Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Hermine Hold

Blondinbella - 05 Jun 18 kl. 10:04

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Swedes hold strongest views on gender equality in EU: study

Nyhetspressen - 22 Nov 17 kl. 16:29

Swedes hold the strongest views on gender equality of any EU country, according to a survey published this month..

Stormen stoppar Springsteen

Nyhetspressen - 03 Sep 16 kl. 16:53

Stormen Hermine stoppar Bruce Springsteen och hans E Street Band. På sin hemsida berättar Bossen att man av hänsyn till fansens säkerhet har valt att flytta lördagens konsert i Virgina Beach i USA till måndagen den 5 september.(TT).

Cyklonen Hermine drar vidare längs USA:s kust

Nyhetspressen - 03 Sep 16 kl. 16:29

Ett dödsfall, en kvarts miljon utan ström och lerig bråte överallt. Det är facit av det tropiska ovädret Hermine i Florida. Ovädrets bana åt nordost gör att det kan orsaka fortsatta problem över en stor del av nordöstra USA de närmaste dagarna..

Orkanen Hermine drabbar Florida

Nyhetspressen - 02 Sep 16 kl. 07:15

Den tropiska orkanen Hermine drar in över Florida i USA under fredagsmorgonen, lokal tid..

Florida hotas av orkanen Hermine

Nyhetspressen - 01 Sep 16 kl. 22:17

Den tropiska stormen Hermine som närmar sig Florida har förstärkts och uppgraderats till orkan. Vid mätningar på torsdagseftermiddagen noterades vindhastigheter på som högst 120 kilometer i timmen, uppgav det nationella orkancentrumet. Därmed är Hermine en kategori ett-orkan enligt skalan Saffir-Simpson.

Wallgren snart historisk

UNDERBARACLARA - 21 Jan 16 kl. 20:43

När Sverige kvalar till VM om två veckor, i den sista kvalmatchen mot Frankrike, gör Warbergs Mattias Wallgren sin 100:e landskamp för Sverige. Något som bara Karolina Widar och Hermine Dahlerus på damsidan och samt Peter Fischerström på herrsidan gjort tidigare. Men nu kan snart den Ersbodafostrade ex-Dalenspelaren sälla sig till den exklusiva skaran.

Topplistorna: Adele regerar vidare

UNDERBARACLARA - 18 Dec 15 kl. 16:53

Adele fortsätter att regera på toppen av den svenska albumlistan. Plattan ”25” toppar för fjärde veckan i rad. På tredje plats slår sig nykomlingen Martin Almgren in med ” Can’t hold me down”.

Dierks Bentley’s ‘I Hold On’ Goes Platinum

Musik & Lyrics - 07 Dec 14 kl. 05:17

Dierks Bentley 's 'I Hold On' has been certified platinum, signifying sales in excess of one million copies. The song, which was the second single from his No. Related posts: Carrie Underwood,...

Horizon shoots full screen video no matter how you hold your iPhone

Daily iPhone Blog - Allt om iPhone - 15 Jan 14 kl. 16:42

We've all seen videos shot by someone holding a smartphone in portrait mode, leading to a small section of action in the middle and large portions of nothing happening on the sides. A new app for the iPhone called Horizon fixes that problem by filming in the wide angle no matter how someone holds the phone. If the device is held in portrait, Horizon focuses in on an area that would be seen had the phone been in landscape, the way you're supposed to record video.


Fler inlägg från Blondinbella

Entreprenörskväll!

Blondinbella - 1 timme sedan

I samarbete med Red Flag Som ni vet så gör jag många intervjuer och samtal på scen. Varje gång vi åker iväg på uppdrag någonstans i Sverige påminner det mig om tiden när jag föreläste två gånger i veckan. Det är fantastiskt att komma iväg och möta er läsare.

Zalando!

Blondinbella - 1 timme sedan

Jag började med en morgonpromenad imorse, luften var krispig ute och det var skönt att få sortera tankarna. Åkte in till kontoret, blev fin av bästa Emelie och sedan väntade produktmöte hela förmiddagen. Vi håller på med en glow-serie vilket är fantastiskt roligt.

Kreativa själar

Blondinbella - 7 timmar sedan

Något som jag verkligen uppskattar med mitt jobb är att få omge mig av människor som är så fantastiskt duktiga på design, layout och art work. Jag är en kreativ själ som älskar allt det vackra men jag kan noll om färg och form jämfört med personerna här.

Mycket som händer

Blondinbella - 21 timmar sedan

  Jag har en sociala kvällar alla kvällar denna vecka så jag åkte hem rätt tidigt från jobbet, gjorde en vegansk middag själv och satte mig och jobbade klart från soffan istället. Jag är strax klar så då ska jag kika på Silicon Valley och läsa.

Kontrakt signerat!

Blondinbella - Igår: 16:42

Det har varit en väldigt bra start på veckan. Träning, spännande möte på At Six angående ett nytt bolag med Stordalen. Ledningsmöte med Löwengrip och planerat inför att som är på gång.

Första PT-passet

Blondinbella - Igår: 10:02

God morgon på er! Ni har ju efterfrågat mer personliga inlägg. Att berätta om mina tankar och funderingar igår var väldigt personligt.

Ett öppnare liv

Blondinbella - Igår: 21:03

Håll i er nu. Men jag har börjat landa i att jag tror på en annan typ av förhållande än den klassiska tvåsamheten.

En mysig helg

Blondinbella - i förrgår: 10:27

Igår så åkte jag och Sally in till Vasastan, vi mötte upp min pappa och Sally fick leka med hans hund Albert. Vi lekte i Vasaparken, gungade och hoppade studsmatta innan det blev middag på en av mina favoritrestauranger: .. Portal!

Sally-dag

Blondinbella - 11 Aug 18 kl. 15:38

Jag hade ett möte imorse som jag behövde ta, det kan vara en av de största affärerna hittills i mitt liv så det var bara att åka dit. Så spännande. Jag berättar mer senare.

Fredagsmys

Blondinbella - 10 Aug 18 kl. 21:53

  Jag älskar fredagar! Lunchen för att fira Simon blev väldigt lyckat. Vi åt på Sturehof och pratade om bolaget och allas roller.

Ett bra mantra

Blondinbella - 10 Aug 18 kl. 11:37

  Right actions leads to right thinking  … Det är mitt senaste mantra jag har skrivit ner från den boken jag läser. Många gånger tror man att det är det omvända. Att börjar jag tänka rätt så kommer jag att agera därefter.

Beauty Foods

Blondinbella - 09 Aug 18 kl. 21:37

Jag har haft en fantastisk torsdag. Väldigt lugn men stora saker som gick igenom, fina siffror och bra beslut. Framför allt så är det en väldigt härlig stämning på kontoret, de flesta börjar komma tillbaka och alla är så peppade och glada.

Vardagshjälte

Blondinbella - 09 Aug 18 kl. 17:05

I samarbete med LG Innan semestern fick vi en leverans från LG till kontoret med en riktig vardagshjälte, nämligen ett steamer skåp – LG styler.  Min stylist Sascha steamar dagligen mina kläder, och det har hon fram tills nu gjort med en hand steamer.

Hösten 2018

Blondinbella - 09 Aug 18 kl. 10:57

Jag befinner mig hos frisören idag så jag tänkte passa på att skriva ner mina mål för hösten. För mig betyder hösten mer nystart än nyårsafton. Jag älskar att få komma tillbaka helt nyladdad och redo: Privat:  1 Komma in i livets nya rutiner med varannan vecka livet.

Ribbat linne

Blondinbella - 08 Aug 18 kl. 13:21

  … Och så är värmen tillbaka! Jag som har längtat efter lite mer höstiga looks får snällt vänta på kyligare tider. Istället blev det ett ribbat linne Twist & Tango, kjol från & Other Stories och klackar från Flattered.