Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Magdalena Graaf Blogg

Jetski till brunchen

Magdalena Graaf Blogg - 03 Jun 18 kl. 14:27

Dags att åka hem. Tack för de här dagarna… Vi är bjudna på brunch hemma hos vänner på Lidingö om en stund. Jag ser deras hus på andra sidan vattnet. 50 min att köra dit, 800 meter fågelvägen. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Vann jetski-VM överlägset

Nyhetspressen - 20 Dec 16 kl. 13:32

Emma-Nellie Örtendahl säkrade VM-titeln i jetski när hon vann det första finalloppet, av två, i Sharjah i Förenade arabemiraten. Den 18-åriga svenskan behövde bara fyra poäng till för att säkra titeln, men hon gasade på som hon brukar och vann överlägset. Det andra loppet körs på onsdagen.

Betalade 121.000 för jetski som inte tålde vatten

UNDERBARACLARA - 16 Feb 16 kl. 15:43

Jetskin, en skoter för vattenbruk, gick sönder nästan direkt efter köpet, kostnad 121000 kronor. Pengar som bör betalas tillbaka. En kund i Umeå som blev missnöjd med sitt köp, han anmälde det ansvariga företaget till Allmänna reklamationsnämnden, ARN.

NA-tv: Jetski-lucia slog till i Svartån igen

Nyhetspressen - 12 Dec 15 kl. 22:33

Det ser ut att ha blivit en tradition att en lucia på jetski dyker upp och kör med jetski i Svartån..

Lazy Sunday (TH:Tid – 19:00)

Foki - 16 Feb 14 kl. 13:08

Hej hej! ❤︎ Det har varit en ganska lugn dag för mig idag. Vaknade kring 11 tiden och direkt när jag gick ut från sovrummet så har världens bästa Dome gjorde klart brunchen åt oss!

Brunch med missen på Buco Nero

Alexander Erwik - nöjet är på min sida - 19 Jan 13 kl. 14:46

Kan verkligen rekommendera brunchen på Buco Nero på roslagsgatan 4. Mycket att välja på och minihamburgarna är fantastiska.

Brunchen blev en fika

Foki - 03 Jun 12 kl. 11:20

Ingen av oss kände sig hungrig på mat, men däremot var alla sugen på godsaker, så våran planerade brunch blev till en fika istället. ^^ Det passar ju fint med en liten sockerkick innan konserten! Sweet time.

prettiest trip so far.

Anton Kouba - 01 Jan 70 kl. 01:00

todays face; fucked by sleep. Godmorgon människor. Är alldeles balanslös av pepp inför helgen.

All inclusive

Prinsessans Dagbok - 17 Sep 11 kl. 10:37

  Idag fick jag super lång sovmorgon Så skönt och välbehövligt Så jag tänkte precis börja med frukosten eller brunchen Varje helg när vi är lediga tillsammans, vilket vi mer ...

Sean Kingston In Stable Condition After Jetski Crash

Musik & Lyrics - 31 May 11 kl. 12:32

(AllHipHop News) R&B singer Sean Kingston is in stable condition at a hospital in Miami, after crashing his jetski into a bridge. Both Kingston and an unidentified female passenger needed... [[ This is a content summary only.


Fler inlägg från Magdalena Graaf Blogg

CHIMI

Magdalena Graaf Blogg - i förrgår: 10:30

Vi ska flyga till Spanien ikväll! WIHOOOO INTE för vädrets skull, utan för att träffa syrran och alla kusinerna. Vädret är nog nästan finare i Sverige än i Spanien?

Malmö och härlig vinnare

Magdalena Graaf Blogg - i förrgår: 23:30

Vilken dag! Vilka roliga, härliga och fina vinnare jag träffat… En solig dag. Malmö är vackert.

Inspelning

Magdalena Graaf Blogg - 19 Jun 18 kl. 08:24

Kontorgubbsflyget någonstans i Sverige. Sov i garderoben inatt, för att inte väcka någon med alarmet Trött, det sitter i från igårnatt. Bättrat på mina ögonbryn och gjort fransarna!

Måndag, mamma, manus och middag

Magdalena Graaf Blogg - 18 Jun 18 kl. 22:13

Måndag, manus och middag med mamma. Jag är trött idag, stökiga ungdomar som inte velat sova inatt. Hundar som inte velat sova för att ungdomarna hållit låda.

Livet runt en kran

Magdalena Graaf Blogg - 18 Jun 18 kl. 10:22

I ett samarbete med Mora Armatur Den perfekta kranen? Jag har haft moderna, gammeldags, böjda, kantiga och korta. Med 40 års kökserfarenhet, så har jag kommit fram till att kranen med slang?

Mat och vila

Magdalena Graaf Blogg - 17 Jun 18 kl. 07:56

Fest för en av Filips kollegor. Erik ska sluta jobba på Autoropa, och vi ville göra något kul för honom då han är fantastisk och kommer vara SÅ saknad av alla En liten gin och tonic med gurka och svartpeppar till förätt/välkomstdrink Storhandlade! Nya snygga plastglas från DRÖMHUSET Älskar dem!

Blonda slingor

Magdalena Graaf Blogg - 14 Jun 18 kl. 22:15

Vart hemma med febrigt barn idag, fixat med en massa papper och legat framför tv och baddat panna Filip kom hem under eftermiddagen och bytte av mig Jag har en stor fotografering imorgon. Var tvungen att färga utväxten. Jag ville ljusa upp det lite nu inför sommaren, MEN utan att slita på det för mycket (nu när kvalitén är så bra) Istället för att bleka längderna så la vi slingor i botten, plus två paket HAIRTALK EXTENSION Tejpar fast det, så det är skonsamt och mycket smidigare än limfästen.

Sommarfest, troll och skor

Magdalena Graaf Blogg - 13 Jun 18 kl. 17:58

Louie har haft sommarfest. Korvgrillning och allsång Festis, färdiga pannkakor och i sista sekunden-korvar från Statoil Tonåringarnas skor ligger i drivor. Jag klagar inte på skor längre.

Inspelning och snygga jackor!

Magdalena Graaf Blogg - 12 Jun 18 kl. 23:22

Innehåller en förmånlig rabattkod i samarbete med BLUECO En varm inspelningsdag i vackra Arboga Sov och lyssnade på ljudbok Det är med lite vemod, klump i halsen och med en brännande känsla under ögonlocken jag spelar in mina sista program. Mitt älskade team! Thomas, ML, Jonathan, Emil….

Hundar, löss och fästingar

Magdalena Graaf Blogg - 11 Jun 18 kl. 16:09

Hur mys är inte det här? Vi landade 03 inatt, la mig i Lance säng för bästa möjliga intensivsömn. Emilia tog killarna till skolan imorse och lät mig sova.

Försenat flyg

Magdalena Graaf Blogg - 10 Jun 18 kl. 20:41

Vilken helg! Underbar på alla sätt. Generös, oerhört uppstyrd, ny bekantskaper och en paus tillsammans med Pille (bästa av allt) Är det inte typiskt??

Leach

Magdalena Graaf Blogg - 10 Jun 18 kl. 16:36

Vi kan ju inte lämna Österike UTAN att besöka min ”gubbcrash” Egon Zimmermann i Lech Fina varma, roliga och generösa Egon Vi kör över passen.. HÄR hittar du inlägget från förra året vi var här Filip har lovat mig att vi kommer hinna äta på min favoritresturangihelavärlden Det pirrar i kroppen! Älsk på ostgratinerad knödel, kantareller och smör, efterrätter, mört kött och stekt lever Tre timmar mot München och Filip kör som en jävla biltjuv.

All kärlek

Magdalena Graaf Blogg - 10 Jun 18 kl. 11:07

Ikväll höjer vi våra glas till vår vän! SOM var den första med att ”kuka” gaddarna igår. Som någon skrev (som förstod språket) SÅ VAR DET INTE TANDKRÄM!!

I ett tidigare liv och bucketlist✅

Magdalena Graaf Blogg - 09 Jun 18 kl. 16:43

Jag måste ha bott i Österrike i ett tidigare liv… Älsk! Så oerhört mäktigt och vackert Jag har gjort en snöängel på över 2000 meters höjd. De du!

Weekend bland bergen och fint hår

Magdalena Graaf Blogg - 08 Jun 18 kl. 07:43

Vi är bjudna på tillställning i alperna över helgen. Det ska bli lite mysigt att få resa bort med Filip på tumanhand Vi sitter i Taxin på väg mot Arlanda. Sen måste vi hyra bil och köra ett par timmar (det är det jag längtar efter mest) så OERHÖRT vackert där nere Hittade lite gamla bilder på hur mitt hår såg ut.