Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Hotellbäddning

Blondinbella - 19 Jul 18 kl. 16:57

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Hektisk sommar för Barsebäcks sjöräddning

Nyhetspressen - 10 Aug 18 kl. 08:00

Många personer har behövt hjälp i sommar. Barsebäck övar för att vara redo..

Sommarcaféet som blivit mångas räddning

Nyhetspressen - 11 Jul 18 kl. 20:00

Långtidsarbetslösa, långtidssjukskrivna och personer med missbruksproblem bakom sig..

Google satsar på kabel mellan Singapore och Australien

Nyhetspressen - 06 Apr 17 kl. 10:24

TEKNIKSVEPET. Havskabel, smart räddning och rymdrekord. Här är senaste tekniknyheterna..

Lukic med monsterräddning för Öis!

Nyhetspressen - 19 Feb 17 kl. 16:46

Örgryte inleder Svenska cupen med tuffast möjliga uppgift. IFK Norrköping väntar på bortaplan för Öis. GP rapporterar direkt från matchen.

[PLUS] Starkt engagemang blev Folkbladets räddning

UNDERBARACLARA - 11 Feb 17 kl. 09:00

Konkursen för exakt 25 år sedan är ett mörkt kapitel i Folkbladets historia. Tack vare ett starkt...

Kvinna fast på Ryfjället

UNDERBARACLARA - 04 Feb 17 kl. 12:58

En kvinna i ett större sällskap har ramlat av en skoter och skadat sig vid Ryfjället i Storumans kommun. Polisen har beslutat om fjällräddning eftersom hon inte kan ta sig till sjukvård på egen hand. Ambulanspersonal har fått skjuts ut till platsen av en guide.

[PLUS] Räddning för de tomma plånböckerna efter julen

UNDERBARACLARA - 27 Jan 17 kl. 12:00

Skralt i kassan efter jul och nyår? Du är inte ensam, men det finns möjligheter att råda bot på den...

Allvarlig skoterolycka i fjällen

Nyhetspressen - 14 Jan 17 kl. 16:39

Två har larmat om fjällräddning efter en skoterolycka i Åre. Hjärt och lungräddning pågår..

Finns det frälsning och räddning för Breivik?

apg29 - 11 Jan 17 kl. 00:42

I dag inleddes rättegången där massmördaren Anders Behring Breivik ånyo stämmer norska staten för brott mot de mänskliga rättigheterna. Han inledde med att göra en nazisthälsning.Nej, massmördaren Anders Behring Breivik är ingen kristen terrorist, som en del har försökt göra honom till för att på så sätt förmildrar muslimska terrordåd.

Årets räddning av SAIK-spelaren

UNDERBARACLARA - 27 Dec 16 kl. 10:35

När kanadensiska tv-kanalen TSN har rankat årets häftigaste ögonblick under idrottsåret 2016 kommer Skellefteå AIK:s Bud Holloway på första plats. Se det otroliga spelet här. Bud Holloway är tillbaka i Skellefteå AIK i SHL, men utmärkerlsen för årets spel 2016 får han för en otroliga räddning för St.


Fler inlägg från Blondinbella

Andra mest visade

Blondinbella - 10 timmar sedan

Herregud, snart har min villa på Lidingö en kvarts miljon visningar. Det är Hemnets andra mest visade hem någonsin. Nummer 1 är ett hus stylist med paprikor.

En utmaning

Blondinbella - Igår: 20:51

  Jag landade strax efter fem. När man använder Arlandas special-service så blir du hämtad vid gaten, du får kliva ner för trappan och hoppa in i deras bil, du blir körd till lougen och då hämtar personalen din väska så länge.

Weekend i London

Blondinbella - Igår: 14:45

Älskade helg. Jag lämnade inte hotellet förens det var dags för middag. Jag tränade, åt långfrukost och slukade nyheter och långa reportage.

Till försäljning

Blondinbella - i förrgår: 08:29

… Nu ligger mitt hus ute till försäljning. Ni hittar annonsen här på Hemnet 🙂 Det är inte bara ett mysigt hus i ett mysigt Bullerbyområde (promenadavstånd till kottlasjön där vi jämt badar). Man får världens bästa grannar på köpet också.

Större steg, inte fler

Blondinbella - 17 Aug 18 kl. 14:10

Pingis och jag har hunnit med två viktiga möten här borta under förmiddagen, jag hade förhoppningar på ena mötet men båda gick faktiskt över förväntan. Otroligt roligt.

Manchester

Blondinbella - 16 Aug 18 kl. 21:17

Det är alltid lika roligt att se Löwengrip på alla SAS-plan. Idag ropade flygvärdinnan ut i högtalaren att de fanns produkter ombord från mig, det gjorde mig enormt glad. Jag försökte sova under flyget men jag kunde inte.

Höstrutiner

Blondinbella - 16 Aug 18 kl. 17:00

I samarbete med Mat.se  Jag älskar att vara inne i rutinerna igen och jag ser fram emot hösten. Hemma fungerar rutinerna väldigt bra med markservice i huset.

Båtplats!

Blondinbella - 16 Aug 18 kl. 11:57

Det händer grejer medan jag är på resande fot! Hemmet fixas och imorgon plåtas mitt hus för att läggas ut på Hemnet: Jag börjar sakta men säkert glädjas åt det nya hus som jag har köpt. Det har känts så overkligt att jag inte riktigt tagit in allt.

Nya dofter

Blondinbella - 15 Aug 18 kl. 16:45

Att få träffa Sheila är alltid ro för min själ. Hon är (förutom barnen) min kärna i livet. Min trygghet.

Vänner-tid

Blondinbella - 15 Aug 18 kl. 11:21

Eftersom jag är barnledig denna vecka passar jag på att träffa vänner. Balans balans balans. Igår efter mitt möte med VC-bolaget så mötte jag upp Faye på Hillenberg (deras tonfisk med jordnötter och grönsakspasta är himmelsk).

Entreprenörskväll!

Blondinbella - 14 Aug 18 kl. 17:00

I samarbete med Red Flag Som ni vet så gör jag många intervjuer och samtal på scen. Varje gång vi åker iväg på uppdrag någonstans i Sverige påminner det mig om tiden när jag föreläste två gånger i veckan. Det är fantastiskt att komma iväg och möta er läsare.

Zalando!

Blondinbella - 14 Aug 18 kl. 16:27

Jag började med en morgonpromenad imorse, luften var krispig ute och det var skönt att få sortera tankarna. Åkte in till kontoret, blev fin av bästa Emelie och sedan väntade produktmöte hela förmiddagen. Vi håller på med en glow-serie vilket är fantastiskt roligt.

Kreativa själar

Blondinbella - 14 Aug 18 kl. 11:06

Något som jag verkligen uppskattar med mitt jobb är att få omge mig av människor som är så fantastiskt duktiga på design, layout och art work. Jag är en kreativ själ som älskar allt det vackra men jag kan noll om färg och form jämfört med personerna här.

Mycket som händer

Blondinbella - 13 Aug 18 kl. 20:53

  Jag har en sociala kvällar alla kvällar denna vecka så jag åkte hem rätt tidigt från jobbet, gjorde en vegansk middag själv och satte mig och jobbade klart från soffan istället. Jag är strax klar så då ska jag kika på Silicon Valley och läsa.

Kontrakt signerat!

Blondinbella - 13 Aug 18 kl. 16:42

Det har varit en väldigt bra start på veckan. Träning, spännande möte på At Six angående ett nytt bolag med Stordalen. Ledningsmöte med Löwengrip och planerat inför att som är på gång.