Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Här är de bästa ljudbokstjänsterna

Bokbloggar - 13 Jun 18 kl. 09:15

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Eld i uthus spred sig till skogen

Nyhetspressen - 10 Jun 18 kl. 18:53

Räddningstjänsterna i Högboda, Kil, Deje och Sunne har ryckt ut på ytterligare en skogsbrand. Denna gång vid Römmersbråten..

DriveNow och Car2Go slås ihop

Feber.se - 29 Mar 18 kl. 09:18

BMW och Daimler gör gemensam sak Det där med att hyra bilar som står på gatan är en fantastisk idé, tyvärr så försvann Car2Go från gatorna i Stockholm och vi har numera bara DriveNow. Om det är kämpigt även på andra ställen eller om man helt enkelt vill ta över världen vet vi inte, men nu gör i alla fall BMW och Daimler gemensam sak. DriveNow är BMWs tjänst och Car2Go är Daimlers.

Ingen vill jobba inom hemtjänsten i sommar

Nyhetspressen - 09 Apr 17 kl. 08:00

Ansökningarna för semestervikariat inom vården ligger ute på arbetsmarknaden, men få söker tjänsterna..

Avdragen du inte känner till

Nyhetspressen - 02 Apr 17 kl. 05:00

Flytthjälp är populärast av de nya ruttjänsterna. Men många har också fått avdrag för IT-tjänster och reparation av vitvaror..

TV sänder från kyrkan i Umeå

UNDERBARACLARA - 30 Mar 17 kl. 09:37

Fyra tv-gudstjänster under våren sänds från Umeå. Sista helgen i mars spelas de in i Umeå stads kyrka. Fredag den 31 mars till söndag den 2 april spelas fyra gudstjänster in i Umeå stads kyrka.

Polisen utreder sexhandel i massagesalonger

Nyhetspressen - 02 Feb 17 kl. 09:54

Polisen misstänker att sexhandel förekommer i över ett 40-tal thaimassagesalonger i Stockholmsregionen. Kvinnorna som utför de sexuella tjänsterna tros i många fall ha lockats till Sverige under falska premisser..

Moderaterna ser rött när ISS stängs ute

Nyhetspressen - 13 Sep 16 kl. 17:16

Regionen tar hem vaktmästeri och transporttjänsterna på sjukhuset i egen regi. Efter sex år får privata ISS inte längre förtroendet..

Massiv rekrytering till Sveriges militära psyopsförband

Cornucopia? - 03 Mar 16 kl. 20:23

Sedan förra veckan finns det inte mindre än sexton utlysta tjänster på det svenska psyopsförbandet, baserat på ledningsregementet i Enköping. Ni hittar tjänsterna på Platsbanken hos Arbertsförmedlingen, och man söker både militär och civil personal, vilket kan intressera personer inom media.Personal från Ledningsregementet i Enköping under Arméövning 2015.

Gmail har en miljard aktiva användare

Feber.se - 02 Feb 16 kl. 13:30

Äntrar äntligen miljardklubben Gmail är en av de äldsta Google-tjänsterna, men det har tagit tjänsten 12 år för att skrapa ihop 1 miljard användare. Google-chefen Sundar Pichai berättade om Gmails milstolpe under en Alphabet-tillställning där han meddelade att tjänsten äntrat miljardklubben med Googletjänsterna Search, Chrome, Play, Andoid, Youtube och Maps. thenextweb.


Fler inlägg från Bokbloggar

Aicha

Bokbloggar - 45 timmar sedan

Glasfåglarna

Bokbloggar - 45 timmar sedan

Världen utan dig

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Uppgörelsen

Bokbloggar - 5 timmar sedan