Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Julklappsboken: Selma Lagerlöf berättar ett barndomsminne – Selma Lagerlöf

Bokbloggar - 03 Dec 19 kl. 07:30

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Dramaten läser noveller för fri lyssning

Kulturbloggen - 23 Jun 20 kl. 10:02

Electra Hallman. Foto: Sophie Odelberg Dramaten har inlett ett samarbete med bokförlaget Novellix där skådespelare ur Dramatens ensemble har läst in noveller från förlagets utgivning. Fjorton noveller, av bland andra Sara Stridsberg, Martina Montelius och Hjalmar Söderberg, publiceras den 24 juni och kommer att finnas för fri lyssning på Dramatens och Novellix hemsidor under sommaren.

Christer Åberg berättar om sitt liv

apg29 - 15 Jun 20 kl. 15:32

Ulf Fagerberg intervjuar Christer Åberg.

Svenske MMA-fightern berättar om polistrakasserierna

MMAnytt - 05 Jun 20 kl. 19:20

Nyhetsrapporteringen har under de senaste dagarna varit präglad av demonstrationer och upplopp från olika delar av världen. Detta efter att afroamerikanske George Floyd under förra veckan fick sätta livet till som följd av polisiärt övervåld. Floyds tragiska dödsfall har trappat upp diskussionerna kring just polisers agerande och Sverige är inget undantag.

Monika Fagerholm tilldelas Selma Lagerlöfs litteraturpris 2020

Kulturbloggen - 17 May 20 kl. 21:06

Monika Fagerholm tilldelas Selma Lagerlöfs litteraturpris 2020 för ett författarskap som med virtuos stämföring skildrar individer och grupper som strävar efter mening i en tillvaro som inte tillåter några stabila sammanhang, en värld med ›olyckan hängande i luften‹”, berättar ett pressmeddelande: Monika Fagerholm (f. 1961) debuterade1987 med romanen Sham och fick ett stort publikt genombrott 1994 med Underbara kvinnor vid vatten. Underrubriken är ”En roman om syskon”.


Fler inlägg från Bokbloggar

Relationsbibeln

Bokbloggar - 3 timmar sedan

En halv gul sol

Bokbloggar - 4 timmar sedan