Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Julaftonsmorgon

Blondinbella - 24 Dec 18 kl. 11:09

God morgon från mig! Jag vaknande upp här i huset helt själv på julafton. Jag var beredd på alla möjliga känslor men det var bara ett lugn och tacksamhet som for igenom kroppen. Efter en månad och tre dagar verkar jag ha gråtit klart. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Den vita julen regnar bort

UNDERBARACLARA - 24 Dec 13 kl. 14:58

Efter en vit julaftonsmorgon tar regnet över i Umeå och det väntas fortsätta under resten av dagen. Med snö och några minusgrader fick Umeå en fin morgon men vid halv 12 började det att regna. Enligt yr.

Julaftonsmorgon i bilder

Foki - 24 Dec 13 kl. 13:59

Här kommer snabba bilder från min julaftonsmorgon. Jag och Fay började dagen med att äta frukost med pappa och öppnade lite julklappar. Sedan gick vi över till min styvbror och umgicks med hans familj!

Den sista luckan från julkalendern!

Foki - 24 Dec 12 kl. 08:16

God morgon och god jul till alla mina underbara läsare. ♥ Det har äntligen blivit julafton, och jag hoppas att ni har en riktigt trevlig och mysig julaftonsmorgon! Är det någon av er som har smygöppnat en julklapp ännu?

EN LITEN JULHÄLSNING FRÅN SMÅSTADEN

HOUSE of PHILIA - 24 Dec 11 kl. 10:19

...Julaftonsmorgon hos oss:)Önskar er alla en magisk julafton med mycket god mat och mycket kärlek!!!

julklapp till er

Lisaplace - 24 Dec 11 kl. 09:00

 Startar julaftonsmorgon med att bjuda er, bästa läsare på lite lyx. Ni får nämligen chansen att ta del av Nellys största mellandagsrea någonsin, tv...

Julaftonsmorgon

Foki - 24 Dec 11 kl. 01:01

”Midvinternattens köld är hård, stjärnorna gnistra och glimma. Alla sova i enslig gård Snön lyser vit på taken. Endast Foki och Ricky är vaken.


Fler inlägg från Blondinbella

Elle-galan 2019

Blondinbella - 2 timmar sedan

God morgon på er! Jag ska precis iväg på en spabehandling. Jag måste ju passa på en lördag barnfri i Stockholm.

Hemma i Sverige

Blondinbella - Igår: 08:34

Nu är jag hemma igen! Landade nyss på Arlanda och sitter nu och väntar in min väska. Jag sov från start till landning, tack vare en sömntablett.

Back to business

Blondinbella - Igår: 16:57

I samarbete med Ellos Det är något särskilt med att komma tillbaka till jobbet efter ledighet och för mig sitter det mycket i kläderna. Både nu i januari men lika starkt i augusti efter sommaren.

Mitt fun place

Blondinbella - i förrgår: 03:15

Idag har varit en liten lugnare dag. Fotat en kampanj för Ellos tillsammans med Sascha och sedan träffat en PR-byrå. USA ligger så långt före på allt som har med kommunikation att göra och det är så inspirerande.

Fatta beslut på 80%, vänta inte in 100

Blondinbella - i förrgår: 14:30

God morgon från NYC! Ny dag, jag studsade upp ur sängen halv fem imorse och började jobba. Jag är i ett flow.

Tisdag i NYC

Blondinbella - 16 Jan 19 kl. 03:34

Lång dag minst sagt men så rolig! Jag jobbade 03-06.30, kunde inte somna om men fick mycket gjort.

Hälsotema på Adlibris

Blondinbella - 15 Jan 19 kl. 17:00

I samarbete med Adlibris Mitt samarbete med fantastiska Adlibris fortsätter idag och det har ett tema som jag tycker väldigt mycket om. Nämligen hälsa.

Gör plats för att drömmas ska bli sanna

Blondinbella - 15 Jan 19 kl. 11:08

Jag vaknade 03.00 imorse på Soho House i Meatpacking, superpigg och valde att kliva upp. Tog alla samtal med kollegorna i Sverige och tog tag i mailen.

På planet

Blondinbella - 14 Jan 19 kl. 21:34

Äntligen landat! Jag har inte kunnat blogga på planet men däremot har min mail fungerat så jag i princip jobbat från start till landning. Med något avbrott för läsning.

Söndagskvällen!

Blondinbella - 13 Jan 19 kl. 21:38

En liten lista: …. Vad är bästa med livet just nu? Att det är ett nytt år och nya tag.

Skönhet inifrån

Blondinbella - 13 Jan 19 kl. 15:00

I samarbete med Oslo Skin Lab För några månader sedan så berättade jag här på bloggen att jag i samarbete med Oslo Skin Lab har börjat testa deras collagen-pulver. Produkten kallas The Solution och collagen är något som finns naturligt i kroppen men det blir mindre desto äldre man blir.

Skönhetstips från 80-talet och ett nytt team

Blondinbella - 12 Jan 19 kl. 19:38

I morse hände något som aldrig hänt tidigare, barnen gick upp från min säng vid halv åtta och gick till deras tv-rum. De satte på Netflix och så tror jag att dom smög ner i köket och hämtade ostbågar för de hade lämnat rätt uppenbara spår efter sig hehe.

Lunch med Cristina

Blondinbella - 11 Jan 19 kl. 17:53

Denna dag har varit så intensiv att jag inte ens har hunnit öppna upp min dator eller dra ut min stol vid skrivbordet. Vi har pusslat med 5-10 minuters avstämningar i alla bolag och jag har haft så dåligt samvete över att inte kunna ge alla ordentligt med tid.

Torsdag hemma

Blondinbella - 10 Jan 19 kl. 21:01

När jag kom till förskolan idag sa Sally ”mamma, vi brukar ju få något från dig när du kommer hem så jag har gjort något till dig. Du älskar ju halsband”. Så himla fint.

Ta kontrollen över din ekonomi

Blondinbella - 10 Jan 19 kl. 16:57

I samarbete med Direkto Nytt år och omstart på många olika plan. Som de allra flesta brukar göra så är det ju ofta fokus på träning och hälsa. Det är såklart jättebra.