Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Härliga nyheter!

Pernilla Wahlgrens värld - 03 Nov 17 kl. 19:24

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Jean-Claude Arnault ska ha läckt nobelprisvinnare

Nyhetspressen - 04 Dec 17 kl. 18:36

Kulturprofilen Jean-Claude Arnault har anklagats för sexuella trakasserier och övergrepp. Nu vittnar flera personer för Dagens Nyheter att han i förväg ska ha spridit uppgifter om Nobelpristagaren i Litteratur. – Den jäveln, säger Peter Englund, tidigare ständig sekreterare i Svenska Akademien till Dagens Nyheter.

Facebook utbildar om falska nyheter

Nyhetspressen - 06 Apr 17 kl. 20:19

Facebook tar nya steg för att stoppa spridningen av falska nyheter. En nyhet är ett utbildningsverktyg, som kommer att ligga längst upp i nyhetsflödet. Användare som klickar på det kommer att se information om bland annat hur man känner igen och avslöjar falska nyheter.

Di Nyheter 07.30 – senaste nytt på tisdag morgon

Nyhetspressen - 28 Mar 17 kl. 07:29

Di:s nya morgonsändning ger dig en snabb koll på nattens och morgonens viktigaste nyheter och dagens stora nyhetshändelser..

Svensk och dansk häktade i Turkiet

Nyhetspressen - 11 Feb 17 kl. 15:05

nyheter De är anklagade för att ha planerat terrordåd i Europa. ERWP.fif(0)För SVT Nyheter bekräftar svenska säkerhetspolisen, Säpo, att en svensk medborgare gripits i Turkiet.

5 härliga resmål med husbil

Freedomtravel - 08 Feb 17 kl. 06:00

Nu är det verkligen kallt och ruggigt ute! Jag promenerar till och från jobbet varje dag, och Peter har faktiskt börjat promenera med mig på morgonen för att också få lite vardagsmotion. Det är fint att gå längs vattnet, men huh vad det blåser isande kallt!

Facebook vidtar åtgärder mot falska nyheter i Tyskland

Nyhetspressen - 16 Jan 17 kl. 11:14

Facebooks nya system mot så kallade falska nyheter kommer att införas i Tyskland inom kort. Misstänkta falska nyheter kommer att faktakollas och märkas med varningar.   Det rapporterar Financial Times..

Positiva nyheter

Freedomtravel - 15 Jan 17 kl. 06:00

Vi flaggade igår för positiva nyheter, för vår privata del. Vi fick gissningar om både nytt jobb och om barn på gång, men nej, det blir inga fler barn här … Det som hänt känns däremot väldigt viktigt och roligt för oss! Från ett tidigare jobb … Ja, ni som gissade på nytt jobb hade […] Inlägget Positiva nyheter dök först upp på FREEDOMtravel - reseblogg med dagliga nyheter.

Nyårsspecial: Tio fantastiska nyheter under 2016

Nyhetspressen - 31 Dec 16 kl. 17:23

Nu är 2016 snart slut, till mångas lättnad. Men året har inte bara inneburit Trumpna nyheter. Här är tio av våra favorithändelser under 2016.

Nyårskrönika: Året då Landskrona fick sin egen BT Kemi-skandal

Nyhetspressen - 31 Dec 16 kl. 09:00

Det blev ett helt vanligt nyhetsår i Landskrona. Massor med nyheter, smått och stort, glada nyheter och lite mindre glada med andra ord..


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld