Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Jill & Marias Taverna, Medelhavsmaten från vårt Kreta – Jill Johnson, Maria Molin Ljunggren

Bokbloggar - 14 Feb 20 kl. 14:15

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Anthony “Rumble” Johnson är ett stort steg närmare sin UFC-comeback!

MMAnytt - 18 Sep 20 kl. 10:17

Anthony “Rumble” Johnson är officiellt på väg tillbaka till UFC! Den före detta titelutmanaren har nu återinträtt i UFCs antidoping-program som sköts av USADA (United States Anti-Doping Agency). Johnson gjorde sitt första USADA-test den 10 september, vilket betyder att “Rumble” är ett stort steg närmare en return till buren.

Martin Molin finjusterar Marble Machine X

Feber.se - 19 Aug 20 kl. 16:30

Lite eftermiddags-ASMR Idag är det onsdag och det betyder inte bara att det är internationella dagen för humanitärt arbete, utan även att Martin Molin släppt ett nytt avsnitt av den evigt intressanta videoserien Wintergatan Wednessday. Den här gången pillas det rejält med olika delar av det massiva instrumentet och i vanlig ordning är det rätt stimulerande att titta på. I vanlig ordning hittar ni fler avsnitt av Wintergatan Wednesday på Wintergatans Youtube-kanal samt bland de inlänkade artiklarna.

Bekräftat: Anthony “Rumble” Johnson återvänder till UFC

MMAnytt - 19 Aug 20 kl. 04:17

Anthony “Rumble” Johnson pensionerade sig i april 2017 efter ännu en submission-förlust mot Daniel Cormier. Men i samma vända som Cormier annonserar sin egen pension från sporten så står det nu klart att “Rumble” kommer att återvända till buren. Enligt Johnsons manager Ali Abdelaziz så kommer den före detta titelutmanaren att återvända till The United States Anti-Doping Agencys (USADA) provtagning i denna vecka.

Martin Molin bygger om capo på Marble Machine X

Feber.se - 12 Aug 20 kl. 19:20

Lite kvällsnörderi Idag är det onsdag och det betyder inte bara att det är internationella elefantdagen, utan även att Martin Molin släppt ett nytt avsnitt av den aldrig ogillade videoserien Wintergatan Wednessday. I veckans avsnitt får vi följa när Martin gör lite ändringar på sitt capo-system på cyberbass på ASMR-vis. I vanlig ordning hittar ni fler avsnitt av Wintergatan Wednesday på Wintergatans Youtube-kanal samt bland de inlänkade artiklarna.

Dokumentär om Magic Johnson på gång

Feber.se - 12 Aug 20 kl. 13:40

En av världens bästa basketspelare Variety rapporterar att ett gäng produktionsbolag ska spela in en dokumentär om basket-legendaren Earvin "Magic"Johnson, en basketspelare som rönte stora framgångar på 1980-talet. Under sin karriär blev Johnson bland annat utsedd till MVP tre gånger, deltog i 12 stycken All Star Games och vann olympiskt guldmedalj i basket. Dokumentären om Johnson följer den superpopulära ESPN-dokumentären The Last Dance där tittarna fickta del av Michael Jordans liv, både på och utanför basketplanen.


Fler inlägg från Bokbloggar

Sirenen (2019)

Bokbloggar - 2 timmar sedan