Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Kärleken blev mitt vapen

Bokbloggar - 18 Mar 18 kl. 21:29

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Richard Gere, 68, blir pappa igen – med yngre kärleken

Nyhetspressen - 12 Aug 18 kl. 17:45

Efter fyra månaders äktenskap med Alejandra Silva, 35, väntar nu skådespelaren Richard Gere, 68 tillskott i familjen enligt spanska dagstidningen ABC. .

Isabella avslöjar lyxlivet med Ica-Ulf

Nyhetspressen - 12 Aug 18 kl. 10:00

Isabella Staberg lever lyxliv i Marbella med kärleken Paul Tilly. Nu öppnar hon upp om känslorna för honom – och slår tillbaka mot kritiken om att hon lever på Ica-profilens kändisskap. – Jag läser kommentarer där folk skriver att jag gjort det enkelt för mig.

Polislärare: Unga och oerfarna poliser drar vapen snabbt

Nyhetspressen - 06 Aug 18 kl. 05:46

Dagens poliser är unga och oerfarna – och benägna att dra vapen i oklara situationer.Det kan vara en förklaring till dödsskjutningen av Eric Torell, anser den erfarne polisläraren Rune Engström, som är starkt kritisk till polisutbildningen..

Förbjud leksaksvapen

apg29 - 05 Aug 18 kl. 12:48

Bild: Aftonbladet. Efter den tragiska dödsskjutningen på den förståndshandikappade 20-åringen som bar ett leksaksvapen uppmanar nu leksaksbranschen att ta bort realistiska vapen.Förbjud leksaksvapenMen kan nån förklarar varför det över huvud taget är tillåtet att sälja leksaksvapen till barn!

Regionpolischefen: Fruktansvärd händelse

Nyhetspressen - 03 Aug 18 kl. 10:50

Den 20-årige mannen med Downs syndrom som sköts ihjäl av polis i Stockholm bar på någon form av leksak som liknande ett vapen. Och det var flera poliser som avlossade sina vapen. Det säger åklagaren som leder den särskilda utredningen..

Polisen: ”Svårt att skilja oäkta vapen från riktiga på avstånd”

Nyhetspressen - 03 Aug 18 kl. 10:14

Polisens dödsskjutning av en man i 20-årsåldern med Downs syndrom under ett ingripande har väckt starka reaktioner. Särskilt med tanke på att mannen höll i något som enligt familjen var ett leksaksvapen. Martin Lundin från NOA säger till SVT Nyheter att det är oerhört svårt att på avstånd avgöra om ett vapen är äkta eller inte..

Nathalie, 24, fann kärleken – flyttade till by i Tanzania

Nyhetspressen - 28 Jul 18 kl. 18:57

Nathalie Lyckrell Machalila, 24, åkte till Tanzania för att resa.Då träffade hon sitt livs kärlek – och blev kvar.I höstas gifte hon sig med sin Yohana.

Jill Johnson hittade nya kärleken i Östersund – på fredag gör hon en unik sommarspelning på Yran

Nyhetspressen - 26 Jul 18 kl. 08:00

På fredag gör Jill Johnson en unik sommarspelning på Yran tillsammans med ett helt knippe musikervänner. Samtidigt håller hon på med att upptäcka Jämtland – dit kärleken fört henne..


Fler inlägg från Bokbloggar

Förbannade kärlek!

Bokbloggar - 30 minuter sedan

Kirunasemester

Bokbloggar - 1 timme sedan

Ensam

Bokbloggar - 1 timme sedan

Dansa min docka

Bokbloggar - 2 timmar sedan