Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Hejdå saker – alldeles för mycket om alldeles för lite

Bokbloggar - 10 Jul 18 kl. 12:10

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

JUST NU: Jättelopp av Frida Karlsson

Nyhetspressen - 9 timmar sedan

Frida Karlsson, 19, imponerade stort i sin världscupdebut. Supertalangen svarade för ett starkt lopp över 10 km i italienska Cogne även om krafterna tröt tillslut. – Hon gör ett alldeles strålande lopp, säger Jacob Hård i SVT.

”Jag tänker fortsätta köra bil och äta kött”

Nyhetspressen - 13 Feb 19 kl. 07:00

Jag blir inte klok på alla dessa rapporter och skriverier om klimatförändringen. I tidningarna och i vissa rapporter sägs det att domedagen är alldeles runt hörnet men så säger andra forskare och andra rapporter att det inte alls är på det viset. Vad är sanningen?

Nya kontoret, LCC och kvinnligt nätverk

Blondinbella - 13 Feb 19 kl. 08:02

Först och främst kärare läsare, jag ber om ursäkt för få inlägg. En om dagen är alldeles för dåligt! Det har varit back to back meetings och det är för att jag ska vara ledig torsdag-söndag.

Sifo: Majoritet av svenskarna vill förbjuda spelreklam

Nyhetspressen - 12 Feb 19 kl. 13:45

En majoritet av svenskarna vill förbjuda spelreklam och nästan 9 av 10 anser att det finns alldeles för mycket spelreklam i dag, visar en ny undersökning från Sifo. – Vi utesluter inte att det behövs ytterligare begränsningar, säger civilminister Ardalan Shekarabi..

Frankrike fem veckor!

Blondinbella - 06 Feb 19 kl. 19:31

Bland mina livsmål finns att köpa hus i St Tropez. Jag älskar franska rivieran så mycket. Man kan tro att St Tropez är stökigt men varför jag har kärat ner mig i byn är för att den är så lugn men mycket har en hög kvalité.

”Ygeman – slopa straffskatten på solel”

Nyhetspressen - 06 Feb 19 kl. 07:32

DEBATT. Befria solceller från snåriga skatter och krångliga regler. Solen är en fantastisk energikälla som utnyttjas alldeles för lite i Sverige, skriver Henrik Saxborn, Castellum..

Polishunden Magdas hjältedåd – spårade 8 brottslingar på en helg

Nyhetspressen - 05 Feb 19 kl. 16:47

Polishunden Abardi Magda hyllas efter helgens hjältedåd! Att nosa fram misstänkta brottslingar är Magdas vardag men den här helgen var något alldeles extra. Inte mindre än åtta gärningsmän har kunnat spåras med hjälp av Magdas nos skriver Stockholms hundenhet i ett inlägg på Facebook.

27-åringen: "Jag har världens sämsta jobb"

Nyhetspressen - 04 Feb 19 kl. 17:04

Det är skitgöra – men någon måste göra det.Det menar hästskötaren Mercedes Hoblin som har hittat en alldeles egen nisch för att tjäna pengar i branschen.– De flesta av mina vänner trodde att det var ett skämt först, säger 27-åringen till lokaltidningen Essex Live om sitt annorlunda arbete..

Hur stora är folket och prylarna i Star Wars?

Feber.se - 04 Feb 19 kl. 08:15

Jämförelse med typ allt från filmerna I det här klippet får vi se en storleksjämförelse mellan lite saker från Star Wars-filmerna. Eller nä, en herrans massa saker är det faktiskt! Så mycket saker att det tar nästan tio minuter att visa allt!


Fler inlägg från Bokbloggar

vittnet

Bokbloggar - 1 timme sedan

Ett bättre jag

Bokbloggar - 2 timmar sedan