Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Jan Söderqvist: Ren vilja – Berättelsen om Björn Borg

Bokbloggar - 08 Apr 21 kl. 08:39

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Inspelningarna av The Flash har nu dragit igång

Feber.se - 8 timmar sedan

Efter en och annan försening DCEU-filmen The Flash har varit på ingång sedan urminnes tider. 2015 blev Ezra Miller anlitad att spela Flash i Justice League samt en fristående Flash-film och då var planen att släppa filmen 2018, men på grund av att flera regissörer hoppat av projektet sköts premiären upp. 2019 spikades det att It-regissören Andy Muschietti tagit över regi-ansvaret och sedan dess verkar arbetet med filmen gått sakta men säkert framåt.

Pizzlybjörnar tros bli vanligare i framtiden

Feber.se - 14 Apr 21 kl. 15:40

Hybrid-art som uppstått när grizzlybjörn träffat på isbjörn Forskare tror nu att pizzl-björnar, även kallade grolarbjörnar, grizzlar och nanulak, kan kommer att bli vanligare i naturen framöver. Hybridarten pizzlybjörnar har uppstått då grizzlybjörnar parat sig med isbjörnar, något som inte är supervanligt då de båda arterna oftast lever i geografiskt skilda områden. Forskarna tror dock att grizzlybjörnar i Alaska och Kanada kan komma att förflytta sig norrut på grund av den globala uppvärmningen, något som gör det möjligt att grizzlybjörnar och isbjörnar oftare kommer att befinna sig i samma områden i framtiden.

Bjørn Nyland kollar in Volkswagen ID.4

Feber.se - 05 Apr 21 kl. 17:30

Gör det ordentligt Bjørn Nyland (aka Teslabjørn) har legat däckad i corona ett tag men har nu blivit frisk och levererar massor med innehåll om Volkswagens ID.4. Han har postat en hel hög med videos där han testar vändcirkel, bagageutrymme, räckvidd och massor av annat.

Bloody Marys och Djurgårdsvarv

Blondinbella - 04 Apr 21 kl. 20:38

Vi har haft en mysig söndag. Jag klev upp 06 för att skriva på boken (vaknade av mig själv), jag väckte Paul vid tio och då hade jag gjort en enklare frukost till oss. Sedan gjorde vi oss ordning för att åka iväg och bruncha med Pauls vänner Björn och Lovisa.

4 Slott i Strängnäs – och en borg

Freedomtravel - 03 Apr 21 kl. 06:00

Vi har kikat på ett gäng slott i Strängnäs, under vår slottsresa med husbil. Vissa slott är pampiga och andra är mindre – men alla bär på en spännande historia. Vi bjuder på våra slottsupplevelser i Strängnäs och berättar förstås om nattens ställplats.

Helen Mirren hoppar på Shazam-uppföljare

Feber.se - 24 Mar 21 kl. 12:00

Ska spela skurk Shazam-uppföljaren Shazam: Fury of the Gods väntas ha premiär 2023 och det verkar som att David F. Sandberg och gänget har börjat rekrytera folk till uppföljaren. Nu har det blivit känt att ingen mindre än Helen Mirren har rekryterats till projektet och hon kommer spela skurken Hespera, dotter till Atlas i den grekiska mytologin.

Första bilderna från den isländska sci-fi-serien Katla

Feber.se - 24 Mar 21 kl. 10:40

Släpps snart på Netflix Katla är namnet på Netflix första isländska originalserie som kommer att släppas snart. Man beskriver den som en emotionell, mystisk och psykologisk sci-fi-serie och den är skapad av regissören Baltasar Kormákur. Nu får vi se de första bilderna från serien.


Fler inlägg från Bokbloggar