senaste dygnet..

Män och #metoo – dela med dig av dina tankar!

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Har det här varit en ögonöppnare för dig som man eller känner du inte alls igen dig i debatten? Känner du att du behöver ändra ditt beteende till följd av #metoo? Här kan du dela med dig av dina tankar och erfarenheter.

Svensk succé – fiasko för Norge

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Sverige fick en bra start när världscupen drog igång i finska Ruka.I damernas sprintkval var Ida Ingemarsdotter snabbast av alla före Hanna Falk och både Charlotte Kalla och Stina Nilsson tog sig enkelt vidare.Däremot hade flera norska storåkare det betydligt tyngre och både Marit Björgen och Heidi Weng missade att ta sig vidare..

Rädda barnen: ”Köp ingenting i julklapp”

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Funderar du på vad moster Karin ska få i julklapp? Köp ingenting! Det rådet ger Rädda Barnen och föreslår i stället ett bidrag till de 30 miljoner barn som befinner sig på flykt i världen.

2,6 miljoner till en bättre cancervård i Region Jämtland Härjedalen

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Alla landsting och regioner i landet har klarat kraven som finns i överenskommelsen mellan regeringen och Sveriges Kommuner och Landsting. Det innebär att de får dela på 203 miljoner kronor för att utveckla cancervården. 2,6 av dessa får Region Jämtland Härjedalen..

Rögles sportchef: "Kommer inte tveka att göra förändringar"

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Chris Abbott om sina första dagar i nya rollen, backsidan och skadeläget..

Kvinnor i kyrkan vittnar i nytt upprop efter Metoo

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Från i dag lägger Svenska kyrkan ut metoo-berättelser från kyrkans värld på bloggen #vardeljus. Var tionde minut från 09.00 kommer ett nytt inlägg att publiceras..

Steg närmare en ombyggnad av riksväg 40

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Nu kommer det krav om att det ska utredas om man ska bygga en motorväg mellan Jönköping och Ulricehamn, en sista flaskhals för att det ska bli motorväg på hela sträckan mellan Göteborg och Stockholm..