Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från apg29

Himlen TV7 flyttar till Sverige

apg29 - 02 Apr 18 kl. 16:20

Himlen TV7, som på påskdagen fyller 5 år, har hittills delat studio och kontor med moderorganisationen i Helsingfors i Finland. Nu tar kanalen Himlen TV7 steget fullt ut och etablerar sig i Uppsala i Sverige!– Med egen studio i Uppsala kan vi utöka den egna programproduktionen, något vi länge velat göra, berättar kanalchefen Daniela Persin. Kanalens administrativa personal flyttar också med. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Svenskan som flyttar – efter Cristiano Ronaldo

Nyhetspressen - 17 Jul 18 kl. 15:51

I går: Cristiano Ronaldo, 33.I dag: Petronella Ekroth, 28.Djurgårdens försvarare har skrivit på ett tvåårskontrakt med Juventus och flyttar omgående.

Var är omtanken om oss som flyttat till Thailand?

Nyhetspressen - 15 Jul 18 kl. 05:00

Tusentals pensionärer flyttar till solen på ålderns höst – men tvingas leva utan sjukförsäkring. Varför får inte vi något för de skattepengar vi betalar till Sverige? undrar debattörerna..

Chock - fotobjässe avslutar allt i Bankeryd

Nyhetspressen - 09 Jul 18 kl. 13:18

I mitten av mars meddelade Scandinavian Photo att man lägger ner fyra butiker i Sverige, en av dem i Bankeryd där man dessutom flyttar sin kundtjänst..

Flyttar fram vigseln - till efter kvartsfinalen

Nyhetspressen - 06 Jul 18 kl. 19:44

Anna Malmström och Christoffer Martinsson hade inte riktigt räknat med att Sverige skulle spela kvartsfinal i fotbolls-VM precis den tid och den dag som de planerat in sitt bröllop. Så nu flyttar de på vigseln till klockan 18 istället..

Mot en blå himmel i Almedalen

apg29 - 04 Jul 18 kl. 18:23

Under en debatt på båten Elida var det någon som klättrade upp i masten mot den blå himlen i denna solstarka och dag i Almedalen. Men det är underbart veta att vi inte behöver klättra till himlen för att komma. Och inte heller kan vi klättra dit eftersom ingen kan av egen kraft komma till himlen utan det sker enbart på grund av Guds stora nåd.

Bilder från Almedalen och Elida tisdagen 3 juli 2018

apg29 - 03 Jul 18 kl. 15:56

Och så lite bilder från båten Elida på Almedalsveckan i Visby tisdagen 3 juli. Daniela Persin, kanalchef på Himlen TV7.   Stefan Gustavsson.

Bilder från Almedalen och Elida 3 juli 2018

apg29 - 03 Jul 18 kl. 15:56

Och så lite bilder från båten Elida på Almedalsveckan i Visby tisdagen 3 juli. Daniela Persin, kanalchef på Himlen TV7.   Stefan Gustavsson.

Almedalen och Elida

apg29 - 03 Jul 18 kl. 15:53

Och så lite bilder från båten Elida på Almedalsveckan i Visby tisdagen 3 juli. Daniela Persin, kanalchef på Himlen TV7.   Stefan Gustavsson.


Fler inlägg från apg29

Uppryckandet i Höga Visan 1:4

apg29 - 45 timmar sedan

Christer Åberg talar om uppryckandet i Höga Visan 1:4.

Förfalskad artikel om Pride på Apg29

apg29 - 3 timmar sedan

En artikel om Pride på Apg29 blev hackad och förfalskad 2017. Vid några tillfällen blev Apg29 hackad under 2017. Bloggsajten har just nu nästan 17 000 artiklar, så det är lätt gjort att man missar någon artikel som förstördes och hackades då.

Profetia om väckelsens eld över Sverige

apg29 - 3 timmar sedan

Läsarmejl av nils Bild: varldenidag.se. Äntligen!

Konungen har fört mig in i sina kammare

apg29 - 9 timmar sedan

Christer Åbergs livesändning från Facebook: Konungen har fört mig in i sina kammare. Bland annat om uppryckandet i Höga Visan och att samlag inte är att jämföra med en vigsel.I den här sändningen tar jag bland annat upp:Uppryckandet enligt Höga Visan 1:4Om att samlag inte är att jämställa med en vigsel enligt 1 Mos 24:67Jag informerar om planer hur Apg29 ska utveckasBerättar om möten som jag nyligen har medverkat iInformerar om att du kan prenumera på Youtube-kanalen.

Katastrofal kursändring - Del 4

apg29 - 13 timmar sedan

Av Holger Nilsson Vi fortsätter att belysa den kursändring som skett på eskatologins område de senaste årtiondena. I den förra artikelns avslutning tog vi med ett citat från Mikael Tellbe där han rekommenderar George Ladds bok De yttersta tingen. Det är helt tydligt att Tellbe tagit intryck av denna bok och blivit en slags lärjunge åt Ladd och att föra hans tankar vidare.

Ropa till mig på nödens dag

apg29 - 14 timmar sedan

Läsarmejl av Kattis Jag känner att vi får be för de drabbade som har fått evakuera ifrån sina hem. Att de får lära känna Jesus och få en personlig relation med honom, att de blir Frälsta! Och ropa till mig på nödens dag.

Torkan i Sverige ett tidstecken?

apg29 - 20 timmar sedan

Sedan mätningarna började för 260 år sedan har juli månad inte varit så här varmt som i år. Enligt SMHI blir juli månad 2018 historisk då det inte varit så här varmt på 260 år.Den intensiva värmen började redan i maj, det är därför torkan har blivit så katastrofal.

Skogsbränderna - Guds dom över Sverige?

apg29 - Igår: 13:54

Kommentar av Rune Johansson Just nu drabbas Sverige av utbredda och svårsläckta skogsbränder. Flertalet skribenter härleder detta till att Herren nu straffar oss för våra handlingar som nation. Låt oss dock få lite perspektiv på de nu aktuella händelserna.

Mäktiga tältmöten i Jättene

apg29 - Igår: 13:07

Skärmdump: falkopingstidning.se. I två möten gästade vi på tältmöten i Jättene.

Örn störtade i havet - skickas på flygträning

apg29 - Igår: 07:00

En annan örn än den som beskrivs i artikeln. SVT skriver om en örnunge som inte klarade av att flyga och störtade i havet ska nu skickas på flygträning!När jag läste den här nyheten så kom jag osökt att tänka på:Men de som hoppas på Herren får ny kraft, de lyfter med vingar som örnar.

Många anlagda bränder i den största skogsbranden i Sverige

apg29 - i förrgår: 14:50

Under ett dygn har 15 bränder blivit anlagda i Arboga. Så alla bränder som nu härjar i Sveriges värsta brandkatastrof har alltså inte kommit till av naturliga orsaker. Sex av bränderna var nära i tid och ingen låg längre än en kilometer från de andra.

Svenska folk du borde tacka - Sveriges nationalsång?

apg29 - i förrgår: 01:02

För flera år sedan sa en vän till mig att han tyckte att den här sången borde bli Sveriges nationalsång! Lyssna när Dan-Jakob Pethrus sjunger sin morfar Lewi Pethrus sång och följ med den skrivna texten här! Your browser does not support the audio element.

Profetisk uppenbarelse om skogsbränderna? - Christer Åberg

apg29 - 20 Jul 18 kl. 12:47

Christer Åberg tar upp de allvarliga skogsbränderna och torkan i Sverige och undrar om det finns profetior över detta och om det är ett profetiskt tecken.