Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Sachiko - Mellan Himmel och Helvete

Imorrn ryker den om de inte dyker upp

Sachiko - Mellan Himmel och Helvete - 07 Dec 11 kl. 16:36

Det är bara att konstatera att hela Sverige är inbäddat i snö. Utom just i den lilla region i Östergötland där jag bor. Det är väl bara att tacka vädrets makter för att jag inte behöver skotta än. Jag har fått ett anfalla av bygga-bo-instinkt trots att jag inte är det minsta graverad…jag menar gravid. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Larm om rök från tak på Södermalm

Nyhetspressen - 27 Mar 18 kl. 17:01

Det ryker från ett tak till en fastighet på Södermalm i Stockholm.Räddningstjänst är på plats för att undersöka vad det är..

S tuffar till språkkraven

Nyhetspressen - 14 Mar 18 kl. 12:53

Lär dig svenska, annars ryker socialbidraget! Även Socialdemokraterna skärper nu språkkraven på de nyanlända ytterligare..

Finlandssvenskar ryker ur nordiska kulturfonders styrelser - Jan Sundberg: Kulturminister Terho rensade

Nyhetspressen - 30 Nov 17 kl. 15:55

Kulturminister Sampo Terhos agerande väcker irritation på finlandssvenskt håll. Enligt uppgifter till Svenska Yle har Terho systematiskt plockat bort finlandssvenska representanter från flera samnordiska kulturfonder..

Här ryker politikerna ihop i "Bara politik"

Nyhetspressen - 05 Apr 17 kl. 21:30

Här ryker riksdagsledamoten Hanif Bali (M) och partiledaren Victoria Kawesa (FI) ihop framför tv-kamerorna i Expressens "Bara politik – med Niklas Svensson". – Du lever ju på helt fel planet, ryter M-toppen. – Du är länken mellan Sverigedemokraterna och Moderaterna, dundrar partiledaren..

Nätneutraliteten ryker i USA

Nyhetspressen - 29 Mar 17 kl. 05:15

I USA väntas tele- och bredbandsoperatörerna få rätt att tjäna pengar på kundernas användardata och på allvar ta upp kampen om den digitala reklamen. Enligt president Donald Trump och republikanerna har jättar som Facebook och Google favoriserats på operatörernas bekostnad..

Befarad husbrand utanför Rävemåla

Nyhetspressen - 06 Feb 17 kl. 14:35

Ett hus i Rävemåla befaras brinna sedan man observerat kraftig rök ur skorstenen och att det ryker inomhus. Räddningstjänsten i Östra Kronoberg har larmats till platsen..

Sista gratis är snart borta

Nyhetspressen - 03 Jan 17 kl. 12:30

Den 1 april ryker ytterligare en möjlighet till gratisparkering i Linköping..

Här ryker kaptenerna ihop

Nyhetspressen - 29 Oct 16 kl. 18:40

De båda kaptenerna i Frölunda och Skellefteå rök ihop rejält under slutet av den tredje perioden i Scandinavium. Jimmie Ericssons attack på Joel Lundqvist renderade i ett matchstraff för Skellefteåkaptenen..

Villa brinner

UNDERBARACLARA - 25 Sep 16 kl. 12:43

Räddningstjänsten i Robertsfors har ryckt ut till en villa som ryker i Bygdeå. – De har bara sett rök än så länge. Det är garaget som är sammanbyggt med villan som ryker.


Fler inlägg från Sachiko - Mellan Himmel och Helvete

Gott nytt och gott slut

Sachiko - Mellan Himmel och Helvete - 29 Dec 13 kl. 19:34

Jag bara myser så här två dagar inpå på nyårsafton då det känns som en nystart med allt.  Jag har tjuvstartat lite på ett (bara markant) hälsosammare liv, men kan inte påstå att jag är i närheten av det jag vill uppnå.  Men jag jobbar på.

Juldags!

Sachiko - Mellan Himmel och Helvete - 23 Dec 13 kl. 18:01

Det blir utan tvekan en grön jul. Utomhus. Inomhus är det snarare en röd jul, och glittrig.

I, me and my-fucking-self

Sachiko - Mellan Himmel och Helvete - 19 Dec 13 kl. 20:43

I en butik i Söderköpingstrakten. Jag står och fingrar hängivet på tyger och pysselgrejer och fastnar med blicken på en påse pärlemoskimrande prälor i vitt och rosa. Dottern spankulerar ointresserat omkring.

Recovery

Sachiko - Mellan Himmel och Helvete - 17 Dec 13 kl. 21:05

Igår var en mycket dålig dag. Jag var så febrig att jag stängde av alla element och vägrade elda. Jag var het.

Mysiga minnen att bevara

Sachiko - Mellan Himmel och Helvete - 15 Dec 13 kl. 15:18

Eder bloggare hälsar er välkomna till sitt glammiga och adventspyntade residens,  hemmet som ger homestyling och exklusiv interior design ett ansikte. Jag har åkt på förkylningen av Guds nåde dessutom, och vaknade vid halv nio och kraxade som en demonisk korp.  Sen drog jag på mig mjukisbrallor, oversized stickad tröja, satte upp mitt feberflottiga hår i en knut och bryggde kaffe medan snoret rann, jag skrällhostade upp saker som kan liknas vid maneter, med rödspräng blick och jag var rödlila i nian av febern.

Perkele-dag!

Sachiko - Mellan Himmel och Helvete - 11 Dec 13 kl. 20:25

Livets mest lärorika lektioner får man i livets absolut sämsta stunder. Jag har varit på väg att drivas till vansinne hela dagen och det känns som om jag suttit i support-chatten i ett dygn. Noga räknat är det bara fyra timmar, men det känns som jag blivit tio år äldre på kuppen.

test 3

Sachiko - Mellan Himmel och Helvete - 11 Dec 13 kl. 18:02

hhhhhhhhhhhhhhhh Fridens!

test 2

Sachiko - Mellan Himmel och Helvete - 11 Dec 13 kl. 18:00

fel fel fel, allt är fel Fridens!

Test

Sachiko - Mellan Himmel och Helvete - 11 Dec 13 kl. 17:55

ggggggggggggggggggggggggg Fridens!

Morgonrapport

Sachiko - Mellan Himmel och Helvete - 11 Dec 13 kl. 07:23

Jag vaknade vid 04.40 imorse och bestämde mig genast för att detta är en utmärkt tid att börja dagen, i synnerhet som jag slocknade som ett utblåst ljus vid niohugget igår kväll.  Problemet med att gå upp så tidigt är att alla livsmedelsbutiker är obönhörligen igenbommade och då är det allt annat än kul att upptäcka att kaffet är slut.

Varför har jag ingen Beppe Wolgers-look alike i min släkt?

Sachiko - Mellan Himmel och Helvete - 06 Dec 13 kl. 08:00

Den där Sven är väl ändå en riktig mespropp, eller?   Några ynkliga vindpustar och sen var det över.  Hade det här varit sagan om de tre små grisarna,  och om Sven var vargen, så hade Sven inte ens lyckats blåsa omkull den första lilla stugan ens.