Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Isblond nyans - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Isblond nyans

Blondinbella - 14 Sep 21 kl. 20:36

I samarbete med Löwengrip Beauty  Mitt hår får alltid en varmare ton ett par veckor efter att jag varit hos frisören – inte minst nu under sommaren när solen ligger på. Jag använder alltid Löwengrips silversserie Blonde Perfection för att få till en perfekt kall, isblond nyans igen. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

YSL presenterar läppstifts-mixer

Feber.se - 12 Jan 21 kl. 13:40

Mixa till din egen nyans Skönhetsföretaget YSL har visat upp en slags läppstifts-mixer på CES-mässan med vilka användare ska kunna mixa till sin egen nyans i någon av färgerna rött, orange, fuchsia eller "nude". Mixern heter "Yves Saint Laurent Beauté Rouge Sur Mesure Powered by Perso" och för att kunna få fram olika nyanser använder varje färg en kombination bestående av tre behållare med olika varianter av den önskade färgen, se bild ovan. Sedan används den tillhörande appen av användaren som där bestämmer vilken nyans läppstiftet ska ha.

VM-tipsvinnare vann hybridcykel

Nyhetspressen - 20 Jul 18 kl. 16:55

Linnea Lundberg från Lemland Söderby är vinnaren i Nyans VM-tips. Hon vann en hybridcykel från Sportcenter. – Min man Börje vann en cykel i Nyans tips för 22 år sedan, säger hon.

Tipsa om er midsommarstång!

Nyhetspressen - 06 Jun 18 kl. 10:15

Reser föreningen eller byalaget en midsommarstång? Kom ihåg att meddela det i Nyans sommartidning och i vår midsommarspecial av händelsekalendern Obs det händer. Informationen vill vi helst att du sänder per e-post till redaktion@nyan.

Trafikolycka i Jomala

Nyhetspressen - 03 Jun 18 kl. 15:42

Klockan 15.58 kom larmet om en trafikolycka på Hammarlandsvägen i Jomala. Enligt Nyans utsände på platsen ska en bil ha hamnat i diket.

Ny(an) tecknare sätter färg på dagstidningen

Nyhetspressen - 04 Apr 17 kl. 19:34

Nyans redaktion och annonsavdelning har utökats med en tecknare. Tomas Enqvist, 35 år från Mariehamn har tidigare tecknat för sin blogg, Tomas teckningar. Under en månad framöver gör han sin arbetspraktik på Nyan.

Nytt ljus i Skegrie kyrka

Nyhetspressen - 06 Jan 17 kl. 15:00

Spåren från 1970-talets renovering av Skegrie kyrka är nu borttagna. Det gamla tegelgolvet har återigen fått se dagens ljus och väggarna har fått en ny nyans..

Nytt utseende på Nyans helgtidning

Nyhetspressen - 28 Oct 16 kl. 18:58

Nya Ålands helgtidning har fått nytt utseende. Främst är det första sidan och antalet spalter i texten som är nytt. Istället för två spalter har texten nu tre spalter.

Nyans vinnare i EM-tipset

Nyhetspressen - 13 Jul 16 kl. 07:28

FOTBOLL. Mariehamnaren Lucas Salo, 13, är Nyans vinnare av EM-tipset 2016. I går prisades 13-åringen med diplom och en gasgrill från Värmekällan.

Många tvingas bo kvar hemma när de inte vill

UNDERBARACLARA - 28 Jan 16 kl. 20:00

Svar på insändare ”De flesta äldre vill bo hemma”. Signaturen ”Anhörig” förfasar sig över vad hen anser vara en ”obehaglig kampanj kring äldreomsorgen” och tycker sig inte se någon nyans i debatten. Kan avsaknaden av nyans möjligen bero på att man berör faktiska problem?

Hjälp med nyans!

Blondinbella - 03 Feb 15 kl. 13:25


Fler inlägg från Blondinbella

Lördagen

Blondinbella - 4 timmar sedan

Jag läste alla kommentarer om att barnen inte får väcka mig innan nio. Det kanske låter hårdare än vad det är, barnen kliver själva upp vid åtta. Går ner och brer en smörgås, sätter på tv:n och kommer upp och hämtar mig vid nio.

Äntligen fredag!

Blondinbella - Igår: 19:19

Idag är det fredag! Helg väntar! Det bästa med helgen är att få sova ut.

En idé

Blondinbella - i förrgår: 18:54

Ni vet ju att jag höll på med ett nytt bolag, jag kom på idéen innan sommaren. Jag skulle nämligen starta ett eget underklädesmärke. Herregud så kul det kändes.

Lugnet före stormen

Blondinbella - 22 Sep 21 kl. 18:53

Det är så typiskt när man ska ta fram telefonen och så blir bilden såhär: Snyggt! Hur som helst, jag har haft en bra dag. Väldigt lugn och mysig.

Nya plagg!

Blondinbella - 21 Sep 21 kl. 17:46

Idag var jag förbi Twist & Tango och uppdaterade min höst-garderob. Dom har så fina plagg! Ett måste att spana in.

Tjejkväll

Blondinbella - 20 Sep 21 kl. 19:40

Sally och jag har haft en tjejeftermiddag. Gillis är med Odd och tittar på en fotbollsmatch och Paul var iväg på jobb. Sally fick önska middag och då blev det pannkakor!

En heldag

Blondinbella - 19 Sep 21 kl. 22:06

Idag har jag suttit i 7,5 timma i lobbyn och läst min bok och gjort anteckningar. Jag gick knappt en centimeter. Bara för att gå på toaletten men annars beställde jag lunch och kaffe på plats.

Vandring i Idre

Blondinbella - 18 Sep 21 kl. 18:36

Vi började morgonen med en frukost på Pernilla Wibergs hotell. Jag åt filmjölk, flingor och ägg med kaviar. Jag äter alltid det eller våfflor med hjortonsylt när jag är här uppe.

Upp till Idre

Blondinbella - 17 Sep 21 kl. 22:24

Idag har jag inte gjort så mycket än att ha varit på ett möte och sedan bilat upp till Idre med Paul. Vi har ju som sagt en kul grej här uppe. Jag packade ner väldigt mycket utomhusplagg, vandringskängor och bra skalkläder.

Min torsdag!

Blondinbella - 16 Sep 21 kl. 20:28

Idag har varit en riktig träningsdag. Jag spelade ett pass padel med min tränare Jesper ute i Täby. Jag har ju inte spelat på hela sommaren så var jag rädd för att jag skulle vara urdålig ..

Träning & vänner

Blondinbella - 15 Sep 21 kl. 20:38

Idag har varit en rolig dag! Den har innehållit vänner och träning. Jag började morgonen med min bok, sedan åt jag lunch med Stina på Broms.

Meditativ matlagning

Blondinbella - 14 Sep 21 kl. 20:51

Idag har varit en lugn tisdag. Jag åt lunch med Filip som jobbar på Bindefeld AB. Han är min press och PR-ansvarig för min bok.

Isblond nyans

Blondinbella - 14 Sep 21 kl. 20:36

I samarbete med Löwengrip Beauty  Mitt hår får alltid en varmare ton ett par veckor efter att jag varit hos frisören – inte minst nu under sommaren när solen ligger på. Jag använder alltid Löwengrips silversserie Blonde Perfection för att få till en perfekt kall, isblond nyans igen.

Måndagsmiddag

Blondinbella - 13 Sep 21 kl. 22:30

Jag brukar gå och föna håret innan jag ska iväg på en middag eller något annat speciellt. Det är så skönt att få håret schamponerat och den där fantastiska hårbottensmassagen. Håret brukar hålla fint i tre dagar.

Sättning

Blondinbella - 13 Sep 21 kl. 09:42

Jag jobbar hemifrån idag, eller de gör jag väl de flesta dagar eftersom jag inte har något kontor att gå till – Men jag har inga möten idag så jag lufsar runt i mysplagg. Jag ska träna idag och gå på middag ikväll thats it. Barnen är lämnade till skolan och nu väntar en pappavecka.