Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 I oktober lanseras Polestar 3 - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

I oktober lanseras Polestar 3

Feber.se - 23 May 22 kl. 16:15

Kommer tillverkas i USA och Kina Nu bekräftar Polestar att nästa modell som heter 3 kommer att lanseras i oktober i år. Det handlar om en SUV och enligt vdn Thomas Ingenlath kommer den att sticka ut från mängden. Den helt eldrivna bilen delar plattform med nästa Volvo XC90 och kommer erbjudas både med framhjulsdrift och fyrhjulsdrift. Jämfört med XC90 kommer 3:an att bli lyxigare och snabbare och ha en coupé-aktig bakdel. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Polestar investerar också i StoreDot

Feber.se - 25 May 22 kl. 17:00

Snabbladdningstekniken kommer finnas i framtida modeller Förra månaden stod det klart att Volvo investerat i det israeliska batteritekniksföretaget StoreDot. Nu får vi reda på att Polestar gör samma sak som ett led att ligga i framkant när det gäller extra snabb snabbladdning av elbilar. 2024 ska StoreDot ha tillverkat ett elbilsbatteri som ska kunna tanka 16 mil på bara fem minuter.

Vi har kollat in elbilsmässan eCarExpo

Feber.se - 30 Apr 22 kl. 01:18

Riktigt trevligt! I dag smygstartade eCarExpo på Friends Arena och det är en elbilsmässa som faktiskt bjöd på en hel del nyheter. Vi fick för första gången kolla in Audi A6 och Polestar O2 och det var Sverige-premiär för en hög med bilar, som Nissan Ariya, Kia Niro och en hög med andra saker.

Vi har kollat in Polestar O2!

Feber.se - 29 Apr 22 kl. 23:55

Och pratat med designchefen Maximilian Missoni I dag har vi varit på eCarExpo på Friends Arena och det var riktigt skoj! Ett gäng rapporter kommer under helgen för det visades inte bara upp gammal skåpmat utan mycket nytt. Störst var kanske världspremiären (i fysisk form) av Audi A6 e-tron Avant concept och Europapremiären av Polestar 02.

Polestar uppdaterar 2 en aning

Feber.se - 29 Apr 22 kl. 10:00

Bättre räckvidd för instegsversionen Polestar rullar nu ut en uppdatering av modellen 2. Versionen Standard range Single motor får nu 3,5 mil längre räckvidd (totalt 47,4 mil) då man har ökat kapaciteten i batteripacket med 5 kWh till 69 kWh. Hästarna ökar även till 231 (upp 7 hästar) och man kan nu ladda snabbare med upp till 130 kW.

Polestar O2 kommer att visas på eCarExpo

Feber.se - 25 Apr 22 kl. 11:00

Kul! Nästa helg är det dags för elbilsmässan eCarExpo på Friends Arena och det verkar bli riktigt kul. Tidigare har vi berättat att Audi kommer att ha fysisk premiär för nya Audi A6 e-tron och nu har vi fått reda på att även Polestars koncept O2 kommer att visas upp.

Hertz kommer köpa upp till 65.000 Polestar-bilar

Feber.se - 04 Apr 22 kl. 14:45

Under en femårsperiod Polestar och hyrbilsföretaget Hertz presenterar idag en gemensam affär som kommer att pågå under en femårsperiod. Hertz får under denna period rätten att löpa upp till 65.000 elbilar från Polestar.

Så här ska Polestars butiker låta

Feber.se - 09 Mar 22 kl. 11:00

Kompositören Lisa Nordström fixar känslan Polestar har nu tillsammans med kompositören, musikern och artisten Lisa Nordström tagit fram ett unikt soundtrack för Polestars butiker Spaces. Dessa platser har en väldigt minimalistisk och skandinavisk design och detta vill man även återspegla i musiken som nu kommer att strömma ut på ställena. "One often uses more than one sense to experience things.

Polestar presenterar öppen sportbil

Feber.se - 02 Mar 22 kl. 14:00

Det här är konceptet 02 Idag dundrar Polestar ut den nya konceptbilen 02 som man säger bygger vidare på det tidigare konceptet Precepts formspråk. Den här skiljer sig dock på en viktig punkt - det är nämligen en öppen bil med tak som går att fälla bort. Den bygger på samma epoxylimmade aluminiumplattform som man har tagit fram för Polestar 5 och man säger att bilen är designad för att vara livlig och lätt.

Autoliv och SSAB utvecklar klimatneutral bil

Feber.se - 23 Feb 22 kl. 10:00

Tillsammans med Polestar Nu får vi reda på att fordonssäkerhetsbolaget Autoliv och stålbolaget SSAB hoppar på elbilstillverkaren Polestar projekt med att ta fram en klimatneutral bil. Det handlar om en elbil som kommer att använda sig av fossilfritt stål från SSAB och för Autolivs del handlar det om att hjälpa Polestar med klimatneutrala lösningar och innovationer kopplade till fordonssäkerhet. Med på tåget är även norska energibolaget Hydro, bildelstillverkaren ZF och strålkastartillverkaren ZKW.

Polestar 5 får helt ny plattform i aluminium

Feber.se - 15 Feb 22 kl. 14:45

Utvecklad internt Polestar berättar nu att den kommande modellen Polestar 5 kommer att baseras på en helt ny aluminiumplattform. Den är skräddarsydd för bilen, epoxylimmad och utvecklad av över 280 stycken ingenjörer från Polestars brittiska forsknings- och utvecklingsavdelning i Coventry, England. Plattformen är både lätt och har hög vridstyvhet.


Fler inlägg från Feber.se

Apple verkar ha varumärkesskyddat realityOS

Feber.se - 31 May 22 kl. 12:00

Operativsystemet som sägs vara hjärtat i Apples VR/AR-satsning Flera källor rapporterar att Apple antagligen har registrerat varumärket "realityOS" på en lång rad marknader. Det har sedan i början av året spekulerats att Apples satsning på VR/AR kommer att drivas av ett operativsystem som går under namnet "realityOS". Varumärket realityOS har inte registrerats direkt av Apple.

5G-användandet ökar i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:30

Över 95 procent av datatrafiken körs dock via 4G fortfarande Runt en miljon mobilabonnenter i Sverige kopplade förra året upp sig mot något av landets 5G-nätverk. Detta framkommer i Post- och telestyrelsens (PTS) nya rapport "Svensk telekommarknad 2021". Majoriteten av datatrafiken i de svenska mobilnäten körs dock fortsatt via 4G.

Stephen King skriver på en uppföljare till Cujo

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:00

Verkar dock handla om ormar och inte om hundar Den gamle skräckmästaren Stephen King verkar efter över 60 romaner långt ifrån vara klar med sitt skrivande. Nu rapporteras det att King har en uppföljare till sin klassiska skräckroman Cujo på gång. Cujo släpptes 1981 och handlar om en rabiessmittad St.

Nu finns Chromecast med Google TV officiellt i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:50

Äntligen? Chromecast är ju en riktigt trevlig manick, men om man vill ha något mer än att bara strömma till så finns det nu ett trevligt alternativ i Chromecast med Google TV. Eller den har funnits sedan oktober 2020, men nu finns den officiellt i Sverige i Googles egna butik.

ESA ska testa att samla in rymdskrot 2024

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:30

Så att vi får lite ordning och reda i rymden i framtiden Den europeiska rymdorganisationen ESA fortsätter att försöka hitta lösningar för att rensa bort uttjänta satelliter från jordens omloppsbana. Nu har ESA inlett ett samarbete med rymdinternet-operatören OneWeb och rymdföretaget Astroscale som förhoppningsvis kan resultera i ett system för att ta hand om rymdskrot. Tanken bakom ESA:s senaste projekt är att Astroscales farkost ELSA-M ska skickas upp till rymden 2024 och där testa att fånga in uttjänta satelliter.

Pixel 7-prototyp dyker upp på eBay

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:00

Den redan annonserade telefonen släpps egentligen i höst Bara veckor efter att någon från Google lämnat kvar en Pixel Watch på en restaurang dyker nu ännu en av företagets ej släppta enheter upp i det vilda, denna gång Pixel 7 som egentligen inte ska släppas förrän i höst. Telefonen lades upp på eBay för försäljning och i den nu borttagna annonsen skrev säljaren att Pixel 7-prototypen körde Android 13, med 128 GB lagring och 8 GB RAM. Utropspriset låg på 450 dollar.

Snubbar sätter larvfötter på en Tesla

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:45

Vill Elon åka med? Tesla Model 3 är ju inte direkt någon terrängbil, men det går ju att ändra på. Grabbarna på den tyska kanalen The Real Life Guys byggde helt enkelt på larvfötter på en Model 3 och det gör den nog redo för skogen.

Nu kan du få andnöd i den virtuella verkligheten

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:30

Forskare tar fram VR-tillbehör som kan kväva dig Forskare på Salzburg University of Applied Sciences har utvecklat ett tillbehör till kommersiella VR-headset som kan både kan övervaka en VR-användares andning och styra lufttillförseln till användaren. Forskarna kallar sin lilla kvävnings-manick för "AirRes Mask" och tänker sig primärt två syften där denna kan användas. Dels säger man att AirRes Mask kan användas för att kontrollera en persons andning.

Långa Land Rover Defender är här

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:00

Har plats för åtta Den som vill trycka in lite fler passagerare i sin Defender kan nu glädjas åt att 90 och 110 får sällskap av versionen 130. Den är 34 centimeter längre, har en tredje sätesrad och plats för upp till åtta personer. När alla stolar är uppfällda är bagagerummet minimalt men fäller man andra och tredje raden sväljer utrymmet rejält med prylar.

Trailer för Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:30

Dokumentärserie om näthat som lett till våldsamma konsekvenser Här är trailern för en kommande dokumentärserie på Netflix där man dokumenterat vad som kan hända när digitalt hat och hot leder till våld och annat även utanför den virtuella världen. Serien heter Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet och handlar om tre specifika fall där trakasserier på nätet lett till så kallad swatting och andra otrevligheter för några drabbade. Bakom den nya serien står Brian Knappenberger som tidigare bland annat gjort We Are Legion, som handlar om hacktivistgruppen Anonymous, och The Internet's Own Boy: The Story of Aaron Swartz, en dokumentär som handlar om programmeraren och hacktivisten Aaron Swartz som begick självmord efter det att han anklagats för datorintrång mot det digitala biblioteket JSTOR.

EU inför sanktioner mot rysk olja

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:00

Med en del undantag Sent igår kväll kom EU-länderna överens om att införa sanktioner mot köp av olja från Ryssland. Stoppet av rysk olja blir en del i det sjätte sanktionspaket som införs från EU mot Ryssland. Det kommer dock att bli en del undantag i oljestoppet från Ryssland.

Humble Bee Bio vill fixa bioplast från djurriket

Feber.se - 30 May 22 kl. 21:00

Bin duger till mer än att bara pollinera blommor Det Nya Zeeländska företaget Humble Bee Bio har utvecklat teknik för att skapa en slags bioplast som efterliknar den som en speciell bi-arten producerar. Det handlar om en sorts citronbin som inte kan producera honung men för att kompensera det kan de spinna en slags bioplast där de kan lägga sina larver. Humble Bee Bios CTO Ryan Graves säger till TechCrunch: "It’s resistant to acids and bases.

Ransomwaret GoodWill kräver att drabbade gör goda gärningar

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:30

Låser filerna på datorn tills användaren donerat till fattiga och sjuka Säkerhetsföretaget CloudSEK har analyserat ett nytt ransomware som, till skillnad från de flesta andra ransomware, inte verkar vara framtaget för att berika kriminella. Ransomwaret kallas för "GoodWill" och låser filerna på en användares dator tills den drabbade donerat tillräckligt med pengar eller annat till fattiga och sjuka. Mer specifikt föreslås det att den drabbade ska donera kläder till fattiga, ta med fattiga barn till Pizza Hut samt donera pengar till fattiga som behöver läkarvård.

Candela presenterar ännu en ny elbåt

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:00

Det här är P-8 Voyager Den svenska elbåtstillverkaren Candela har nu visat upp sin nya modell P-8 Voyager i Venedig. Det är en bärplansbåt med plats för upp till sex passagerare och två kaptener. Den svävar fram över vattnet och lämnar bara en väldigt liten svallvåg efter sig.

Snubbe lurar turister som anländer till Gatwick i London

Feber.se - 30 May 22 kl. 19:30

"Welcome to Luton" Det finns flygplatser som kan vara ganska härliga, sen finns det också flygplatser som man verkligen inte vill vistas på. I videon ovan från Max Fosh sätter han upp en skylt vid flygplatsen Gatwick i London som säger "Welcome to Luton". Luton är inte bara den lägst betygsatta flygplatsen nära London, den ligger också en bra bit bort.