Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

I Tanger av Cristine Mangan

Bokbloggar - 18 Aug 19 kl. 22:30

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

I Tanger

Bokbloggar - 13 Aug 18 kl. 10:01

Bokrecension: I Tanger av Christine Mangan – Spänning på hög nivå i romandebut

Kulturbloggen - 25 Jun 18 kl. 09:09

Titel: I Tanger Författare: Christine Mangan Översättning: Rose-Marie Nielsen Förlag: Modernista, 2018 ISBN: 978-91-7781-348-4 Tingis, Titga, Tandja, Tanger – hamnstaden vid Gibraltarsund är känd under flera namn, historien ligger i skick, ofta dolda och främmande. Christine Mangan utnyttjar och formulerar främlingskapet och undergångskänslan i sin psykologiska thriller ”I Tanger” på ett vis som känns ovanligt färdigt för en romandebut. Det är en historia som får en att hålla andan, berättad av två kvinnor växelvis: Alice Shipley, som kommit till staden med sin make, och Lucy Mason, den tidigare rumskamraten från de båda unga kvinnornas New England-college i Vermont.

Förebild till känd filmbar illa ute

Nyhetspressen - 25 Sep 16 kl. 19:43

Lyxhotellet El Minzah i Tanger har hamnat i knipa. Det kända marockanska hotellet står inför stängning efter att ha tappat sin femstjärniga status på grund av dålig hygien.(TT).

Hållbarhetsarbete i Grönköping

The Climate Scam - 11 Sep 16 kl. 07:30

Rolf Oward förmedlar senaste nytt från Grönköping: I syfte att medhänga de aktuella trenderna, ha F:a Lasar & Tanger (härst.) framutvecklat en hållbar blyertspenna, dvs en penna som det går att hålla i. GV gratulerar den framsynta firman och hoppas å en stor försäljningsframgång!

Teaser för nya Patlabor-kortfilmen

Feber.se - 01 Aug 16 kl. 14:00

Yatta! Under hösten så kommer Studio Khara släppa en ny kortfilm baserad på den trevliga mangan/animen Patlabor. Denna kortfilm kommer visas upp under Japan Anima(tor)'s Exhibition och blir förhoppningsvis en nystart för serien som legat i dvala i ungefär 15 år.

”Mammas nya kille” intar scenen

UNDERBARACLARA - 12 Jan 16 kl. 14:40

I höstas gjorde de comeback i P3. Nu blir ”Mammas nya kille” scenshow, skriver komikergruppen på sin Facebook-sida. Den 90 minuter långa föreställningen kommer bland annat att innehålla rollfigurer som Patrik Larsson, Thunder, Katla, Mangan, Kicki Tapper och Mirjo.

Trailer för Attack on Titan-filmen

Feber.se - 20 Apr 15 kl. 08:30

Yatta! Här har vi en ny trailer för spelfilmsversionen av den populära mangan och animen Attack on Titan. I trailer får man sig en bättre blick på de enorma jättarna som konstant hittar på dumheter för de kvarlevande människorna.

Vad är skillnaden mellan Akira-animen och -mangan?

Feber.se - 30 Mar 15 kl. 21:15

CineFix förklarar Klipp där Michael Truly samt Casey Redmon från CineFix och Tom Pinchuk från jämför Akira-animen med källmaterialet i mangan. youtu.be Läs vidare och kommentera: http://feber.


Fler inlägg från Bokbloggar

Hallahem

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Sörjen som blev

Bokbloggar - 4 timmar sedan

Konflikternas tid

Bokbloggar - 10 timmar sedan