Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Jeff Goldblum recenserar Jeff Goldblum-imitationer - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Jeff Goldblum recenserar Jeff Goldblum-imitationer

Feber.se - 22 Jan 22 kl. 15:00

Finns gott om dem Skådespelaren Jeff Goldblum tittar här på några imitationer av honom och avgör om de är bra eller ej. Läs vidare och kommentera: https://feber. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Mattel släpper Ian Malcolm-docka

Feber.se - 13 timmar sedan

Om du vill ha en barbröstad Jeff Goldblum på skrivbordet Snart är det dags för en ny film i Jurassic-serien och lagom till det släpper Mattel en docka som ser ut som en av filmernas klassiska hjältar. Det handlar om forskaren Ian Malcolm, som porträtteras av Jeff Goldblum i Jurassic-filmerna. Ian Malcolm-dockan är givetvis inspirerad av den scen i den ursprungliga Jurassic Park-filmen där Malcolm/Goldblum ligger uppfläkt med sitt bara bröst på ett bord.

Ny Jackass-serie på gång

Feber.se - 04 May 22 kl. 08:00

Inte helt oväntat kanske Efter succén som var Jackas Forever har Paramount+ nu bestämt sig för att beställa en ny Jackass-serie. Johnny Knoxville, Jeff Tremaine samt Spike Jonze kommer alla vara involverade och antagligen kommer det nya gänget som introducerades i senaste långfilmen vara frontfigurerna. Men med största sannolikhet kommer den säkert få en del gästspel från det gamla gänget.

Minnen från Jurassic Park

Feber.se - 30 Apr 22 kl. 17:00

Med Jeff Goldblum, Laura Dern och Sam Neill I ett försök att hajpa upp släppet av Jurassic World: Dominion samlade man skådepelarna Jeff Goldblum, Laura Dern och Sam Neill i ett rum så de kunde snacka lite om deras favoritminnen från den första Jurassic Park-filmen. Jurassic World: Dominion har svensk biopremiär den 10 jun. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Carwow recenserar den eldrivna kombin MG5

Feber.se - 26 Apr 22 kl. 20:00

Verkar rimlig MG har börjat sälja den helt eldrivna kombin MG5 här i Sverige. Vi har tittat på den men inte hunnit köra den än. Mat från Carwow har dock kört den brittiska versionen (som inte har uppdaterats till den senaste versionen än) och hur det såg ut får ni se här.

Carwow testar Tesla och Volvos automatiska nödbroms

Feber.se - 10 Mar 22 kl. 20:00

Dödar bilarna katter? I denna lite tramsiga video från Mat Watson och Carwow testar de hur Tesla och Volvos automatiska nödbroms fungerar på olika objekt. Bilarna i videon, som är en Tesla Model 3 och en Volvo V90, får köra mot en annan bil, Elon Musk, en känguru, en hund, en katt och en Jeff Bezos.

Jeff Koons har lagt sin hand på ytterligare en BMW

Feber.se - 17 Feb 22 kl. 17:00

En bil för den som verkligen vill synas Konstnären Jeff Koons har varit nära en BMW igen och skapat något unikt. Denna gång var det en 8-serie Gran Coupé som fick fungera som palett och det färdiga resultatet kallar man för 8 X JEFF KOONS. Man kommer faktiskt att kunna köpa den färgglada bilen som fått en serietidnings-liknande utsida och en Stålmannen-inspirerad insida, men endast 99 stycken exemplar kommer att bli till.

Över 4 000 vill kasta ruttna ägg på Jeff Bezos yacht

Feber.se - 16 Feb 22 kl. 07:30

Invånare i Nederländerna vill inte att miljardären förstör deras bro Flera tusentals personer planerar att protestera mot Jeff Bezos och hans enorma superyacht värd 500 miljoner dollar efter nyheten om att bron Koningshavenbrug De Hef behöver monteras isär för att Bezos ska kunna komma förbi denna. Arrangören Pablo Strörmann, som säger att det hela egentligen är ett skämt som gått överstyr, skriver så här på Facebook: "Lystring alla Rotterdamare, ta med dig er låda med ruttna ägg och låt oss alla kasta dem på Jeffs superyacht när den seglar genom Hef i Rotterdam." Detta ska alltså varit av intresse för väldigt många då över 4.

Trailer för Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty

Feber.se - 11 Feb 22 kl. 20:00

Ny tv-serie för alla som gillar basket Här kommer trailern för den kommande HBO-serien Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty, en serie som kanske framför allt tilltalar dem som har ett intresse för baskethistoria. Tv-serien är baserad på boken "Showtime: Magic, Kareem, Riley, and the Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s" som Jeff Pearlman släppte 2014. Handlingen kretsar runt hur basketlaget LA Lakers kom att dominera den amerikanska NBA-ligan under 1980-talet och om tränaren och spelarna som såg till det.

Trailer för Jurassic World: Dominion

Feber.se - 11 Feb 22 kl. 08:30

Har premiär 10 juni Ovan ser vi trailern för den kommande filmen Jurassic World: Dominion som är den sjätte filmen i den populära filmserien. I den nya filmen strövar klonade dinosaurier fritt på fastlandet medan människors riskerar utrotning. Återvänder gör Sam Neill, Laura Dern, and Jeff Goldblum till sina roller de först hade 1993.

Apple Silicon-chefen Jeff Wilcox börjar arbeta för Intel igen

Feber.se - 10 Jan 22 kl. 15:00

Kan han hjälpa Intel att komma ikapp på processormarknaden? Jeff Wilcox, mannen som ledde utvecklingen av Apple Silicon och säkerhetschippet T2, uppger på LinkedIn att han nu har anställts av Intel. Wilcox arbetade på Intel fram till 2013 då han började arbeta för Apple.


Fler inlägg från Feber.se

Hur Finland och Sverige skulle förändra NATO

Feber.se - 4 timmar sedan

Wall Street Journal reder ut det Nu har både Sverige och Finland ansökt till NATO och förr eller senare blir vi antagligen medlemmar där. Förutom att förändra det svenska och finska försvaret skulle det även innebära förändringar för NATO. I inslaget ovan snackar Wall Street Journal vad det skulle innebära för NATO den dagen Sverige och Finland väl blir upptagna som medlemmar i organisationen.

Teaser för Moonage Daydream

Feber.se - 5 timmar sedan

En David Bowie-dokumentär Ovan har vi den första trailern för David Bowie-dokumentären Moonage Daydream som har premiär i Cannes på måndagskvällen. Dokumentären, regisserad av Brett Morgen, innehåller material som aldrig tidigare delats och kommer att synas tillsammans med Bowies eget berättande. Det är det första filmprojektet som officiellt sanktionerats av Bowies dödsbo efter hans död 2016.

Lamborghini V12 Vision Gran Turismo i trä

Feber.se - 5 timmar sedan

En lite mer avancerad "lådbil" Där en annan kanske bara hade smackat på ett Lambo-märke på lådbilen man byggt av virke som hittats i ett dike gick ND Woodworking Art all in när hans son skulle få ett nytt åk. Det blev en kopia av sonens favorit Lamborghini V12 Vision Gran Turismo och även om ramen är i stål är resten i trä. Imponerande bygge!

Första generationens Google Nest Hub får applåda

Feber.se - 6 timmar sedan

Google släpper uppdatering av Fuchsia Google uppdaterar nu den första generationens Nest Hub med en applåda och möjligheten att komma åt Bluetooth-inställningar direkt på enheten. Uppdateringen ska just nu rullas ut för de som får förhandsversioner av Fuchsia OS, operativsystemet som Nest Hub använder. Den nya applådan inkluderar dessa appar: Assistant, Broadcast, Kalender, Kontakter, Duo, Spel, Netflix, Nyheter, Pandora, Podcast, Påminnelser, Shopping, Spotify, Stories, Timer, Väder, YT Music, YT TV och YouTube.

Xiaomi och Leica annonserar samarbete

Feber.se - 6 timmar sedan

Första telefonen kommer i juli Idag har världens tredje största smartphonetillverkare Xiaomi berättar att de ingår ett strategiskt samarbete för att utveckla mobilkameror med Leica Camera. Den första flaggskeppstelefonen som utvecklats i samarbete mellan de två företagen kommer att lanseras officiellt under juli månad. Xiaomi grundades så sent som 2010, Leica har varit igång bra mycket längre än så och har tillverkat kameror i över 100 år.

Tyskland börjar bötfälla rattsurfare med nya kameror

Feber.se - 7 timmar sedan

Ett land till börjar använda tekniken I slutet av 2019 skrev vi att polisen i den australiensiska delstaten New South Wales börjat använda kameror med artificiell intelligens som kunde upptäcka om förare använde mobiltelefonen när de körde. Nu ska samma teknik börja användas av polisen i Tyskland. De nya kamerorna kan se in i bilen genom vindrutan och upptäcka om den som kör fipplar med telefonen istället för att ägna sig åt bilkörningen.

En titt på gamla iPods med röntgenkamera

Feber.se - 7 timmar sedan

Med Tony Fadell Lumafield har en lite rolig tradition där de kör "scan of the month" varje månad, där vi får se inuti olika prylar med hjälp av en röntgenkamera. Denna månad var det iPoden de kikade på och i videon ovan har de även med sig Tony Fadell för att prata lite om hur Apple gick tillväga när de gjorde olika val med hårdvarudesignen för den klassiska musikspelaren. Här går det att kika på andra "scan fo the month", som exempelvis legofigurer, AirPods, Game Boy, matförpackningar och Polaroid-kameror.

Ares och HPS presenterar diskret elcykel

Feber.se - 8 timmar sedan

Vattenflaskan är batteriet Vi har tidigare skrivit om företaget Ares Modena och deras fräsiga bilar. Nu har de återigen slagit ihop sina påsar med cykeltillverkaren HPS och tagit fram en elcykel som de kallar för Aero. Men det ser inte ut som en elcykel utan som en vanlig snabb racer bara.

Trailer för Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Feber.se - 8 timmar sedan

Ny Mission Impossible-film kommer nästa år Här kommer en första trailer för nästa Mission Impossible-film, Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, vilket kommer att bli den sjunde filmen i serien. Den sjunde Mission Impossible-filmen är även den första delen av två men exakt vad Ethan Hunt (Tom Cruise), Ilsa Faust (Rebecca Ferguson) och deras kollegor ska pyssla med den här gången är oklart. Av trailern att döma så verkar det handla om något storslaget och som vanligt lär det bli en hel del action.

Klarna säger upp 700 personer

Feber.se - 8 timmar sedan

10 procent av personalen uppges få gå Under ett stormöte på det svenska fintech-företaget Klarna meddelade företagets vd och grundare Sebastian Siemiatkowski att man skulle tvingas säga upp personal. DI skriver att det rör sig om cirka 10 procent av Klarnas personalstyrka som kommer att sägas upp, något som innebär att runt 700 personer på Klarna kommer att få lämna sina jobb. Under sitt förinspelade tal till Klarnas anställda sa Siemiatkowski bland annat: "Det gör mig ledsen att meddela att baserat på det här så kommer ett antal av våra kollegor, av våra vänner, över alla domäner att påverkas.

Arbetet med Stalker 2 ska ha återupptagits

Feber.se - 8 timmar sedan

Utvecklingen fick pausas när Ukraina invaderades Det verkar som om utvecklingen av Stalker 2 har dragit igång igen rapporterar flera källor. De ukraina-baserade utvecklarna GSC Game World meddelade i mars att man var tvungen att pausa utvecklingen av spelet efter det att Ryssland invaderat Ukraina. Sedan dess uppges en del av GSC Game Worlds utvecklare ha omlokaliserat till Prag i Tjeckien och där återupptagit utvecklingen.

Snart kanske vi kan skriva ut satellitantenner i rymden

Feber.se - 9 timmar sedan

Mitsubishi har utvecklat ny 3D-skrivarteknik Mitsubishi Electric Corporation har utvecklat teknik som man säger ska göra det möjligt att skriva ut grejer med 3D-skrivare i rymden, något som man föreslår skulle kunna användas för att skriva ut parabolantenner till satelliter. Processen Mitsubishi har utvecklat innefattar 3D-skrivarmaterial som stelnar med hjälp av ultraviolett strålning från solen. Mitsubishi skriver i ett pressmeddelande om metoden: "The novel technology makes use of a newly developed liquid resin that was custom formulated for stability in vacuum.

I oktober lanseras Polestar 3

Feber.se - 9 timmar sedan

Kommer tillverkas i USA och Kina Nu bekräftar Polestar att nästa modell som heter 3 kommer att lanseras i oktober i år. Det handlar om en SUV och enligt vdn Thomas Ingenlath kommer den att sticka ut från mängden. Den helt eldrivna bilen delar plattform med nästa Volvo XC90 och kommer erbjudas både med framhjulsdrift och fyrhjulsdrift.

AMD visar Ryzen Mendocino

Feber.se - 9 timmar sedan

Ska möjliggöra billigare laptops med bättre batteritid AMD vill göra billigare laptops lite bättre med sin nya "Mendocino", som ska innebära bättre prestanda och "10 timmars batteritid". De nya chippen ska kombinera fyra senaste generationens Zen 2 CPU-kärnor med den senaste RDNA 2-grafiken tillverkad med TSMC:s 6nm-process. Priserna för laptops med chippet säger AMD ska hamna på mellan 399 och 699 dollar.

Kina bygger obemannat drönarskepp

Feber.se - 10 timmar sedan

För forskning och försvar Kina har visat upp ett nytt fartyg som man säger ska vara världens första obemannade fartyg som ska fungera som en bas för andra obemannde farkoster. Det nya fartyget heter Zhu Hai Yun och är tänkt att fungera som ett slags hangarfartyg för drönare och andra obemannade farkoster. South China Morning Post skriver att det obemannade drönarskeppet och farkosterna ombord på fartyget fjärrstyrs från en kommandocentral.