Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Hemgjord kokosyoghurt

Bokbloggar - 06 Dec 18 kl. 17:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Satsning: Kafé och glassbar ska öppna i centrum

Nyhetspressen - 21 Mar 19 kl. 13:03

Till sommaren hoppas makarna Loretta Mészár-Bogdán och Balázs Mészár kunna öppna kafé och glassbar vid Ifötorget. Le'Baloor ska erbjuda hemgjord glass, praliner och bakverk. Med sig har de hemliga recept från ett berömt ungerskt konditori..

Dieters smarta lösning – för att stå ut i hettan

Nyhetspressen - 31 Jul 18 kl. 15:16

Dieter Dunedal, 73, tröttnade på värmeböljan och uppfann en hemgjord luftkonditionering.Nu vill han uppmuntra andra att göra samma sak.– Många har skrattat och tyckt att det är fantastisk idé, det är ju så enkelt, säger Dieter Dunedal..

Hemgjord kanon het potatis för rätten

Nyhetspressen - 10 Apr 17 kl. 09:57

Den hemgjorda kanonen blev en het potatis för tingsrätten i Alingsås. Den Lerumsbo i 20-årsåldern som följt receptet från en instruktionsfilm på Youtube döms för vapenbrott - trots att apparaten enbart skulle laddas med potatis.(TT).

Många skadade i explosion i Bogota

Nyhetspressen - 19 Feb 17 kl. 22:57

Omkring 30 människor har skadats i en kraftig explosion, efter vad som förefaller ha varit en hemgjord bomb, vid en tjurfäktningsarena i Colombias huvudstad Bogota..

Polis skjuter tårgas mot migranter

Nyhetspressen - 29 Feb 16 kl. 11:58

Flyktingarna har varit samlade vid gränsen mot Makedonien i flera dagar. Nu har de forcerat stängslet med en hemgjord murbräcka rapporterar BBC. Samtidigt skjuter makedonsk polis tårgas mot migranterna, rapporterar AP..

Hemgjord glass

Foki - 21 Sep 13 kl. 19:22

Ok, den är inte ”hemgjord” hemma hos mig, men i ett litet café som ligger nära våran lägenhet. :) Det är samma ställe som jag bloggat om ett par gånger förut. Personalen som jobbar där är riktiga glassproffs och kan göra hur god glass som helst.

Signor Sassi

Foki - 15 Aug 13 kl. 18:15

Några bilder från dagens middag hos italienska Signor Sassi. Detta är en ny restaurang som öppnat på toppen av en skyskrapa i närheten av mig och Ricky. Dom har massor av hemgjord pasta och andra mumsiga maträtter på menyn.

Hemgjord müsli

Bokbloggar - 23 Aug 12 kl. 18:40


Fler inlägg från Bokbloggar

Crucible of Gold

Bokbloggar - 22 timmar sedan

Jerusalem 1+2

Bokbloggar - 22 timmar sedan

Brudslöjan

Bokbloggar - Igår: 19:57