Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från UNDERBARACLARA

Hellenius driver med ängsligheten

UNDERBARACLARA - 21 Mar 16 kl. 09:09

Åldersnoja, sociala medier-frossa och perfekta fasader – David Hellenius vill skämta om den moderna, osäkra människan i nya komediserien ”Finaste familjen”. David Hellenius syns som vanligt i ”Let’s dance” under vår – men mellan programledarinsatserna dyker han också upp i ”Finaste familjen”, som han skapat tillsammans med producenten och regissören Staffan Lindberg. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Carina Bergs sorg – efter dödsfallet

Nyhetspressen - 26 Nov 17 kl. 18:58

Carina Bergs pappa fick en hjärnblödning – en halvtimme senare var han död. Tv-profilen berättar i "Hellenius hörna" om chocken efter pappans bortgång och är nära till tårarna. – Det var himla svårt att greppa när läkarna sade "han är död", säger Carina Berg.

Tittarnas ilska mot Tilde – efter tabben i sändning

Nyhetspressen - 12 Nov 17 kl. 20:10

Tilde de Paula Eby råkade svära när hon fick ett tv-pris.Reaktionerna blev starka och efteråt har folk på stan kommit fram för att kritisera programledaren – något som fått henne att må dåligt.– Jag fick så mycket skit, säger hon i "Hellenius hörna"..

Ny trailer för Baby Driver

Feber.se - 11 Apr 17 kl. 17:15

Fullt ös! En ny trailer för Edgar Wrights nya rulle Baby Driver har släppts och i den får vi se en hel del bilåkande, action och lite musik. Baby Driver har premiär 25 augusti.

Teknikstrulet en bluff – var jämnt resultat

Nyhetspressen - 11 Feb 17 kl. 22:42

Det var inget tekniskt strul. Resultatet var så jämnt att programledarna tvingades fördröja sändningen. – Vi kontrollräknade minst två gånger, säger Anette Hellenius, projektledare..

Ta kyrkan på orden och befria barnen från konfessionella inslag

Nyhetspressen - 29 Dec 16 kl. 15:55

Ängsligheten kring konfessionella inslag i psalmer vittnar om målkonflikter. Svenska Kyrkan borde stå på sig och be skolor som inte vill ha konfessionellt inslag i skolavslutningar att hitta andra lokaler. Därmed respekteras barnens religionsfrihet..

Miriam Bryant om sin stökiga barndom

Nyhetspressen - 04 Dec 16 kl. 14:23

Hon är en av Sveriges största artister – och har pappersfobi. I "Hellenius hörna" i TV4 berättar Miriam Bryant om sin stökiga barndom och sina problem med att klara av den vuxna vardagen. – Jag kanske är bipolär, säger Miriam Bryant i programmet..

Stenmarks olycka: "Ska man inte göra om 60-åring"

Nyhetspressen - 02 Dec 16 kl. 11:25

Ingemar Stenmark klarade sig bra från skador under skidkarriären. 60-åringen hade desto mer otur när han skulle visa dottern hur man åker skateboard. – Jag slet nästan av en sena i axeln, säger han i Hellenius hörna på TV4..

Stenmark: "Ska inte göra det som 60-åring"

Nyhetspressen - 02 Dec 16 kl. 11:05

Ingemar Stenmark plågas av smärtor i ena axeln. I somras var skidlegendaren med om en olycka när han skulle visa dottern Isa hur man åker skateboard. – Jag slet nästan av en sena i axeln, säger Stenmark i TV4-programmet Hellenius hörna.

Lena PH:s vassa pik till David Hellenius

Nyhetspressen - 13 Nov 16 kl. 19:55

I kväll gästar Lena Philipsson "Hellenius hörna". Då passar programledaren David Hellenius på att fräckt pika sångerskan – som slår tillbaka. – Hjärnan går också att träna upp David, säger hon i programmet..

Renée Nyberg öppnar för program med maken David Hellenius

Nyhetspressen - 11 Nov 16 kl. 17:40

TV4-aktuella Renée Nyberg är just nu i New York med kompisar för att fira sin 50-årsdag. Under torsdagen fick kompisgänget ytterligare anledning att fira när TV4-programmet ”Bytt är bytt” drog miljonpublik: "Så himla roligt. Det blir ett extra lager champagne"..


Fler inlägg från UNDERBARACLARA

[PLUS] Spännande och magisk anime

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 12:15

Två tonåringar länkas samman på ett magiskt vis och byter kroppar med varandra.

[PLUS] Klaustrofobiskt drama

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 12:09

Dysfunktionella familjeband och surrealistiska målningar är framträdande inslag i det här polska...

[PLUS] Livfull skildring av Lenins resa

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 12:00

 Lenin var nog ­aldrig i länet, tror Folkbladets Mats Rosin som läst Catherine Merridales ”Lenins...

Skrapade i tv – storvinst till Bolidenbo

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 11:36

I morse blev det vinst till Bolidenbon Hamdi Al Hashedi, som kom till Sverige tillsammans med fru och barn för ett år sedan. För ett år sedan kom Hamdi Al Hashedi till Sverige. Tillsammans med fru och son hade de tagit sig från Jemen och Syrien, och bor nu i Boliden utanför Skellefteå.

Hon är universitetets nya biträdande rektor

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:55

Det är Anna Lindqvist som är lektor vid institutionen för tillämpad utbildningsvetenskap som är Umeå universitets nya biträdande rektor. – Det ska bli väldigt spännande att vara med och leda och utveckla en så fantastisk verksamhet som Lärarhögskolan.

Dubbla Jonasson i Tegs SK

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:50

Tegs SK meddelar via ett pressmeddelande att man förlänger kontraktet med forwarden Victor Jonasson. Han får sällskap av brorsan Alexander som ansluter från Björklövens J20-lag. – Alexander är en teknisk lirare som gillar att utmana och vi hoppas att han kan fortsätta att producera även på seniornivå.

Brr: så mycket ska påskvädret pendla

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:38

I morgon börjar påsken och det kommer att bli en omtumlande påsk enligt SMHI – vädermässigt. Längs kusten kommer temperaturen i länet hålla sig runt nollstrecket på dagarna. Men temperaturen kommer att sjunka till -8 grader natten mellan skärtorsdagen och påskafton.

Klart: Här är projekten som får naturvårdsbidrag

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:33

52 friluftslivs- och naturvårdsprojekt i Västerbotten får i år dela på 2,1 miljoner kronor. Det står klart när Länsstyrelsen i Västerbotten nu meddelar vilka som får Lona-bidrag. Det är 34 pågående och 18 nya projekt som får stöd från Lona, Lokala naturvårdssatsningen, som fördelas av Länsstyrelsen i Västerbotten.

[PLUS] Klart: Lövenforwarden får inte förlängt

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:19

En säsong i Björklöven. Nu får Joakim Högberg leta ny klubb. - Det är som det är, säger forwarden.

Västerbotten har flest höns i norra Sverige

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:08

Påsken står runt hörnet och då är det, som på andra svenska högtider, äggätardags. Då kan man undra varifrån äggen kommer. Till årets påskägg kommer hönan innan ägget, i alla fall i Västerbotten, som har flest höns av alla de fyra nordligaste länen.

[PLUS] Måste köra 130 mil för att hämta postpaketet

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:00

Köra 130 mil enkel väg för att hämta ett paket.

[PLUS] ”Vi har ansvar mot avsändaren”

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 10:00

Det säger Maria Ibsén, pressansvarig på Postnord.

[PLUS] Ekonomisk kris för konkurrenten

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 09:26

Sundsvall Hockey måste få in minst en miljon kronor innan månadsskiftet för att rädda föreningen,...

Umeåspelare på landslagsläger

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 09:24

P16- och P17-landslaget har kallat till Future Team-läger – med Umeå-inslag. Tre Umeåspelare och en Sunnanålirare är kallade till de respektive lägren. P17-landslaget samlas på Bosön den 19-21 april och där är Umeå FC Akademi-duon William Schultz och Ville Norrman samt Sunnanås Lucas Lindfors bland de 29 kallade spelarna.

Så gick L:s experiment att hitta nya politiker

UNDERBARACLARA - 12 Apr 17 kl. 09:19

Liberalerna i Västerbotten genomförde en valprocess med öppna nomineringar till de olika val. Har du någonsin funderat på att bli riksdagsledamot? Den frågan ställdes av Liberalerna till alla västerbottningar.