Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Jag är en av årets Rubus Arcticus-pristagare

Bokbloggar - 19 Nov 19 kl. 19:03

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Här är alla pristagare på Eldsjälsgalan

Nyhetspressen - 14 Mar 19 kl. 20:33

De tillhör föreningslivets hjältar. På torsdagskvällen prisades de för sina insatser under Eldsjälsgalan. Ledaren Ken Kvist utsågs till ”Årets Eldsjäl” medan Loui Sand fick ta emot galans nyinrättade specialpris.

Dubbla priser till Fagerlund – här är alla pristagare

Nyhetspressen - 26 Jan 19 kl. 23:27

ALLMÄNT. Ultralöparen Fritjof Fagerlund, 44, blev idrottsgalans kung då han premierades inte bara en – utan två gånger. Först tog han emot priset för Årets idrottsliga prestation, sedan som Årets manliga idrottare.

Pristagare: ”Jag försöker bara vara jag”

Nyhetspressen - 03 Jan 19 kl. 13:00

De fick utmärkelsen Skolans bästa kompis..

Live: Nobels fredspris delas ut i Oslo

Nyhetspressen - 10 Dec 18 kl. 12:56

Två pristagare delar på Nobels fredspris 2018: den yazidiska aktivisten Nadia Murad och den kongolesiska läkaren Denis Mukwege. Båda kämpar mot det sexuella våld som kvinnor utsätts för i krig.   Klockan 13 på måndagen startar prisutdelningen i Oslos rådhus i Norge.

Årets Nobelpristagare sågar klimatmålet: "Skulle sänka världsekonomin"

Nyhetspressen - 04 Dec 18 kl. 14:58

Målet att begränsa uppvärmningen till 1,5 grad är inte alls lämpligt att satsa på. Det menar William Nordhaus, en av årets pristagare i ekonomi till Alfred Nobels minne , i ett kontroversiellt uttalande i samband med sitt Sverige-besök. .

Nordiska rådets filmpris går till Island

Nyhetspressen - 30 Oct 18 kl. 20:09

Årets pristagare tillkännagavs under en prisceremoni i operahuset i Oslo och i år gick litteraturpriset till den isländske filmen Kona fer í stríð, regisserad av Benedikt Erlingsson, med manus av Ólafur Egill Egilsson..

Snart avslöjas ekonomipriset till Alfred Nobels minne

Nyhetspressen - 08 Oct 18 kl. 11:27

Sveriges Riksbanks pris i ekonomi till minne av Alfred Nobel tillkännages klockan 11.45 på måndagen. Förhandstippade pristagare är bland annat David Kreps, Esther Duflo och Martin Weitzman..

Victoriastipendiat som tränar inför utdelningen

Nyhetspressen - 14 Jul 18 kl. 11:57

OS-guld leder ännu en gång till Victoriastipendiet – skidstjärnan Stina Nilsson är årets stipendiat. – Jag blev ännu mer stolt när jag googlade tidigare pristagare, säger hon. Lite träning klämmer hon in inför stipendieutdelningen på Öland..

Kampsportsgalan 2018: Kolla in årets pristagare

MMAnytt - 19 Mar 18 kl. 08:46

Den nionde upplagan av Kampsportsgalan är genomförd och än en gång har fighters, atleter och personligheter från hela Sverige blivit uppmärksammade och hyllade. Ta del av årets vinnare här på MMAnytt.se Kampsportsgalan 2018: ”The Mauler” får tre nomineringar – Här är hela listan I helgen tog årets Kampsportsgala vid på Berns Salonger i Stockholm då några av landets främsta kampsportsutövare samlades under ett och samma tak.


Fler inlägg från Bokbloggar

Relationsbibeln

Bokbloggar - 3 timmar sedan

En halv gul sol

Bokbloggar - 4 timmar sedan