Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Gick obemärkt förbi

Bokbloggar - 11 Jul 18 kl. 22:02

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Bildspel: Här anländer de till balen

Nyhetspressen - 05 Jun 18 kl. 16:18

I strålande solsken anlände eleverna på Per Brahegymnasiet till Spira när det var dags för studentbal på tisdagseftermiddagen. Kamerablixtarna avlöste varandra när eleverna gick förbi publiken..

Tack för allt!

Holmgrens innebandy - 31 Jan 17 kl. 11:42

Dagen är kommen. I nästan sju år har jag drivit den här innebandybloggen på UNT, men nu är det över. Det var ett par år som bloggen verkligen var mitt liv och när det mesta jag gjorde kretsade kring just den.

Imgur bekräftar att man blev hackade 2014

Feber.se - 27 Nov 17 kl. 14:15

1,7 miljoner konton ska ha blivit påverkade vid datorintrånget Den stora bilddelningstjänsten Imgur bekräftade i helgen att någon obehörig gjort intrång i deras system 2014 och då stulit med sig uppgifter om cirka 1,7 miljoner konton på tjänsten. Datorintrånget ska ha gått obemärkt förbi de senaste fyra åren tills nu någon har läckt den stulna datan till säkerhetsforskaren Troy Hunt som driver tjänsten "Have I Been Pwned" där användare kan kontrollera om deras kontouppgifter har läckt från när olika tjänster har hackats. Imgur vet fortfarande inte hur man blivit hackade och undersöker detta nu.

Hjältehunden Salsa räddade Sigrid, 89

Nyhetspressen - 26 Nov 17 kl. 07:00

Sigrid Adolfsson tog rollatorn och gick ut efter morgontidningen. Men hon tappade balansen, föll omkull – och kom inte upp.– Det var mörkt och kallt.

Klart: Då öppnar nya E22 förbi Rinkabyholm

Nyhetspressen - 14 Nov 17 kl. 09:43

Ombyggnaden av E22 förbi Rinkabyholm har vållat stor debatt och långa köer. Nu är det snart slut på det..

Nicole hann undan lastbilen med sitt barn

Nyhetspressen - 11 Apr 17 kl. 20:31

Nicole Swan gick förbi butikens kamera med en barnvagn – bara sekunder innan lastbilen dundrade förbi. Nu har hon en hälsning till alla oroliga: Familjen är okej. – Men det var hemskt att se.

Makrorådet: Håll koll på Trumps Twitter till helgen

Nyhetspressen - 06 Apr 17 kl. 18:32

På torsdagen inleddes ett första möte mellan ledarna för världens två största ekonomier, USA och Kina. Det bästa skulle vara om det går obemärkt förbi.  Det säger Länsförsäkringars chefsekonom Anna Öster i Dagens Industris podd Makrorådet..

The Pirate Bays äldsta torrent har blivit tonåring

Feber.se - 27 Mar 17 kl. 10:40

Tut i luren! I helgen fyllde The Pirate Bays (TPB) äldsta torrent som fortfarande seedas 13 år vilket gör den till tonåring. Det handlar om torrentfilen som leder till en version det andra avsnittet från andra säsongen av tvserien High Chaparall.

AHK missnöjda trots vinst: "Ingen höjdarmatch"

Nyhetspressen - 12 Feb 17 kl. 21:52

Till sist kunde alingsåsarna lämna Solna med en vinst i bagaget. Trots att Alingsås kontrollerade hela matchen så gick vinsten nästan förbi dem i slutet..


Fler inlägg från Bokbloggar

Top Ten Tuesday

Bokbloggar - 10 timmar sedan