Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från apg29

Hotade döda på socialen om dottern blev kristen

apg29 - 13 Jun 18 kl. 17:43

En muslimsk man hotade döda anställda på socialen om dottern hade sex eller blev kristen, döms nu till 150 dagsböter och villkorlig dom för hot mot tjänsteman.Mannen, som är medborgare i Egypten och Sverige, hade fått sin dotter tvångsomhändertagen enligt LVU. Då hotade han döda anställda på socialen om dottern hade sex eller blev kristen.Om dottern efter LVU-placeringen hade sex eller om hon konverterade till kristendomen så ”kommer jag döda er och alla ansvariga i placeringen”, hade mannen sagt enligt domen. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Mammans hårda straff – efter dotterns mobbning

Nyhetspressen - 16 Jun 18 kl. 13:00

När det uppdagades att dottern Hannah, 9, hade varit elak i skolan bestämde sig mamman Amanda för att utdöma ett straff. Den hårda bestraffningen har fått delade reaktioner – vissa menar att det är alldeles för strängt, medan andra tycker att det kan lära dottern en viktig läxa..

Hotade döda på socialen om dottern blev kristen

apg29 - 13 Jun 18 kl. 17:42

En muslimsk man hotade döda anställda på socialen om dottern hade sex eller blev kristen, döms nu till 150 dagsböter och villkorlig dom för hot mot tjänsteman.Mannen, som är medborgare i Egypten och Sverige, hade fått sin dotter tvångsomhändertagen enligt LVU. Då hotade han döda anställda på socialen om dottern hade sex eller blev kristen.

Hotade med polisanmälan – då levererade Postnord

Nyhetspressen - 12 Jun 18 kl. 19:10

Paketet värderades till 12 000 kronor.Men försvann.Först efter det att Nicolina Holk och hennes sambo hotat med polisanmälan levererade Postnord deras skåp.

Flera kyrkor kan säljas

Nyhetspressen - 12 Jun 18 kl. 11:47

13 tjänster hotade när Karlstads pastorat måste spara tio miljoner.

Tolv punkter varför Islam är en falsk religion

apg29 - 12 Jun 18 kl. 13:44

Islam har bytt ut Bibelns Gud mot koranens gud Allah.Islam förnekar att Jesus är Guds son.Islam förnekar att Jesus dog för våra synder.

Julias otäcka upplevelse med dottern på bussen

Nyhetspressen - 08 Jun 18 kl. 21:01

Julia Derdallaj, 20, skulle gå på bussen med dottern Lea i barnvagnen. Det fanns plats för vagnen och hon bad några passagerare flytta lite på sig.– Då började chauffören stänga dörrarna så att han klämde mig gång på gång.

Kim Walls föräldrar skriver bok om dottern

Nyhetspressen - 08 Jun 18 kl. 15:41

Journalisten Kim Wall ska leva vidare, och det hon uträttade i livet ska inte vara förgäves. Med den bakgrunden skriver nu Ingrid och Joachim Wall, Kims föräldrar, en bok om dottern.  En berättelse om sorgen, men framför allt om Kim, hennes kall och oförglömliga gärning.

Gäng hotade man – stor polisinsats

Nyhetspressen - 06 Jun 18 kl. 15:59

Det är en stor polisinsats i Västra Frölunda efter att en person uppgett sig ha blivit hotad av ett 15-tal personer.Flera styrkor befinner sig där och en polishelikopter hovrar i luften.Men några misstänkta har inte kunnat gå att hitta.

Par hotades med pistol av rånare i sitt hem

Nyhetspressen - 31 May 18 kl. 07:45

En man och en kvinna på Orust utsattes för ett grovt rån i hemmet sent på onsdagskvällen.Två okända män knackade på dörren och paret blev hotade med pistol..

Mammans sista bild på sin dotter innan mordet

Nyhetspressen - 29 May 18 kl. 21:00

Mamman tog en sista bild på dottern och publicerade den på Facebook.Några dagar senare hittades båda mördade i sitt hus i Storbritannien.– Hon var en så vacker liten flicka.


Fler inlägg från apg29

Profetia om sambo och moralupplösning

apg29 - 7 timmar sedan

Att bo sambo, det vill säga att leva som gifta utan att vara gifta, är otukt och synd. Om detta är Bibeln väldigt klar och tydlig."Det blir en moralupplösning som Norge inte har sett maken till.

Stöd Apg29

apg29 - 22 timmar sedan

STÖD arbetet på Apg29 genom att swisha in en valfri summa på 070 935 66 96.Du kan också stödja genom PayPal: https://www.paypal.

Gaza sköt över 45 raketer mot Israel i natt

apg29 - Igår: 14:21

Terroristorganisationen Hamas i Gaza har skjutit mer än 45 raketer mot Israel inatt. Raketerna var avsiktligt riktade mot israeliska civilia mål. Beskjutningen orsakade skador på byggnader i södra Israel.

Har du hört detta?

apg29 - Igår: 10:27

Liveprogrammet Apg29 med Christer Åberg.

Sambo i Bibeln

apg29 - Igår: 23:37

Samlag före äktenskapet är synd, så det blir man inte gift av. Bibeln säger att de som bor sambo sysslar med otukt. Men vad blir man då gift av?

21 punkter från Koranen avslöjar att Allah inte är Bibelns Gud

apg29 - 18 Jun 18 kl. 14:42

Denna text är hämtad från Idiot's guide to islam IQ Al Rassooli. Koranen bevisar själv att Allah inte är Bibelns Gud. Här får du 21 punkter från Koranen som visar tydligt på detta.

Lindbergarna i Vikersund söndagkväll

apg29 - 18 Jun 18 kl. 09:47

Lindbergarna och Christer Åberg spela och sjunger och tala om Jesus i Vikersund i Norge söndagkväll.

Nenne Lindberg i Vikersund

apg29 - 17 Jun 18 kl. 23:10

Nenne Lindberg tillsammans med syskonen Miriam och Aron i Vikersund, Norge. Vi är i Vikersund i Norge på möten. I morgon måndag den 18 juni medverkar vi på det sista mötet innan vi åker hem till Sverige.

Sambo är synd mot Gud

apg29 - 17 Jun 18 kl. 16:32

Det är en skymf och förnedring mot din partner att du bara vill ha sex och bo sambo, men inte gifta dig med henne. Dessutom är det en synd mot Gud. Jag har stött på fenomenet att sex jämförs med ett ingående av äktenskap.

Vikersundsbacken

apg29 - 17 Jun 18 kl. 15:39

Världens största skidbacke här i Norge - vikersundsbacken. Men jag har inte hoppat i den. Jag har ett annat hopp.

Profetior och tidstecken del 3

apg29 - 16 Jun 18 kl. 13:20

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om profetior och tidstecken.

Bildstoden i Daniels bok visar fram mot vårt saliga hopps fullbordan

apg29 - 16 Jun 18 kl. 12:53

Läsarmejl av nils Det skall komma ett rike i den yttersta tiden bestående av 10-stater, ett 10-stats förbund som innebär slutet på de världsriken som varit.I vår värld i dessa tider händer mycket så fort med mediabevakning ständigt på plats. Vill lyckönska alla Bibelläsare som redan innehar facit av mänsklighetens avslutning.

Islam är fångenskapens religion

apg29 - 15 Jun 18 kl. 21:05

Av Holger Nilsson Den Islamska religionen är att likna vid ett fängelse – det är svårt att lämna det.Den 27 maj hade Dagens Nyheter hela sex sidor om Islam. Detta stora reportaget belyste sådana som inte vill tillhöra islam utan vill lämna denna religion.

Varför har fotbollsspelarna sexförbud under VM i Ryssland?

apg29 - 15 Jun 18 kl. 00:47

Det finns fotbollslag som har sexförbud under VM i Ryssland. Om det nu är så viktigt med sexförbud för att det ska gå bra för fotbollslaget, hur mycket viktigare är då inte att en kristen har sexförbud och lever rent innan äktenskapet?Källa:https://www.

Varför har fotbollsspelarna sexförbud?

apg29 - 15 Jun 18 kl. 00:46

Det finns fotbollslag som har sexförbud under VM i Ryssland. Om det nu är så viktigt med sexförbud för att det ska gå bra för fotbollslaget, hur mycket viktigare är då inte att en kristen har sexförbud och lever rent innan äktenskapet?Källa:https://www.