Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Jonathan Safran Foer: We are the weather – Saving the planet begins at breakfast

Bokbloggar - 17 Oct 20 kl. 18:42

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Starta veckan med Nature Planet

Feber.se - 05 Oct 20 kl. 08:00

Naturfilm med Adam Sandler som berättarröst Är du inte precis sugen på att starta morgonen med att höra Adam Sandlers stämma? Då har vi svindåliga nyheter för det är exakt vad ni får i videon ovan. God morgon!

David Attenborough börjar instagramma

Feber.se - 25 Sep 20 kl. 21:30

Slog världsrekord i att få en miljon följare på kortast tid Den världsberömde naturfilmaren Sir David Attenborough har skaffat sig ett konto på bilddelningstjänsten Instagram och detta verkar ha uppskattas av hans fans. Attenborough postade sitt första inlägg till Instagram igår vilket ni kan kolla in här nedanför. Redan en timma efter det hade Attenboroughs instagramkonto passerat en miljon följare vilket ska vara nytt världsrekord i att få en miljon följare på kortast tid.

Trailer för David Attenborough: Ett liv på vår planet

Feber.se - 24 Sep 20 kl. 10:40

Dokumentär om den legendariske presentatören Vi har hört David Attenborough prata om vår planet en och annan gång, men nu verkar det vara dags för David Attenborough att prata om sig själv. Netflix har släppt en trailer för den kommande dokumentären David Attenborough: Ett liv på vår planet där vi kommer få följa Attenborough och höra om honom och om några största utmaningarna som vår planet står inför. 4 oktober släpps David Attenborough: Ett liv på vår planet.

Klipp från David Attenboroughs nya film

Feber.se - 20 Aug 20 kl. 11:20

A Life On Our Planet Den 28 september har David Attenboroughs nya film A Life On Our Planet biopremiär. Filmen ska vara hans mest personliga hittills och i den reflekterar han över sin karriär och resor över alla kontinenter. Vi får tillbakablickar och även framtidsvisioner som handlar om alla klimatförändringar.

Inslag från Planet Earth om Florida Man

Feber.se - 07 Aug 20 kl. 17:30

Skojsigheter En ny art har börjat sprida sig runt om delstaten Florida och i det här inslaget från Planet Earth (nej, inte riktiga) får vi lära oss lite mer om Florida Man. Bonusklipp nedan. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Lyxig liberal LCHF-frukost med stekta ägg och yoghurt

Kostdoktorn - 28 May 20 kl. 09:25

Här är en perfekt frukost för dig som äter liberal LCHF: En skål med fet yoghurt, blåbär och valnötter tillsammans med en färgsprakande tallrik bestående av stekta ägg, tomater, spenat och avokado.Receptet →Inlägget Lyxig liberal LCHF-frukost med stekta ägg och yoghurt dök först upp på Diet Doctor.


Fler inlägg från Bokbloggar

Lov att läsa

Bokbloggar - i förrgår: 23:29

Elias & Agnes Våhlund

Bokbloggar - i förrgår: 21:20

Åter till Marstrand

Bokbloggar - i förrgår: 17:24