Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Här är de bästa ljudbokstjänsterna

Bokbloggar - 13 Jun 18 kl. 09:15

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Arbetsförmedlingen: Pengarna tryter

Nyhetspressen - 11 Aug 18 kl. 06:22

Arbetsförmedlingen larmar om att myndighetens pengar börjar ta slut. Orsaken är att regeringens jobbsatsning på de så kallade extratjänsterna kostar mer än väntat, skriver Dagens industri. Extratjänsterna är subventionerade anställningar inom offentlig.

Eld i uthus spred sig till skogen

Nyhetspressen - 10 Jun 18 kl. 18:53

Räddningstjänsterna i Högboda, Kil, Deje och Sunne har ryckt ut på ytterligare en skogsbrand. Denna gång vid Römmersbråten..

DriveNow och Car2Go slås ihop

Feber.se - 29 Mar 18 kl. 09:18

BMW och Daimler gör gemensam sak Det där med att hyra bilar som står på gatan är en fantastisk idé, tyvärr så försvann Car2Go från gatorna i Stockholm och vi har numera bara DriveNow. Om det är kämpigt även på andra ställen eller om man helt enkelt vill ta över världen vet vi inte, men nu gör i alla fall BMW och Daimler gemensam sak. DriveNow är BMWs tjänst och Car2Go är Daimlers.

Ingen vill jobba inom hemtjänsten i sommar

Nyhetspressen - 09 Apr 17 kl. 08:00

Ansökningarna för semestervikariat inom vården ligger ute på arbetsmarknaden, men få söker tjänsterna..

Avdragen du inte känner till

Nyhetspressen - 02 Apr 17 kl. 05:00

Flytthjälp är populärast av de nya ruttjänsterna. Men många har också fått avdrag för IT-tjänster och reparation av vitvaror..

TV sänder från kyrkan i Umeå

UNDERBARACLARA - 30 Mar 17 kl. 09:37

Fyra tv-gudstjänster under våren sänds från Umeå. Sista helgen i mars spelas de in i Umeå stads kyrka. Fredag den 31 mars till söndag den 2 april spelas fyra gudstjänster in i Umeå stads kyrka.

Polisen utreder sexhandel i massagesalonger

Nyhetspressen - 02 Feb 17 kl. 09:54

Polisen misstänker att sexhandel förekommer i över ett 40-tal thaimassagesalonger i Stockholmsregionen. Kvinnorna som utför de sexuella tjänsterna tros i många fall ha lockats till Sverige under falska premisser..

Moderaterna ser rött när ISS stängs ute

Nyhetspressen - 13 Sep 16 kl. 17:16

Regionen tar hem vaktmästeri och transporttjänsterna på sjukhuset i egen regi. Efter sex år får privata ISS inte längre förtroendet..

Massiv rekrytering till Sveriges militära psyopsförband

Cornucopia? - 03 Mar 16 kl. 20:23

Sedan förra veckan finns det inte mindre än sexton utlysta tjänster på det svenska psyopsförbandet, baserat på ledningsregementet i Enköping. Ni hittar tjänsterna på Platsbanken hos Arbertsförmedlingen, och man söker både militär och civil personal, vilket kan intressera personer inom media.Personal från Ledningsregementet i Enköping under Arméövning 2015.


Fler inlägg från Bokbloggar