Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Ja skiter i att det är fejk, det är förjävligt ändå – Jack Verner

Bokbloggar - 22 Oct 18 kl. 11:26

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Grundaren vill ha 72-timmars arbetsvecka

Nyhetspressen - 15 Apr 19 kl. 12:44

E-handelsjätten Alibabas grundare Jack Ma ger sig in i debatten om arbetsvillkoren i Kinas tekniksektor. I Kina finns ett ”inofficiellt arbetsschema” med smeknamnet 996 – 9 på morgonen till 9 på kvällen, 6 dagar i veckan. I ett tal till Alibabas anställda sa Jack Ma att han stödjer det, och att folk med ”fel mentalitet” inte är lämpade för att jobba på företaget, skriver Veckans Affärer.

Avslöjar: Här är hemligheten bakom Jack Hermanssons UFC-succéer

MMAnytt - 09 Apr 19 kl. 17:25

Jack Hermansson är en av Sveriges hetaste UFC-stjärnor just nu. “The Joker,” som bor och tränar i Norge, har radat upp tre imponerande segrar i rad och slog sig nyligen in i mellanviktens topp 10. Den senaste storvinsten – där ströp ut den topprankade BJJ-svartbältaren David Branch på under minuten – banade vägen för Hermanssons första huvudfight i UFC, som går mot topp 3-rankade Ronaldo “Jacare” Souza i slutet av månaden.

UFC-doldisen Jack Hermansson får toppmatch – möter världstrean

Nyhetspressen - 09 Apr 19 kl. 06:44

Svenske UFC-doldisen Jack Hermansson, 30, får en jättechans. Med kort varsel hoppar han in och möter världstrean Ronaldo ”Jacare” Souza i Fort Lauderdale den 27 april. Det blir Hermanssons första huvudmatch i UFC, världens största MMA-organisation..

Officiellt: Jack Hermansson ersätter Romero, går stormatch mot “Jacare”

MMAnytt - 08 Apr 19 kl. 22:55

Nu är det officiellt. Jack Hermansson går sitt livs största match i slutet av månaden, när den Norge-baserade svensken hoppar in mot topp 3-rankade Ronaldo “Jacare” Souza. Hermansson ersätter Yoel Romero, som skulle ha mött Souza i en returmatch – men som drog sig ur på grund av sjukdom.

KLART: Jack Hermansson går HUVUDMATCH mot topp 3-rankad motståndare!

MMAnytt - 08 Apr 19 kl. 16:55

Nu är det klart. Den Norge-baserade svensken Jack Hermansson gör en snabb återkomst till buren – för en stor huvudfight. “The Joker,” som slog sig in på en tionde plats i rankingen efter sin senaste storvinst, kommer nu ta sig an topp 3-rankade Ronaldo “Jacare” Souza i en riktigt spännande mellanviktsdrabbning.

Jack Hermansson och Jacare Souza överens om att mötas

MMAnytt - 06 Apr 19 kl. 09:44

Nyligen slog Jack “The Joker” Hermansson sig in i topp-10-rankingen i mellanvikt, efter en imponerande submission-seger mot Dave Branch. Branch har ett svart bälte under Renzo Gracie, så vinsten är ett fantastiskt tillägg på Hermanssons CV. Hermansson har efter vinsten inte legat på latsidan, utan uttryckt intresse att ersätta Yoel Romero i matchen mot Ronaldo “Jacare” Souza.

Är Jack Hermansson svensk eller norsk? UFC-stjärnan reder ut läget

MMAnytt - 05 Apr 19 kl. 15:05

Jack Hermansson representerar både Sverige och Norge i UFC, efter att ha födds i Uddevalla och sedan flyttat till grannlandet som 18-åring. Många fans reagerade dock när Hermansson senast gick ut till oktogonen för att möta David Branch och enbart en norsk flagga visades på UFC:s grafik. Läs mer: Jack Hermanssons krav – för att gå match på UFC Stockholm Detta är något som Hermansson själv inte haft någon som helst kontroll över, berättar han för MMAnytt.

Uppgifter: Jack Hermansson kan möta “Jacare”

MMAnytt - 05 Apr 19 kl. 12:30

Jack Hermansson slog sig in i topp 10 med en vinst över den tidigare WSOF-dubbelmästaren David Branch i helgen, när den Norge-baserade svensken för första gången fick gå delad huvudmatch på UFC on ESPN 2. Nu kan “The Joker” få en ännu större match – redan på nästa ESPN-gala denna månad! LÄS MER: JAAA!


Fler inlägg från Bokbloggar

Crucible of Gold

Bokbloggar - 15 minuter sedan

Brudslöjan

Bokbloggar - 2 timmar sedan