Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Hunden styr semestern – och hundvänliga roadtrips - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Freedomtravel

Hunden styr semestern – och hundvänliga roadtrips

Freedomtravel - 28 Jun 21 kl. 06:00

Denna vecka är det människans fyrfota vän hunden som dominerar resenyheterna. Enligt en undersökning avgör svenska hundar hur deras ägare semestrar. Samtidigt har Sembo plockat fram roadtrips som passar för just – hundar och deras ägare. Naturen mest populär – men storstad ökar som semestermål För andra året i rad har SJ frågat över 3? Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Läst på semestern

Bokbloggar - 19 Aug 21 kl. 19:48

”Det har blivit dags för Helgfrågan, och nu är det inte längre sommarversionen, men vi dröjer oss ändå lite kvar i sommarkänslan, för Mia frågar idag: Vad har du läst för böcker på semestern? Bland annat The Thursday Murder Club av Richard Osman läste jag på semestern. Här är boken dessutom fint placerad bland mina ärter.

v.33. Vad har du läst för böcker på semestern?

Bokbloggar - 19 Aug 21 kl. 17:00

”Då var det dags för nya Helgfrågan, ni kan läsa frågan i förväg om man vill schemalägga inlägget. Vad har du läst för böcker på semestern? Jag har läst en väldigt underhållande bok som dessutom var lite smårolig.

Glöm inte bort dina intressen på semestern

Freedomtravel - 06 Aug 21 kl. 21:54

Idag presenterar vi ett gästinlägg Äntligen har vi fått njuta av en riktigt härlig sommar, och förhoppningsvis varar den ett bra tag till. Många av oss gillar att planerna för semestern in i minsta detalj och även ner till sista semesterdagen medan många andra väljer att inte planera semestern lika mycket. Populärt att semestra i […] Inlägget Glöm inte bort dina intressen på semestern dök först upp på FREEDOMtravel - Reseblogg med massor av resmål och inspiration.

En första trailer för Clifford, den stora röda hunden

Feber.se - 30 Jun 21 kl. 17:00

Eller Clifford the Big Red Dog som den heter på engelska Clifford the Big Red Dog är en kommande familjefilm som är baserad på Norman Bridwells böcker om Clifford, den stora röda hunden. Filmen, precis som böckerna samt tv-serien, handlar om en familj som får en liten röd hundvalp som sedan blir tokigt stor. Förutom den stora röda hunden kommer man i filmen få se Darby Camp, John Cleese, Sienna Guillory och Jack Whitehall.

Hunden av Kerstin Ekman

Bokbloggar - 19 Apr 21 kl. 22:03

Körkort för bil och husbil – för att upptäcka världen

Freedomtravel - 23 Mar 21 kl. 06:00

När man har körkort kan man upptäcka världen med bil eller husbil. Roadtrips har blivit ett mer och mer populärt sätt att resa, vilket märks inte minst på den populära hashtagen #vanlife i sociala medier. Att göra roadtrips – med bil eller husbil Visst kan man upptäcka världen med flyg, tåg eller kryssningsfartyg, men att […] Inlägget Körkort för bil och husbil – för att upptäcka världen dök först upp på FREEDOMtravel - Reseblogg med massor av resmål och inspiration.


Fler inlägg från Freedomtravel

Historiska museet i Stockholm – från forntid till nutid

Freedomtravel - 4 timmar sedan

Historiska museet i Stockholm bjuder på en tidsresa från forntid till nutid. På vägen kan du fördjupa dig i vikingarnas världsbild, se det glimrande guldet från alla rika skatter och förskräckas över den blodiga massakern vid Visby ringmur 1361. Historiska museet Historiska museet är ett statligt museum som är helt kostnadsfritt att besöka, med undantag […] Inlägget Historiska museet i Stockholm – från forntid till nutid dök först upp på FREEDOMtravel - Resemagasin med massor av resmål och inspiration.

Göra i Norrköping – 16 sevärdheter och upplevelser

Freedomtravel - Igår: 06:00

Vad kan man se och göra i Norrköping? Norrköping är en spännande storstad som bjuder på en härlig miljö och många olika aktiviteter och upplevelser. Här är våra bästa tips på vad man kan se och göra i Norrköping!

Intervju och ett första pressmeddelande

Freedomtravel - i förrgår: 06:00

Vilken vecka! Å ena sidan är dagarna enahanda, och vi sitter mest hemma i båten eller promenerar. Å andra sidan händer det ändå saker – via videomöten, telefonsamtal och samarbeten.

Södertuna slott – fint slottshotell i Södermanland

Freedomtravel - 20 Jan 22 kl. 06:00

Södertuna slott ligger naturskönt vid Frösjön i Södermanland. Hit kommer man exempelvis för att unna sig en weekend på slottshotellet eller för en Afternoon Tea. Vi hade bara vägarna förbi med husbilen, och tog chansen att se oss om i den fina slottsparken.

Ställplatslista – landskap för landskap i Sverige

Freedomtravel - 19 Jan 22 kl. 06:00

Nu har vi äntligen uppdaterat vår ställplatslista! Vår lista över campingar och ställplatser i Sverige har tyvärr varit styvmoderligt behandlad ganska länge, men nu är det ordning igen. Vi hoppas kunna bjuda på lite tips och inspiration!

En husbilsresa till Italien: Toscana och Rom

Freedomtravel - 18 Jan 22 kl. 06:00

Gästskribenter: Maria och Jöran Då fortsätter vi här våra tillbakablickar från åren med husbil. Passar väldigt bra med en resa till soligt Italien när snön ligger vit härutanför. Ena dottern hade flyttat dit och det var dags att hälsa på.

Sverige på topplista och djurpark stänger

Freedomtravel - 17 Jan 22 kl. 06:00

Sverige finns med på en global topplista och en svensk djurpark stänger. Det är några av resenyheterna denna vecka. Missa inte att kika in här på måndagar om du vill ha senaste nytt kring resor, camping och turism.

Thielska Galleriet på Djurgården – och en båttur

Freedomtravel - 16 Jan 22 kl. 06:00

Thielska galleriet är ett fint konstmuseum som ligger på södra Djurgården i Stockholm. Här visas paret Thiels stora konstsamling, men också olika tillfälliga utställningar. Vi gjorde en utflykt hit, och avslutade med en båttur tillbaka till stan.

Göra i Linköping – 13 sevärdheter och upplevelser

Freedomtravel - 15 Jan 22 kl. 06:00

Vad kan man se och göra i Linköping? Linköping är en trevlig stad som bjuder på allt från medeltidshistoria till härliga och spännande utflykter. Här är våra bästa tips på vad man kan se och göra i Linköping!

Tips för en lyckad vanlife-semester

Freedomtravel - 14 Jan 22 kl. 23:00

Idag presenterar vi ett gästinlägg Husvagnssemestern är ett historiskt framträdande fenomen bland svenska semesterfirare och har varit del av den svenska folksjälen sedan tiden efter andra världskriget. Det var nämligen då som internationellt och svenskt husvagnsliv var med om en ordentlig boom. Dels hade alla svenskar vid det här laget rätt till två veckors semester enligt lag, […] Inlägget Tips för en lyckad vanlife-semester dök först upp på FREEDOMtravel - Resemagasin med massor av resmål och inspiration.

Sous vide, pocherade ägg och shopping

Freedomtravel - 14 Jan 22 kl. 06:00

Denna vecka har vi (eller framför allt Peter då) ägnat oss åt att lära oss matlagning med sous vide-metod. En hel del god mat har det blivit! Och dessutom en del annan shopping … Happy Friday!

Prins Eugens Waldemarsudde – konst i vacker miljö

Freedomtravel - 13 Jan 22 kl. 06:00

Prins Eugens Waldemarsudde, som ligger på Djurgården i Stockholm, var ursprungligen hem åt prins Eugen. Idag är detta ett populärt konstmuseum med prinsens målningar, olika tillfälliga utställningar och en vacker park fylld av skulpturer. Prins Eugens Waldemarsudde Prins Eugens Waldemarsudde bjuder på en fin konstupplevelse i en vacker miljö.

Tahiti, Moorea och Bora Bora – drömresmål i Stilla havet

Freedomtravel - 12 Jan 22 kl. 06:00

Gästskribent: Hannah Lates Att resa till Bora Bora var en sann dröm som gick i uppfyllelse. När vi reste till Bora Bora 2018 arbetade jag på ett 5-stjärnigt hotell i Wellington, Nya Zeeland. Vi hade en gemensam bekant som bodde i Bora Bora som vi valde att bo hos i en månad och betala en […] Inlägget Tahiti, Moorea och Bora Bora – drömresmål i Stilla havet dök först upp på FREEDOMtravel - Resemagasin med massor av resmål och inspiration.

Nordiska museet i Stockholm – kultur, design, traditioner

Freedomtravel - 11 Jan 22 kl. 06:00

Nordiska museet är ett kulturhistoriskt museum på Djurgården i Stockholm. Museet ligger i en vacker och pampig byggnad och här finns en lång rad intressanta utställningar, både tillsvidareutställningar och tillfälliga sådana. Vi var bland annat nyfikna på utställningen ”Nordens Paris”.

Biosalong i baksätet och ändra bilfärg med knapptryck

Freedomtravel - 10 Jan 22 kl. 06:00

Då var det måndag igen och dags för resenyheter här på FREEDOMtravel. Veckans nyheter handlar om mobilt boende, hotell, olympiska aktiviteter, sommarjobb på Göta kanal, orienteringstävlingen O-ringen och framtidsteknik i bilar. Håll till godo!