Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Jägareförbundets blogg

Juridikträsket 2.0 – nu sjunker vargarna också

Jägareförbundets blogg - 03 May 16 kl. 11:51

– Vi orkar inte längre. Det ringer hela tiden. Så vi har dragit ut kontakten ur telefonjacket.  Jag lyssnade tyst. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Yüksel hade meddelat partiet – för över ett år sedan

Nyhetspressen - 23 Aug 18 kl. 21:08

Mikail Yüksel meddelade Centerpartiet om kopplingen till högerextrema Grå vargarna – för över ett år sedan. Det visar en inspelning som GP tagit del av. Men en partichef missade att ta saken vidare.

Fakta i frågan: Hur mår Sveriges ekonomi?

Nyhetspressen - 26 Jul 18 kl. 21:00

Tillväxten är god. Arbetslösheten sjunker. Det är överskott i de offentliga finanserna.

Grundvattnet sjunker snabbt i hettan – värst i Sydsverige

Nyhetspressen - 10 Jul 18 kl. 12:06

Värmeböljan gör att grundvattennivåerna sjunker snabbt – på flera håll till rekordlåga nivåer.– Torkan har varit väldigt intensiv och grundvattnet ligger i dag på samma nivå som det vanligtvis gör i augusti, säger grundvattengeologen Fredrik Theolin..

Politikerna åt middag med högerextrema Grå Vargarna

Nyhetspressen - 13 Jun 18 kl. 13:29

S-riksdagsledamoten Sultan Kayhan och M-politikern Bo Sundin deltog i fredags i en Ramadanmiddag, arrangerad av den kontroversiella Mevlanamoskén i Rinkeby.Några meter bort satt mannen som pekas ut som ordförande för den högerextrema organisationen Grå vargarna – Yalcin Selek.– Förfärligt och oroväckande, säger svensk-kurdiske författaren och samhällsdebattören Kurdo Baksi.

Koppla era hundar – och låt vargarna leva

Nyhetspressen - 11 Nov 17 kl. 07:36

Vi beklagar djupt att flera jakthundar har dödats men ansvaret ligger hos ägarna – inte hos vargarna. Skyddsjakt på vilda djur som försvarar sitt revir är helt orimligt, skriver medlemmar från Svenska rovdjursföreningen och Jaktkritikerna..

Börsen sjunker efter Syrienattack

Nyhetspressen - 07 Apr 17 kl. 09:12

Stockholmsbörsen faller i den inledande handeln i spåren av USA:s nattliga flygattack mot Syrien. Efter cirka tio minuters handel ligger OMXS-index på minus 0,4 procent. Även de ledande Europabörserna sjunker, fast ganska marginellt.

Säsongen säkrad för Vargarna

Nyhetspressen - 04 Apr 17 kl. 20:37

Det var ett kort informationsmöte ute på ICA Maxi Arena..

Fortsatt små rörelser på börsen

Nyhetspressen - 03 Apr 17 kl. 12:30

Stockholmsbörsen sjunker marginellt i dag. Vid lunchtid hade OMXS-index gått ner med blygsamma 0,1 procent..

Avhopp hotar allsvenskan i speedway

Nyhetspressen - 28 Mar 17 kl. 17:59

Vargarna från Norrköping har ekonomiska bekymmer och kan tvingas dra sig ur allsvenskan i speedway. Om det sker – avgörandet kommer på fredag – hotas hela serien, eftersom det då återstår tre lag. – Det går inte att köra en serie mot bara två lag.


Fler inlägg från Jägareförbundets blogg

Sista chansen för blyet?

Jägareförbundets blogg - 17 Aug 18 kl. 09:05

De senaste tio åren har Jägareförbundet tagit fram massor med kunskap om hur vi kan minimera miljö- och hälsoeffekter av ammunitionsbly. Trots det är förgiftning av örnar och änder fortfarande vanligt, samtidigt som blodblyhalterna hos viltköttkonsumenter är förhöjda. När jag ser tillbaka på allt vi gjort slås jag av att vi inte når målen.

Stå upp för jakten mot idioterna!

Jägareförbundets blogg - 02 Jul 18 kl. 15:51

Att vara jägare. Det är en av de saker i livet jag är mest stolt över. Jag äter världens bästa kött från djur som levt hela sitt liv i frihet och dött utan stress och utan att vara fullproppade med antibiotika och annat skit.

Journalister med egen vargagenda?

Jägareförbundets blogg - 16 Apr 18 kl. 21:20

Att vara objektiv. Att inte försöka påverka åt det ena eller andra hållet. Objektivitet, ett ledord för varje journalist kan man tycka.

Bli trolljägare du också!

Jägareförbundets blogg - 26 Mar 18 kl. 14:03

Trollen bor inte i skogen längre, de bor i medieplattformarna.  Och de kan vinkla information om vad jakt och allt annat är till oigenkännlighet. Är det ok?

Döda djur är inga leksaker

Jägareförbundets blogg - 13 Mar 18 kl. 15:54

På en Facebook-sida visar ett jaktföretag bilder på fällda djur, klövvilt, rovdjur om vartannat. Där finns också ett foto från ett dagis där barnen ser ut att leka med två döda lodjur. Ett barn håller upp ett bakben, ett annat barn grejar med ett framben.

Så misslyckas du med kråkjakten

Jägareförbundets blogg - 08 Mar 18 kl. 12:40

Kråkjakten funkar för det mesta men det är en hel del att tänka på innan man ger sig iväg. Jag har varit på en kråkjakt där allt gick fel. Läs och tag lärdom!