Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

I huvudet på Sherlock Holmes

Bokbloggar - 07 Apr 21 kl. 16:16

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Glo på The Irregulars

Feber.se - 26 Mar 21 kl. 11:20

Övernaturlig ungdomsserie med Sherlock Holmes-twist Idag är det fredag och då ska det vankas tacos och familjemys framför TV:n. Annars jävlar! I vanlig ordning har det släppts en rad filmer och serier på de olika streamingtjänsterna och något som kan vara intressant att kika på är nya Netflix-serien The Irregulars.

Trailer för The Irregulars

Feber.se - 16 Mar 21 kl. 07:40

Ny fantasyserie drar igång på Netflix nästa vecka Här kommer trailern till Netflix nya fantasyserie The Irregulars som drar igång nästa vecka. I serien börjar John Watson, mannen som vanligtvis är känd som Sherlock Holmes sidekick, att rekrytera ungdomar som ska bekämpa övernaturliga varelser som dyker upp i London via en portal från en annan dimension. Även Sherlock Holmes ska dyka upp i serien men exakt vilken roll han kommer att spela är än så länge oklart.

Teasertrailer för The Irregulars

Feber.se - 23 Feb 21 kl. 13:00

Dags för övernaturlig brottsbekämpning! Netflix har släppt en kort teasertrailer för den kommande serien The Irregulars som släpps på streamingtjänsten 26 mars. I serien kommer vi få följa en grupp ungdomar som löser diverse brott av det övernaturliga slaget i 1800-talets London på uppdrag av ingen mindre än Sherlock Holmes och Dr Watson.

Film: Enola Holmes (2020)

Bokbloggar - 14 Dec 20 kl. 06:06

Nu kan ni kika på Enola Holmes

Feber.se - 23 Sep 20 kl. 18:20

Med Millie Bobby Brown och Henry Cavill Idag är det lillördag och då får man fira att halva arbetsveckan har gått. Och då är det ju kalas att Netflix släppt Enola Holmes som vi får kika på. Filmen handlar om Sherlock Holmes lillasyster Enola som bestämmer sig för att leta rätt på deras försvunne mamma.


Fler inlägg från Bokbloggar