Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Kostdoktorn

Hur vet du att du är i ketos?

Kostdoktorn - 10 Jun 18 kl. 13:38

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

#1 Populäraste video 2016 – Data från ett år med ketos

Kostdoktorn - 11 Feb 17 kl. 15:28

5,0 av 5 stjärnor5 stjärnor100%4 stjärnor0%3 stjärnor0%2 stjärnor0%1 stjärna0%1 röst110:20 VINNARE, den populäraste videon 2016! Från Low Carb-konferensen i Vail, Colorado: Doktor Jim McCarter om data från ett år i ketos. Till föreläsningen Inlägget #1 Populäraste video 2016 – Data från ett år med ketos dök först upp på Kostdoktorn.

LCHF-tips #5 – ketos

Kostdoktorn - 01 Nov 16 kl. 08:59

Hur gör man det lätt att hålla sig till LCHF i längden och få ut det mesta av fördelarna?Prova ketosNär man försöker gå ner i vikt vill man att kroppen ska vara i fettdrift. Och det bästa sättet att åstadkomma det är att se till att du är i ketos – kroppens fettdriftläge.

Om svårigheter att gå ner i vikt på LCHF

Kostdoktorn - 18 Feb 13 kl. 18:59

När jag föreläser frågar ibland någon i publiken en viss fråga. Vad är felet om man inte går ner i vikt trots strikt LCHF? Jag brukar svara att felet är att man är kvinna och över 40 år.

Kostdoktor i optimal ketos

Kostdoktorn - 10 Sep 12 kl. 11:33

Hurra. Idag har mitt ketonexperiment nått första målet: att nå stabil och optimal ketos*.Efter att jag fick min blodketonmätare har jag ätit striktare LCHF än jag brukar.

Kissade på en sticka

Livsvinst - 13 Jan 12 kl. 15:55

Och nej. Jag är varken gravid eller i ketos. Vet inte vad jag önskar mest hade gjort utslag.

LCHF tips

Hugo Rosas The Challenge Boy - 28 Oct 11 kl. 11:38

Har tänkt på en grej. Många som kör LCHF säger till mig att det är svårt att variera kosten och jag kan väl hålla med till viss del men egentligen så är det ju inte det om man trixar och fixar lite, precis som pappa. Jag har ju kört LCHF ett bra tag nu och det jag framförallt kan känna att jag saknar ibland är typ bröd och pasta.

Ketos

Hugo Rosas The Challenge Boy - 26 Sep 11 kl. 12:36

Hallå, tror ni att jag är i ketos eller? hehehe Jag kör ju som sagt LCHF och då är det viktigt att vara i ketos. För er som inte vet vad ketos är: Det man får av lite kolhydrater kallas ketos och är en normal anpassning av kroppen som inte är farlig.


Fler inlägg från Kostdoktorn

LCHF gav mig frihet [för medlemmar]

Kostdoktorn - 11 timmar sedan

LCHF har förändrat mitt liv – LCHF har gett mig frihet och ny mening.Inlägget LCHF gav mig frihet [för medlemmar] dök först upp på Diet Doctor.

”Aldrig ätit så gott”

Kostdoktorn - 19 timmar sedan

Över 735 000 personer har hittills anmält sig till Diet Doctors LCHF-utmaning (på engelska, svenska och spanska). Starten går varje söndag och utmaningen är gratis, reklamfri och du förbinder dig inte till någonting. Du får goda råd, veckomenyer, recept, inköpslistor och tips för problemsökning – allt du behöver för att lyckas med LCHF.

Ny studie: ”Anmärkningsvärda” resultat hos soldater på ketogen kost

Kostdoktorn - Igår: 12:41

En ny studie kom fram till att soldater som åt ketogen kost under en period av 12 veckor gick ner mycket mer i vikt, förbättrade sin kroppssammansättning och insulinkänslighet signifikant, samtidigt som de inte tappade i fysisk prestation jämfört med en kontrollgruppen. Studien, utförd av forskare vid University of Ohio ledda av Jeff Volek, PhD, är den första att undersöka genomförbarhet och effekten av 12 veckor ketogen kost på övervikt hos amerikansk militär. Military Medicine: Extended ketogenic diet and physical training intervention in military personnel Studien jämförde 15 överviktiga deltagare som valde att äta ketogen kost, med 14 deltagare som valde att äta standardkost.

Vinn VIP-biljett till LCHF2019!

Kostdoktorn - i förrgår: 10:14

Är du intresserad av att förbättra din hälsa, gå ner i vikt eller hjälpa andra? Då är du varmt välkommen till Diet Doctors forum. Forumet är gratis och öppet för alla efter registrering.

En ny livsstil – hur gör man?

Kostdoktorn - 19 Mar 19 kl. 16:48

327 visningarHur lyckas man hålla fast vid en ny livsstil? Är det ens möjligt om du är socker- eller matberoende? Dr Jen Unwin diskuterar ämnet i den här intervjun från PHC conference 2018 i London.

Wallenbergare med selleripuré

Kostdoktorn - 19 Mar 19 kl. 15:08

En klassisk Wallenbergare serverad med rotsellerimos och skirat smör. En fantastiskt god och prisvärd LCHF-middag.Receptet →Inlägget Wallenbergare med selleripuré dök först upp på Diet Doctor.

Nu är ägg farligt – igen. Vad är det som händer?

Kostdoktorn - 17 Mar 19 kl. 08:56

Vi på Diet Doctor har fått många frågor kring den här studien som varit omskriven i media de senaste dagarna. Här följer en översatt kommentar från dr Bret Scher, kardiolog. Äter du exakt som du gjorde 1985?

LCHF2019 – mer än bara föreläsningar

Kostdoktorn - 17 Mar 19 kl. 08:04

LCHF2019 har också en rad spännande utställare på plats. Förutom representanter från Team Diet Doctor som berättar mer om vårt arbete och medlemskap kommer du att få träffa Kostfonden och Low Carb Universe. Du kan testa dina utandningsketoner hos Ketonix och få LCHF-prylar och information om sommarens stora LCHF-händelse hos LCHF-events i Säffle.

Kolhydratexperiment

Kostdoktorn - 16 Mar 19 kl. 08:39