Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Hallon & citronvatten

Bokbloggar - 13 Aug 18 kl. 17:52

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Hallon förbättrar sina abonnemang

Swedroid.se - Allt om Google Android - 28 Nov 17 kl. 17:07

Virtuella operatören Hallon, som använder sig av Tres nät, har meddelat att fria samtal nu ingår i alla deras abonnemang. Fria SMS ingår även (till hela världen) och oanvänd surf läggs sedan tidigare i en pott, upp till 100GB. Hallon har vidare utökat surfmängden för vissa abonnemang – i regel med 2GB per månad.

Hallon lanserar abonnemang med 100GB surf

Feber.se - 21 Nov 17 kl. 15:30

Rear ut detta på Black Friday Den virtuella mobiloperatören Hallon lanserar nu ett nytt abonnemang som inkluderar 100GB surf i månaden och fira samtal/sms för 349 kronor/månad. Vad jag kan se så låter det som ett förhållandevis bra erbjudande då till exempel Telia tar 739 kronor i månaden för 100GB surf. Telenor och 3 saknar abonnemang med 100GB surf men tar 599 kronor respektive 579 kronor för 60GB surf.

Konditori kokade inte hallonen

Nyhetspressen - 29 Oct 15 kl. 05:00

Prisat Göteborgskonditori garnerade tårtor med frysta utländska hallon. Hallonen kan innehålla virus och måste kokas först..

Tvingas återkalla hallon från länets äldreboende

UNDERBARACLARA - 06 May 15 kl. 19:00

Även i Västerbotten återkallas frysta hallon, från partiet som misstänks för att ha orsakat tre dödsfall. – Koka hallonen innan de serveras, säger Christina Gezelius, informationschef på Martin & Servera. Nu har de personer som i fredags åt av den misstänkt kontaminerade hallonefterrätten börjat tillfriskna, rapporterar TT.

Hallonsmittan i Ljungby

apg29 - 06 May 15 kl. 17:15

Bild: Cirka 70 matförgiftade och tre har dött av smittade hallon i Ljungby.Tre äldreboenden i Ljungby har blivit drabbade av vinterkräksjukan som har utlösts av smittade hallon. Tre människor har dött, alla multisjuka, Ett 70-tal har blivit matförgiftade och sjuka av de djupfrysta hallonen som inte hade kokats.

Hallon presenterar nytt abonnemang med 22GB mobilsurf

Swedroid.se - Allt om Google Android - 20 Apr 15 kl. 13:02

Virtuella och snart två år gamla operatören Hallon har lanserat ett nytt fastprisabonnemang med 22GB mobilsurf i månaden. Priset på 299kr inkluderar utöver 22GB datatrafik även obegränsat med samtal, SMS och MMS. Om du förbrukat dina 22GB innan månadens slut går det helt enkelt inte att surfa mer via mobildata, utan att extra data köps till.

Hallon lanserar mobilabonnemang med mycket surf

Feber.se - 20 Apr 15 kl. 11:15

22GB i månaden för 299 kronor Idag lanserar Tre:s budgetoperatör Hallon det nya mobilabonnemanget STOR som ser ut att passa oss som surfar mycket via mobilen rätt så bra. STOR kommer att kosta 299 kronor i månaden och för det får man obegränsat antal SMS/MMS och samtal i det svenska nätet samt 22GB data att surfa upp varje månad, något som få, om någon operatör i Sverige erbjuder till liknande pris mig veterligen. Hallon har sedan tidigare ingen bindnings- eller uppsägningstid på sina abonnemang.


Fler inlägg från Bokbloggar

Kritgubben

Bokbloggar - 4 timmar sedan

Rita lätt

Bokbloggar - 5 timmar sedan

3 x Maryse Condé

Bokbloggar - 6 timmar sedan