Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Hermine Hold

Blondinbella - 05 Jun 18 kl. 10:04

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Swedes hold strongest views on gender equality in EU: study

Nyhetspressen - 22 Nov 17 kl. 16:29

Swedes hold the strongest views on gender equality of any EU country, according to a survey published this month..

Stormen stoppar Springsteen

Nyhetspressen - 03 Sep 16 kl. 16:53

Stormen Hermine stoppar Bruce Springsteen och hans E Street Band. På sin hemsida berättar Bossen att man av hänsyn till fansens säkerhet har valt att flytta lördagens konsert i Virgina Beach i USA till måndagen den 5 september.(TT).

Cyklonen Hermine drar vidare längs USA:s kust

Nyhetspressen - 03 Sep 16 kl. 16:29

Ett dödsfall, en kvarts miljon utan ström och lerig bråte överallt. Det är facit av det tropiska ovädret Hermine i Florida. Ovädrets bana åt nordost gör att det kan orsaka fortsatta problem över en stor del av nordöstra USA de närmaste dagarna..

Orkanen Hermine drabbar Florida

Nyhetspressen - 02 Sep 16 kl. 07:15

Den tropiska orkanen Hermine drar in över Florida i USA under fredagsmorgonen, lokal tid..

Florida hotas av orkanen Hermine

Nyhetspressen - 01 Sep 16 kl. 22:17

Den tropiska stormen Hermine som närmar sig Florida har förstärkts och uppgraderats till orkan. Vid mätningar på torsdagseftermiddagen noterades vindhastigheter på som högst 120 kilometer i timmen, uppgav det nationella orkancentrumet. Därmed är Hermine en kategori ett-orkan enligt skalan Saffir-Simpson.

Wallgren snart historisk

UNDERBARACLARA - 21 Jan 16 kl. 20:43

När Sverige kvalar till VM om två veckor, i den sista kvalmatchen mot Frankrike, gör Warbergs Mattias Wallgren sin 100:e landskamp för Sverige. Något som bara Karolina Widar och Hermine Dahlerus på damsidan och samt Peter Fischerström på herrsidan gjort tidigare. Men nu kan snart den Ersbodafostrade ex-Dalenspelaren sälla sig till den exklusiva skaran.

Topplistorna: Adele regerar vidare

UNDERBARACLARA - 18 Dec 15 kl. 16:53

Adele fortsätter att regera på toppen av den svenska albumlistan. Plattan ”25” toppar för fjärde veckan i rad. På tredje plats slår sig nykomlingen Martin Almgren in med ” Can’t hold me down”.

Dierks Bentley’s ‘I Hold On’ Goes Platinum

Musik & Lyrics - 07 Dec 14 kl. 05:17

Dierks Bentley 's 'I Hold On' has been certified platinum, signifying sales in excess of one million copies. The song, which was the second single from his No. Related posts: Carrie Underwood,...

Horizon shoots full screen video no matter how you hold your iPhone

Daily iPhone Blog - Allt om iPhone - 15 Jan 14 kl. 16:42

We've all seen videos shot by someone holding a smartphone in portrait mode, leading to a small section of action in the middle and large portions of nothing happening on the sides. A new app for the iPhone called Horizon fixes that problem by filming in the wide angle no matter how someone holds the phone. If the device is held in portrait, Horizon focuses in on an area that would be seen had the phone been in landscape, the way you're supposed to record video.


Fler inlägg från Blondinbella

NYC – London

Blondinbella - 10 Oct 18 kl. 14:59

Hej från London! Det senaste dygnet har gått i ett. Sorry för få uppdateringar.

Löwengrip NYC

Blondinbella - 09 Oct 18 kl. 15:49

Igår blev planeringen inte riktigt som vi hade tänkt oss, en av oss fastnade i säkerhetskontrollen i en timma och sedan var det två timmar trafik in till Manhattan så planen med att checka in på Mandarin, duscha och göra oss ordning var bara att glömma.

The intern

Blondinbella - 08 Oct 18 kl. 22:18

Jag är inget stort fan av film eller serier, men efter att ha skrivit av mig i min lilla notebook och läst om människan i två timmar så blev det två stycken. Först Jackie, sorglig och lite för mörk för mig. Sedan lättade jag upp med The Intern.

Spännande vecka

Blondinbella - 08 Oct 18 kl. 10:18

Det var cirkus Löwengrip hemma hos mig imorse. Jag, två barn, ett hemmateam, en make up artist, en livvakt och en pojkvän. Taxichauffören som hämtade upp Hampus måste ha undrat vilka alla var när vi vällde ut samtidigt.

Min helg

Blondinbella - 07 Oct 18 kl. 21:26

Tack bästa bästa ni. Tack vare er blev han identifierad nästan direkt. Han har betett sig illa mot ett flertal kvinnor på Lidingö.

Vem är han?

Blondinbella - 07 Oct 18 kl. 14:48

I flera veckor har jag och barnen blivit störda av en man som inte vill låta oss vara i fred. Jag hade hoppats på att han skulle tröttna men han har fortsatt i helgen. I fredags när jag äntligen tagit helg, fick jag syn på honom när jag kom hem med bilen vid fem.

En helg off

Blondinbella - 05 Oct 18 kl. 12:39

Det har varit en kaotisk vecka. Både privat och i jobb. Strider överallt i olika bolag samtidigt.

Kanelbullar

Blondinbella - 04 Oct 18 kl. 20:51

Pingis och jag hade suttit instängda på vårt rum hela dagen idag tills vi märkte att det surrades mycket utanför dörren, när vi kom ut var det en massa kanelbullar och hela kontoret hade samlats för kanelbullens dag: Världens bästa kollegor. Jag menar när jag säger det.

Ett långt liv, tack

Blondinbella - 04 Oct 18 kl. 16:59

I samarbete med MyBonus.com  Ni har säkert märkt att jag på senare tid har blivit väldigt intresserad av min kost och hälsa. Jag tänkte berätta hur det egentligen startade och vad mina mål är.

Min actionplan för intensiva dagar

Blondinbella - 04 Oct 18 kl. 13:22

Jag började morgonen med att lyfta 80 kilo i marklyft och 40 kilo i bänkpress. Två nya rekord. Att få ta i ordentligt var precis det min kropp behövde efter all stress som varit med mig inombords i snart två dygn utan en paus.

Fyra länder – sex dagar

Blondinbella - 03 Oct 18 kl. 22:37

Lång dag. Jag blev precis klar med ägarmöte i Nordic Tech House här hemma. Teamet kom hit vid sju, barnen ville småprata lite och säga hej innan det var dags att sova.

Ingen marginal för kaos

Blondinbella - 03 Oct 18 kl. 15:37

Det har varit ett intensivt dygn minst sagt. När man driver många bolag går allt bra så länge allt fungerar hyfsat smidigt. Men när utmaningar från flera bolag sker samtidigt finns det en väldigt liten marginal för att hantera det.

Sovmorgon

Blondinbella - 03 Oct 18 kl. 10:28

Barnen lämnades inte förens 9.15 idag, skönt med sovmorgon. Vi dröjde kvar i sängen till halv åtta och sedan klev vi upp till ett dukat bord.

Vissa kvällar

Blondinbella - 02 Oct 18 kl. 21:21

Körig dag idag. Det mesta av mitt jobb kan jag pausa fram till efter att barnen har somnat. Men ibland så händer något akut i något av bolagen som inte kan vänta.

Att skaka om en hel marknad

Blondinbella - 02 Oct 18 kl. 17:00

I samarbete med Natural Cycles  I onsdags var det World Contraception Day – och det är inte vilken dag som helst! Denna dag syftar att uppmärksamma vikten av att alla ska ha möjlighet att göra informerade val när det gäller deras sexuella och reproduktiva hälsa!