Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Foki

I skötväskan

Foki - 04 Jul 18 kl. 21:53

Nu när vi har varit på många utflykter vill jag visa er vad vi har i vår skötväska. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Hagel och åska över Göteborg

Nyhetspressen - 17 Jun 18 kl. 18:27

Söndagen har bjudit på allt från sol till åska och hagel i Göteborg. Vid 18-tiden fulltständigt vräkte det ner hagelskurar samtidigt som åskan dundrade. – Det var en väldigt kraftig skur.

Väskor för alla smaker

Gossips.se - 27 May 18 kl. 12:16

Sponsrat inlägg i samarbete med Ellerebell.se       Jag har fått äran att ingå ett samarbete med en hemsida som heter Ellerebell.se som säljer både väskor, plånböcker och accessoarer till otroligt bra priser.

Nästa resa för Eriksson Ek

Nyhetspressen - 08 Feb 17 kl. 19:21

Minnesota, Iowa, Färjestad - och två landslag. Joel Eriksson Ek har fått vänja sig vid att packa hockeytrunken väskan med kort varsel. - Ja, det har jag ju fått lära mig den här säsongen.

Gita är robotväska som följer efter dig

Feber.se - 31 Jan 17 kl. 08:19

När du inte orkar bära själv Piaggio Group, företaget som bland annat äger Vespa, har tagit fram den här robotväskan som man kallar för Gita vilken kanske gör det lite mindre jobbigt när man ska ut och resa. Väskan ska kunna navigera helt autonomt om det finns kartor tillgängliga över området den befinner sig i eller så kan man ställa in så att väskan helt enkelt bara följer efter sin ägare. Man kan packa väskan med 18 kilo bagage och den har en topphastighet på 35 kilometer i timman vilket gör att man även kan använda den om man till exempel befinner sig på en cykel.

Jenny Bergvall: Vi möts över hemvändarbardisken, du packar snart väskan igen - jag har precis packat upp

Nyhetspressen - 24 Dec 16 kl. 12:00

Vi möts över en bardisk med varsitt glas i handen. Vi är hemvändare båda två. Du av den modellen att du snart packar väskan och åker igen.

Det är viktigt att få med väskan på bilderna

Gossips.se - 24 Nov 16 kl. 13:41

Bloggarna är experter på att få med sina märkesväskor på dom flesta av sina bilder och detta gäller självklart även Michaela Forni. Hon har lagt upp bilder på sitt kontor på bloggen och här nedan ser ni 3 olika bilder som hon lagt upp i inlägget och hennes väska hänger med på alla bilderna. Hon har även på två bilder vridit väskan så att man tydligt ser på bilderna vad det är för märke på hennes väska.

I samarbete med vardvaskan.se

Gossips.se - 14 Nov 16 kl. 19:29

Vårdväskan finns till för att alla inom vården ska kunna använda sig av trevliga och färgglada arbetskläder, namnbrickor och arbetsredskap under sin arbetstid. Oavsett om du är vårdare, sjuksköterska eller läkare så kan du alltid välja Vårdväskan när du söker redskap och kläder inom vården med färg och kvalite. Hos Vårdväskan hittar du fina kläder såsom underkläder, bussaronger och stödstrumpor samt även kvalitativa och nödvändiga arbetsredskap som stetoskop, namnskyltar och andra accessoarer.

En resväska med barnvagn

Feber.se - 07 Nov 16 kl. 07:30

Och USB Born to Fly är en resväska som man inte bara har plats för sina grejer utan i den kan man även hitta en enklare barnvagn. Väskan tillräckligt liten för att den ska kunna tas med in som handbagage vilket ju är ju rätt så praktiskt om man reser med barn som inte är allt för sugna att gå långa sträckor eller har en tendens att springa iväg på flygplatser. Väskan ska klara av barn upp till 17 kilo och man kan välja om barnet åka framåt eller bakåt.

Polisen tror att fallet med misstänkta väskan på Länsstyrelsen kommer att klaras upp snabbt

Nyhetspressen - 13 Sep 16 kl. 16:30

Polisen bedömer att fallet med den mystiska väskan på länsstyrelsen snart kommer att vara löst..


Fler inlägg från Foki

Allt för dig

Foki - 17 timmar sedan

Hey finaste ni, ♥ Mår ni bra? Se till att dricka mycket nu när det är så här varmt. Alltså, jag vet inte vad som har hänt med mig.

Shoppinghus dag 2

Foki - Igår: 19:13

Hey solstrålar! ♥ Äntligen kan jag sätta mig ner i lugn och ro. Zelda har precis somnat och det är Bills tid om Zelda skulle behöva uppmärksamhet, byta blöja o.

Färg och material

Foki - i förrgår: 22:16

Någon av er kommenterade att färgen på förpackningen till HK-parfymen har samma färger som Zoiraks produkter. Vad uppmärksammade ni är! Det är faktiskt meningen.

Zelda är så matintresserad

Foki - i förrgår: 20:40

Hej älskade ni, ♥ Vi kom hem för ett tag sen. Jag och Zelda har hängt i shoppinghuset hela dagen idag. Vi åt lunch, fikade och lekte.

Tre katter, en bebis och 35 grader i lägenheten

Foki - i förrgår: 12:47

Solstrålar! ♥ Åh, vilken underbar helg vi har haft. Det känns som att det är fullt upp här hemma med tre katter och en bebis.

Firade årsdagen hemma

Foki - 14 Jul 18 kl. 12:01

Älskade ni, ♥ Som ni vet firade jag och Bill vår 4 års dag igår. Vi gjorde inget extravagant men var det faktiskt en av de bästa dagarna för oss.

Min förlovningsring

Foki - 13 Jul 18 kl. 13:55

Nu har jag fått tillbaka min förlovningsring, på vår årsdag! Den är sååååååå fiiin! Jag känner mig som Gollum igen.

Plugga till hösten

Foki - 13 Jul 18 kl. 00:07

Vet ni?! Jag har varit hos studievägledare och fått hjälp med att signa upp mig på en företagsekonomi kurs nu under hösten.

Biki 4 år imorgon

Foki - 12 Jul 18 kl. 20:24

Hey älskade ni, ♥ Jag och Bill har varit ute och myst hela dagen idag. Vi passade på att shoppa barnkläder nu när det är rea överallt.

Nu börjar det roliga – Barnmat

Foki - 11 Jul 18 kl. 22:47

Som jag har längtat! Nu börjar det roliga tycker jag. Jag har verkligen längtat efter att få göra barnmat och puréer till Zelda.

Bokat Zeldas första utlandsresa

Foki - 11 Jul 18 kl. 21:09

Nu när vi har fått veta vilka datum Bills familj åker på semester har vi nu bokat vår resa till Frankrike nästa månad.

Playdate

Foki - 11 Jul 18 kl. 17:48

Älskade ni! ♥ Jag och Zelda har haft en liten playdate idag. Johan och John har fått en liten flicka på 11 månader.

Zelda 4 månader

Foki - 11 Jul 18 kl. 00:08

Zelda fyller 4 månader idag. Som jag alltid säger och som ni föräldrar också älskar att säga: -Oj oj! Tiden går för fort.

Dagen med familjen

Foki - 10 Jul 18 kl. 23:18

God kvällen älskade ni, ♥ Idag har vi fått en s.k. perfekt dag.

10 Juli 2018

Foki - 10 Jul 18 kl. 12:57

Finaste ni! ♥ Vill börja med att skicka er kärlek och glädje via cyberrymden. Jag vaknade superglad idag.