Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Inställda färjturer även idag

Nyhetspressen - 09 Apr 19 kl. 11:42

Både Rosella och Eckerö ställer in färjturer idag, tisdag. Eckerö meddelade redan igår att de ställer in morgonturer, men nu är det klart att de även ställer in eftermiddagens avgångar. Det gäller alltså både klockan 15 från Grisslehamn och klockan 18. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Nu går det att söka stöd från Kulturrådet för intäktsbortfall på grund av inställda och uppskjutna kulturevenemang

Kulturbloggen - 29 Apr 20 kl. 19:15

Nu går det att söka stöd från Kulturrådet för intäktsbortfall på grund av inställda och uppskjutna kulturevenemang till följd av coronaviruset. Ansökningsomgången öppnade 28 april berättar ett pressmeddelande: Ansökningsperioden är kort och kulturrådet förväntar ett högt söktryck. För att avlasta det tekniska systemet finns det tre olika sista ansökningsdagar beroende på om ansökan är för: • Utställningar, föreläsningar och liknande evenemang: ansökningsperiod 28 april–11 maj • Scenkonstföreställningar: ansökningsperiod 28 april–12 maj • Konserter: ansökningsperiod 28 april–13 maj Stödet söks via Kulturrådets onlinetjänst.

Tony Ferguson avslöjar sin galna UFC 249-plan – trots att galan är inställd!

MMAnytt - 13 Apr 20 kl. 05:05

Tony Ferguson var inbokad att ta sig an lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov under UFC 249 den 18 april, men fick sin titelchans än en gång inställd. Khabib fastnade i Ryssland på grund av reserestriktioner och trots att han fick en ny motståndare i form av Justin Gaethje så kom hela galan att ställas in. Inte nog med det, det verkar som att ingen på UFC brydde sig om att berätta det för “El Cucuy” eftersom han istället fick reda på nyheterna medan han gjorde en intervju.

Fighter-reaktioner på inställda UFC 249: “Firar du detta? Dra åt h*lvete!”

MMAnytt - 10 Apr 20 kl. 15:07

UFC 249 har varit en av de mest kaosartade galorna i UFCs historia och tagit med både fighters och fans på en emotionell berg-o-dal-bana. Efter otaliga inställda matcher, byten av plats, arena och fighters så står det slutligen klart att UFC 249 INTE blir av. På grund av den rådande pandemin har det hela tiden varit det mest troliga scenariot, men på grund av UFC-chefen Dana Whites ihärdiga försök så har de flesta ändå tillåtit sig själva att hoppas.

natur, nya ryggsäckar och Glad påsk!

Freedomtravel - 10 Apr 20 kl. 06:00

Det är ju egentligen Långfredag idag, men vi kör lite Happy Friday ändå, eller hur? Vi vill också passa på att önska en riktigt fin påskhelg! Och så vill vi visa våra nya fina ryggsäckar!

BOMBEN: UFC 249 inställt – alla galor stoppas!

MMAnytt - 10 Apr 20 kl. 01:25

Det blir ingen MMA-gala den 18 april. UFC 249 har nu blivit inställt – trots organisationens ihärdiga försök att få till eventet. Galan skulle ha toppats av en interimtitelfight mellan Tony Ferguson och Justin Gaethje, efter att lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov togs bort från matchkortet.

Glada beskedet: Får betalt – efter inställda UFC London

MMAnytt - 01 Apr 20 kl. 20:29

Coronaviruset har under de senaste veckorna tvingat MMA-världen att ta till drastiska åtgärder. Bland annat så fick man ställa in UFC London, som skulle ägt rum den 21 mars – endast sex dagar före eventet. Nu går flera fighters som var inbokade på UFC London ut på sociala medier.

Tre UFC-galor inställda – på grund av coronaviruset: “Omöjligt”

MMAnytt - 17 Mar 20 kl. 00:50

UFC:s vd Dana White lovade att göra allt för att för att fortsätta med alla schemalagda galor, trots den rådande situationen kring coronaviruset. Men nu står det klart att den världsledande MMA-organisationen – efter flera om och men – tvingas skrota tre event. Det rör sig dels om UFC London nu på lördag – som man först försökte flytta till USA.

Viaplay sänker månadsavgiften

Feber.se - 14 Mar 20 kl. 13:00

På grund av coronaviruset I dag skickade streamingtjänsten Viaplay ut ett meddelade till sina kunder att de kommer sänka månadsavgiften på grund av alla inställda sportevenemang runtom i världen. På grund av rådande omständigheter och inställda sportevenemang till följd av smittspridningen för covid-19 kommer vi justera ditt pris till 109 SEK per månad. Prisjusteringen gäller tillfälligt på kommande månadsavgifter och från och med idag.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - 29 Jan 20 kl. 12:30

En bil har kört av vägen i Malmö..

Glädjen: Hunden Ozzy är infångad

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 18:30

I två veckor har man försökt fånga in hunden Ozzy - nu är han fast..

ARKIV: Jörgen Brinks tre raka segrar i Vasaloppet

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 18:17

Jörgen Brink lyckades med bedriften att vinna Vasaloppet tre år i rad, 2010, 2011 och 2012. Efter vinsten 2012 var Brink väldigt känslosam i segerintervjun med André Pops..

Så länge stannar värmen

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 18:00

Vårvädret har anlänt till Gotland med besked..

Finländska trösten: De får guldbonus

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 17:21

Finlands ishockeydamer fick nöja sig med silver i VM – efter det uppmärksammade bortdömda målet i finalen mot USA. Men trots det får de sin guldbonus av det finländska ishockeyförbundet..

Visby IBK uppvaktar konkurrentens stjärnor

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 17:10

Visby IBK vill värva Craftstadens två poängspelare: Simon Zetterling och Tor Bornedal-Samils..

Jörgen Brink slutar: ”Dags för ett nytt skede i livet”

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 16:36

Jörgen Brink gjorde den gångna helgen sitt sista skidlopp i karrirären. Nu slutar 45-åringen. ”Lite vemodigt men det är ändå dags för ett nytt skede i livet”, skriver han på Instagram..

Misstänkt jaktbrott – tre döda djur

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 16:35

Tre döda djur har hittats vid Måvikens badplats, norr om Knutby..

Tidigare frikända fick fängelsestraff och utvisning från Sverige

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 16:30

Friande domar revs upp av hovrätten..

Reals sjuka köpebudget – fem miljarder att tillgå

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 16:29

Efter fiaskosäsongen är Real Madrid på rejäl jakt i sommar.Så väl Paul Pogba, Mohamed Salah, Eden Hazard och Kylian Mbappé har kopplats ihop med klubben.Och pengar finns, avslöjar nu en av klubbens tidigare demontränare..

Goda råd är dyra för Jukka Jalonen efter otaliga återbud – här är spelarna som ännu kan bli VM-aktuella

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 16:28

Rekordmånga finländare (49) fick dra på sig en NHL-tröja säsongen 2018–19 men hittills har bara två blåvita NHL-doldisar tackat ja till spel i ishockey-VM. Laget lär förbli anonymt men truppen lever fortfarande i allra största grad. I NHL håller den första slutspelsomgången på att ta slut, medan AHL-slutspelet precis har dragit igång.

”Var den blodigaste och tuffaste finalen någonsin”

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 16:05

Frölunda spelar i år sin nionde SM-final i klubbens historia.Då passar GT på att blicka tillbaka på de åtta tidigare mästerskapsfinalerna – som renderat i tre SM-guld..

Gravfynd kan visa att Malmö är äldre än vad man trott

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 15:46

Ett fynd i S:t Petri kyrka dateras till 1220..

Leos Lekland öppnar på C4 Shopping-området

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 15:30

Leos Lekland ska öppna en drygt 4 000 kvadratmeter stor anläggning på C4 Shopping-området. Runt 13 miljoner satsas på utrustning till det nya aktivitetscentret..

Forskarnas varning– för många ägg gör dig sjuk

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 15:26

Påskhelgen är en högtid för alla äggälskare. Enligt organisationen Svenska ägg äter vi sex miljoner ägg i timmen under påskafton. Men nu kommer forskare med allvarliga varningar om äggens påverkan på hälsan.