Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Julkortis 6: Blodmåne

Bokbloggar - 06 Dec 18 kl. 10:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Våren är här – men det var på håret

Nyhetspressen - 20 timmar sedan

Väder Våren är här och det i hela Skåne. Men det var mycket nära att den meteorologiska våren fått skjutas upp. Under torsdagskvällen kunde meteorologerna konstatera att kriterierna för att utropa en meteorologisk vår i Skåne var uppfyllda.

Glädjebeskedet: Nu har våren kommit till Skåne

Nyhetspressen - 19 timmar sedan

Äntligen! Den meteorologiska våren är här.Oavsett om snön kommer tillbaka i Skåne kan det inte längre räknas som vinter.

Idag är det dags för en supermåne igen

Feber.se - 19 Feb 19 kl. 07:00

Klarast lysande fullmånen i år I eftermiddag är det dags får månadens fullmåne och februaris fullmåne kommer att vara en så kallad "supermåne" vilket är en av tre gånger i år som vi har möjlighet att se en sådan. En supermåne är definitionen på en fullmåne när den befinner sig som närmast jorden, något som den även gjorde förra månaden. När det är supermåne kan fullmånen lysa upp till 15 - 30 procent än vad den vanligtvis ser ut att göra och den kan se över 10 procent större ut än vad den gör när man betraktar den på andra månader under året.

Nu är våren på väg till Skåne

Nyhetspressen - 14 Feb 19 kl. 11:17

Skåne Den meteorologiska våren närmar sig med stormsteg till Skåne. Helgen bjuder på milt väder och det finns inget regn i sikte, enligt SMHI.Fredagen får en molnig start på morgonen men framåt förmiddagen kan en del molnighet börja luckras upp.

Banal fråga stoppar onödiga inläggningar

Nyhetspressen - 12 Feb 19 kl. 07:41

Malmö/Skåne 2016 beslöt Region Skåne att införa en strategisk demensplan. Nu kommer de första resultaten. Med en enkel fråga kan personer med kognitiv svikt identifieras.

Hela Skåne drabbas av nedskärningar i kollektivtrafiken

Nyhetspressen - 04 Feb 19 kl. 10:29

Skåne Flera busslinjer i Skåne får färre turer i Skånetrafikens sparpaket i år. I höst sker indragningar på 61 stads- och regionbusslinjer.Skånetrafiken ska spara 72 miljoner varav hälften landar på administrationen.

Man i nordöstra Skåne smittad med ovanlig virussjukdom – första fallet i Skåne

Nyhetspressen - 29 Jan 19 kl. 22:47

En man i 45-årsåldern som sökte sjukvård på CSK i maj förra året fick diagnosen sorkfeber. Virussjukdomen påträffas i vanliga fall bara i norra Sverige, men en teori är ändå att han smittats av skogssork i nordöstra Skåne..

Hela Skåne täcks i snö under lördagen

Nyhetspressen - 26 Jan 19 kl. 10:07

Kallast och snöigast i norra Skåne. Liten chans att snön faller en extra dag..

SMHI varnar för kraftigt snöfall i nordöstra Skåne

Nyhetspressen - 26 Jan 19 kl. 11:31

SMHI har utfärdat en klass 1-varning för snöfall i nordöstra Skåne. Räkna med minst tio centimeter nysnö under söndagen. Sen kommer det mer..

Fascinerande blodröd måne syntes i en dryg timme

Nyhetspressen - 21 Jan 19 kl. 08:39

En fullständig månförmörkelse kunde observeras tidigt på måndag morgon. Det sällsynta fenomenet med en blodröd måne inträffar följande gång 2025..


Fler inlägg från Bokbloggar

Läsflyt

Bokbloggar - 3 timmar sedan

Review: Becoming

Bokbloggar - 9 timmar sedan

Helgens läsning

Bokbloggar - 10 timmar sedan