Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Läsvärda inlägg från Svenska bloggar - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Senaste Blogginlägg

Så styr vi en gammal trefas ackumulatortank/ varmvattenberedare på elpris

Ecoprofile - 10 Nov 22 kl. 12:31

Vi automatiserade en gammal trefas varmvattenberedare! När elen är billig så är elpatronen igång. När elen är dyr är den av.

Checklista för krisberedskap och hållbarhet

Ecoprofile - 27 Oct 22 kl. 14:40

Krisberedskap och hållbarhet går hand i hand. Krisberedskap handlar till stora delar om att förbereda sig på att kunna hushålla med knappa resurser. Känns igen, eller hur?

Bilism i glesbygd -en framtidsspaning

Ecoprofile - 16 Sep 22 kl. 08:16

Bilism och glesbygd är som ler och långhalm. Men går det att göra något för att minska den bilismens miljöpåverkan? Ja, absolut!

Så blir vi självförsörjande på energi

Ecoprofile - 03 Sep 22 kl. 03:47

Vi har lämnat Göteborg och skaffat oss en liten gård i Värmland. Utförlig rapport från det första året kommer i januari 2023, men här tänkte jag redan nu berätta om vilka idéer vi har kring framtida energisystem som gör oss självförsörjande på energi, ger intäkter och har låga växthusgasutsläpp. Och som dessutom bidrar till hållbar, stabil elförsörjning i Sverige.

Producera egen el med ved, flis eller pellets

Ecoprofile - 31 Jan 22 kl. 19:31

Nu finns det en färdig lösning för att producera egen el med ved, och lösningar för flis och pellets är på gång! Det är efterlängtat av många som vill bli mer eller helt självförsörjande på el på vintern. Inför en flytt från stan till landet för snart två år sedan gjorde jag en del research på hur vi skulle kunna bli helt självförsörjande på energi, året runt.

Warning: Illegal string offset 'cid' in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/footer.php on line 3 Warning: Illegal string offset 'search' in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/footer.php on line 4