Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Här ska läsas ungdomsböcker

Bokbloggar - 16 May 19 kl. 08:22

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

SAS inför krav på ansiktsmask för alla över sex år

Feber.se - 13 May 20 kl. 14:40

Samt lite andra rutiner Flyget har som ni vet drabbats hårt av coronakrisen och nu inför SAS lite nya regler för att möjliggöra att flygningar kommer igång. Ett av dem är att man inför krav på ansiktsmask för alla passagerare över sex år. Man kommer även att införa nya rutiner med rengöring av flygen och man tar bort alla icke-nödvändig lösa föremål som kuddar, filtar och brickor.

Hur högerpopulistiska nätverk flockades kring SAS-reklam

Feber.se - 12 Feb 20 kl. 16:40

Lite lästips Vad betyder det att vara skandinav? Tacofredag? Stå en bit ifrån varandra när vi väntar på buss?

SAS drar tillbaka reklamfilm efter hatstorm

Feber.se - 12 Feb 20 kl. 10:40

Ja, här var det lättkränkt Nyligen släppte SAS en reklamfilm som folk verkar blivit rätt upprörda över. I reklamfilmen hävdar gänget att det inte riktigt finns något som är skandinavisk, utan det mesta i vår kultur är lånat från andra kulturer. Och det gjorde att vissa individer, som troligtvis inte kikade på hela videon på grund av ren och skär vrede, såg rött och kastade en och annan bajsmacka på SAS.

Så här ser SAS nya plan ut på insidan

Feber.se - 22 Jan 20 kl. 08:20

Airbus A350 visar upp sig SAS är på gång att addera nya Airbus A350 till sin flotta och förutom att ha 33 procent lägre bränsleförbrukning än A340 (rätt imponerande sänkning...) så har planet en ny och uppdaterad insida med ny inredning. Nu har SAS släppt en film och en webbplats om denna för de som är nyfikna på om det är något skillnad.


Fler inlägg från Bokbloggar